Ačiū jums labai.

aš bandžiau tą skaidrumą daryt su 3d tokia priemone dekupažui, neįsivaizduoju net kur nuorodas gaut - pirkau Kaune vieną, o kitą nebeprisimenu jau kur
nežinau net kaip apibūdint - ten tokie buteliukai su snapeliu, užlašini ir sustingsta ir suskaidrėja po kiek laiko. Neturiu nufotkinus nieko, jei bus laiko, gal ryt nufotkinsiu bandymus, nes paaiškint žiūriu man sunku kas ten ir kaip

Iš tų 3D lakų, tai kiek bandžiau labiausiai patinka 'Diamond Glaze'

nors irgi ten su jais visokių niuansų yra- reik išmėgint , kad suprast kaip ten jį naudot, nes būna kad guzuotai sustingsta arba atsiranda įtrūkimai bedžiūnant ir panašiai. Bet jei viskas gerai, jei gerai užtepta, be oro burbuliukų ir tinkamais sluoksniais tai sustingsta į skaidrų gražų sluoksnį.
Iš skaitytų atsiliepimų supratau, kad šitas

"3D crystal laquer" pats geriausias - nekyla bėdų dėl tų burbulėlių ir panašiai. Pati jo dar neišbandžiau, bet jau laukiu atsiunčiant.
Nors dabar mąstau- nepamenu ar esu lakavus polimerą su juo... Pamenu, kad ten visokius stiklus, plastikus lakavau, audinį lipinau, kad būtų permatomam sluoksnyje dar kažką dariau, o va polimerą matyt lakavau tuo geruoju fimo laku tik... tai va

nors irgi ten su jais visokių niuansų yra- reik išmėgint , kad suprast kaip ten jį naudot, nes būna kad guzuotai sustingsta arba atsiranda įtrūkimai bedžiūnant ir panašiai. Bet jei viskas gerai, jei gerai užtepta, be oro burbuliukų ir tinkamais sluoksniais tai sustingsta į skaidrų gražų sluoksnį.
Iš skaitytų atsiliepimų supratau, kad šitas

"3D crystal laquer" pats geriausias - nekyla bėdų dėl tų burbulėlių ir panašiai. Pati jo dar neišbandžiau, bet jau laukiu atsiunčiant.
Nors dabar mąstau- nepamenu ar esu lakavus polimerą su juo... Pamenu, kad ten visokius stiklus, plastikus lakavau, audinį lipinau, kad būtų permatomam sluoksnyje dar kažką dariau, o va polimerą matyt lakavau tuo geruoju fimo laku tik... tai va
na magic
geris tu
o is kur siunties priemones?

Jeigu 3d lakuot teptuku, tai nieko nesigauna, jis toks tirštas ir lieka toooooooookie dryžiai
kas dėl skilinėjimo - tiesa, mano senasis skilinėjo, bet tai net gražu
gaila, kad jis man baigėsi kaip tik tada kai supratau, kad galiu jį fimui naudot, o daugiau tokio neradau
o naujasis 3D nelygiai dengia - irgi tiesa, tokiais kauburėliais, bet kartais ir gerai pavyksta, aš dar rimto daikto nedariau su 3d - tik kelis pabandymus ant netikusiu blynų
va kaip tik dabar užtepiau įdomumo dėlei ant dar vieno, ryt parodysiu jei bus kada

QUOTE(mieguista avytė @ 2009 01 05, 23:20)
aj ieškau šiaip kiekvieną konkrečią priemonę ieškau- kur pigiau, kur aiškiau ir panašiai. Jau kažkada rašiau savo vietas

O dėl to mano konkretaus 3d diamond glaze lako, tai aš jį ir teptuku palyginu, man ten dryžių nesusidaro- labiausia tai taikyt sluoksnius reikia ir , jei pilt taip neliečiant tą laką, na kad pats pasiskirstytų ant paviršiaus, tai tinka tik labai mažiems paviršiams, nes jei ant kiek didesnio, tai sustingus, matosi tokios 'rievės' kažkokios. Tai aš geriau ant didesnių paviršių, pilu ir paskirstau su teptuku po plonesnį sluoksnį ir taip kelis kartus.
Ir dar ką pastebėjau apie tuos 3d lakus (kartą naudotas buvo 'rayher' ir kartą 'diamond glaze'), tai kad užtepti ant metalizuoto paviršiaus (konkrečiai mano buvo naudota auksavimo folija ir kitą kartą spiritiniai tie dažai tokie būtent metalico spalvos

tai man tie 'metaliukai' pažaliavo- na pakeitė spalvą į žalvario rūdžių )
as etsy nezinojau... dabar zinosiu, ten tiek radau ko noreciau
ir gerai zinot, kad yra kas siuntesi is ten
aciu labai

QUOTE(mieguista avytė @ 2009 01 05, 23:58)
as etsy nezinojau... dabar zinosiu, ten tiek radau ko noreciau
ir gerai zinot, kad yra kas siuntesi is ten
aciu labai 

Nėr už ką

Šiaip tai , jei iš pardžių tai va šitoj http://www.fredaldous.co.uk/ labai nemažai visokių dalykų esama mano skoniui

sveikos.skaitynejausi cia truputi pas jus bet neaptikau, o gal vistik zinosit su kokia priemone galima butu perkelti atspausdinta paveiksleli popieriuje na ir ji perkelti ant plastiko...
zinau kad tikrai imanoma bet KAIP tai nesugalvoju....
ant fimo tai kiek zinau tai palieki per nakti ar ilgesniam laikui ir persikelia viskas graziai...o kaip su kitais pavirsiais...

tai gi yra visokiausiu priemoniu tiems piesiniams perkelineti 
art manijoje yra kazkokia priemone
o ir siaip paieskojus inete rastum
dar aisku visada yra dekupazinimo varijantas

art manijoje yra kazkokia priemone

o ir siaip paieskojus inete rastum

dar aisku visada yra dekupazinimo varijantas

Ogogo kiek info..
Aš tai tokį atradimą padariau.. ieškojom plytelių voniai ir wc ir užsukom į 1000 plytelių, tai ten tiek dekorų su įdomiu nelygiu paviršium
aišku vienas jis apie 20 Lt kaip minimum gaunasi bet jei ka galima dalintis
čia tik šiaip.
O dėl tos momento epoksidinės kur dvikomponentė tai nusipirkau aš ją.. ir pirmą kartą per daug užmaišiau. tai supyliau ant tokio blyno su katino galvos priaantspauduotos, na gavosi gal 3 mm tai matosi kad kazkas yra bet kai nezinai kas ten po apacia tai ir nesimato. tai klausimėlis kokio storio turi buti ta "epoksidkė"?
Aš tai tokį atradimą padariau.. ieškojom plytelių voniai ir wc ir užsukom į 1000 plytelių, tai ten tiek dekorų su įdomiu nelygiu paviršium

O dėl tos momento epoksidinės kur dvikomponentė tai nusipirkau aš ją.. ir pirmą kartą per daug užmaišiau. tai supyliau ant tokio blyno su katino galvos priaantspauduotos, na gavosi gal 3 mm tai matosi kad kazkas yra bet kai nezinai kas ten po apacia tai ir nesimato. tai klausimėlis kokio storio turi buti ta "epoksidkė"?