QUOTE(slyva @ 2005 11 12, 12:10)
QUOTE(Otaip @ 2005 11 12, 10:43)
O kaip ten užsisakinėti tame Select kataloge? Juos visi peikia, bet man kaip tai kartais šis tas patinka iš ten, tik kad to katalogėlio aš negaunu į namus - pas ką svečiuose pavartau.
Niekad neteko, bet nemanau, kad labai sudėtinga. Yra telefonas nurodytas, turbūt galima telefonu
QUOTE(Otaip @ 2005 11 12, 11:05)
Pačiam žuraliuke tai atrodo lygiai tokios kaip per teliką
QUOTE(Kuzia @ 2005 11 12, 12:18)
Pačiam žuraliuke tai atrodo lygiai tokios kaip per teliką
. Net prie nuotraukos buvo parašyta, kad iš TV shop'o
. O čia lyg ir kitokios
.
Žodžiu - lauksiu atsiliepimų - gi tikrai kas nors iš SM turėtų būt jas išbandžius
QUOTE(slyva @ 2005 11 12, 11:10)
Ten reikia kažkoki tai tepala papildomai pirkti
QUOTE(J&J @ 2005 11 12, 15:11)
Ten reikia kažkoki tai tepala papildomai pirkti
jeigu nori celiulito atsikratyti, kai užsakinėji per TV Shop, tai pasiulo ir tą tepaliuką, jeigu kam reikia. 
tai jau tą "anticeliulitinį" geriau pardoškėj nusipirksiu - TV šope - per brangu, o ypač žinant, kad tie visi kremukai ne ypatingai padeda. Gal kas su manim čia ir norėtų pasiginčyt, bet ... mano patirtis tai jau tokia
Sveikos, merginos,
Mandarine (Ateities g., Vilniuje) atidaryta TV Shop'o parduotuve, kur tu kelnaiciu yra ir as manau butu galima jas ten ir apziureti, ir pasimatuoti. As pati nebuvau, nors ruosiuosi nueiti ir paziureti, nes norisi nors biski lasiakus suspausti
Girdejau, kad apie 120 kainuoja.
Bandykit, jei kas matuosites, parasykit prasau atsiliepimus
Mandarine (Ateities g., Vilniuje) atidaryta TV Shop'o parduotuve, kur tu kelnaiciu yra ir as manau butu galima jas ten ir apziureti, ir pasimatuoti. As pati nebuvau, nors ruosiuosi nueiti ir paziureti, nes norisi nors biski lasiakus suspausti
Bandykit, jei kas matuosites, parasykit prasau atsiliepimus
Nežinau, ar tikrai tokios, apie kurias kalbat, bet Kaune, Megoj, yra parduotuvė, kur prekiauja tomis prekėmis iš reklamų. Tai dabar ten tos dvejos kelnikės apie 80 lt - akcija. Aš irgi galvoju, verta jas pirkti ar ne po
kad pilvuką prispaustų iš pradžių
Matėt, dabar dar patobulintos - su šleikom

Tai ar yra išbandžiusių
?
Tai ar yra išbandžiusių
netikiu nei telikais , nei teliko prekem
nors kartais ...