QUOTE(gabile @ 2013 02 24, 14:14)
man dare klp vienam salone. su paul mitchel kosmetika:) as patenkinta..aisku reik moket susitvarkyt kad graziai garbanos kristu..bet siaip jau turiu du menesius tai dziaugiuosi, kad pasiryžau 

Sveiki!

Aciu
Tiltų g. 16 ar H.Manto 75?

Sveikos,
yra štai toks pasiūlymas cheminiam garbanojimui http://www.groziodov...aign=affiliates . Ką manote? Ar kažkas darėsi tokį garbanojimą su šia priemone GLAMOUR WAVE?
Ir įdomu ar tokią šukuoseną man galėtų 'išlaužti"
))
http://ikelk.lt/buck...cf7161828c/edit
yra štai toks pasiūlymas cheminiam garbanojimui http://www.groziodov...aign=affiliates . Ką manote? Ar kažkas darėsi tokį garbanojimą su šia priemone GLAMOUR WAVE?
Ir įdomu ar tokią šukuoseną man galėtų 'išlaužti"

http://ikelk.lt/buck...cf7161828c/edit
gal jau kas dėjotės su naujais Milk Shake ?
Merginos,mano patirtis šioje srityje įdomi.... Esu natūrali medaus atspalvio blondine. Esu turėjusi ne viena įprastą cheminį,vienas - prieš keturis metus - texturieser tipo visai nekoks buvo. Po antro gimdymo plaukai pradėjo patys garbanotis - atrodo - tikras džiaugsmas,bet vienoje pusėje, didelė sruoga viršutinio sluoksnio - nesibanguoja....
Galvoju, gal tiesiog pabanguoti tą vieną plaukų gabalą labai silpnu cheminiu, beveik prikalbinau kirpėją,bet kiek esu dariusi cheminių, ataugę plaukai būna šviesesni, o kadangi jų nedažau, tai jau pakankama problema. Tai dabar nei tieisinti,nei garbanoti....

Galvoju, gal tiesiog pabanguoti tą vieną plaukų gabalą labai silpnu cheminiu, beveik prikalbinau kirpėją,bet kiek esu dariusi cheminių, ataugę plaukai būna šviesesni, o kadangi jų nedažau, tai jau pakankama problema. Tai dabar nei tieisinti,nei garbanoti....

QUOTE(Stella.lt @ 2013 07 16, 21:23)
Merginos,mano patirtis šioje srityje įdomi.... Esu natūrali medaus atspalvio blondine. Esu turėjusi ne viena įprastą cheminį,vienas - prieš keturis metus - texturieser tipo visai nekoks buvo. Po antro gimdymo plaukai pradėjo patys garbanotis - atrodo - tikras džiaugsmas,bet vienoje pusėje, didelė sruoga viršutinio sluoksnio - nesibanguoja....

jei jau pradejo garbanotis patys ir ne visi, tai manau lengvai ta viena sruoga galetumet su priemonem privesti pasigarbanoti

Sveikutes,pas mane ilgoki plaukai,bet........ploni,apsiure.eisiu pasikirpti,trumpu nenoriu nes netinka,pasileisti ju irgi negaliu nebent reikia su tiesintuvu pavargti kad graziai kristu,nes kitaip buna kaip siaudai pasipute ir viskas.O dabar galvoju apie chemini garbanojima
tik va labiausiai bijau,kad po visko irvis neteksiu plauku
arba kai augs gali virsugalvis negraziai atrodyti,nes apacia bus garbanota o virsus tiesus
Ir dar idomu kokios mazdauk sviruoja kainos

Ir dar idomu kokios mazdauk sviruoja kainos

kainos dideles, virs 100 Lt jei salonas nors kiek geresnis nei mociuciu kirpykla, kurioms chemini pusmeti
deda uz 20 Lt..
siulyciau sukuot su goldelo texturieser, ne taip pakenks plaukui ir plaukai bus minksti..
o ataugusios saknys visada taip buna, juk plaukai auga.. kirpejos tada siulo ta virsugalvi tvarkyti.. bet taip dainele be galo as pvz susigarbanoju ir nusiauginu, vaikstau kuri laika tiesiais ir vel kai uzeina durnumas susigarbanoju
cia mano asmenine patirtis.. kitos tegul kritikuoja

siulyciau sukuot su goldelo texturieser, ne taip pakenks plaukui ir plaukai bus minksti..
o ataugusios saknys visada taip buna, juk plaukai auga.. kirpejos tada siulo ta virsugalvi tvarkyti.. bet taip dainele be galo as pvz susigarbanoju ir nusiauginu, vaikstau kuri laika tiesiais ir vel kai uzeina durnumas susigarbanoju

cia mano asmenine patirtis.. kitos tegul kritikuoja
QUOTE(b.kite @ 2013 08 20, 16:06)
siulyciau sukuot su goldelo texturieser, ne taip pakenks plaukui
Jo jo kad normalioj kirpykloj,ne bobuciu

tik idomu ar goldelo texturieser visos kirpyklos turi