na tai kazkas panasiai ir gautusi jei siustumeisi ir pati is kur nors kitur zodziu ne pigus zaislas tas modelinas as kazkokio vieno uzsakymo laukiau net pusantro menesio tai net pamirsusi buvau ko tem prisisakiau
Tai cia kol kas tokia kaina Galutine vis vien bus nemaziau 20-25$... Sako, kad dar siunciant is JAV apmuitina, tai galutine kaina iseina laaaaaai didele Uztai kai suzinojau, kad galima Lt uzsisakyti - nebesukau galvos - uzsisakiau ir dabar laukiu.
Indraa, kaip suprantu, tu dar net neciupinejai modelino, o jau ieskai masineles.......gal pirmiausia pasibandyk kazka....kai suprasi, kad ne viskas taip labai paprasta kaip atrodo,gal nebereiks ir masineles
na, jau ir aš mašinkai pribrendau tuoj sesija baigsis ir jau spirgu kaip noriu visas susikaupusias idėjas realizuot Liorka, o gas atsisiuntėt daugiau tų mašinkų netyčia ? ar reikia užsakinėt vėl iš naujo, jei noriu nes kaip visad norisi kuo greičiau
o man tai atrodo, kad machinkos nereikia skubet siustis... geriau pabandyt apskritai kas per daiktas tas fimo ar patinka su juo dirbti nes viena pazistama susipirko fimo, machinka ir laiko jau metus stalciuj, nes nepatiko kazkaip gaila pinigu man butu Papildyta: Bjauruska, tu irgi teksturu pasiemei prie machinkos? kaip fainai gaunas man labai patiko