Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas

QUOTE(barsukele @ 2009 01 05, 11:01)
Tas namas- Medinio. Stovi kaimynai išsišiepę, šildosi... O ką Medinis?
dar būtų daugiau laimingų, jei kas nors staigiai SM informuotų.
Pasiaukokit, Medini, palinksminkit žmones, iš jūsų pusės tai būtų labai mielaširdinga biggrin.gif

O sakykit, ar ta afirmacija man iš pradžių namą "atneštų"? Nes buto 8 aukšte gaisras tik kaimynams bėdų pridarys biggrin.gif Tegu dega, apdraustas yra, man kaip ir dzin. Vis tiek lubų dažai atlipę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2009 01 05, 11:56)
nebūtina, bet kad kitaip neišeina. lš pradžių valdytis, save nuteikinėti, o paskui pratrūkti, išsilieti ant vyro, vaikų.  doh.gif  Vaikščiojimais ratais, nuo kairės kambario sienos prie dešinės. čia ir avis negyva, ir vilkas alkanas.
nesveiko liūdesio nebūna. Tavo sielai paprasčiausiai bloga, ji nesutinka su kažkuo. O iš to seka arba depresija, arba sulaužyti santykiai, kas irgi paskui veda prie savęs kaltinimo ir depresijos. Visų pirma reikia susivokti, ko norim patys, esmėj. Tada, kai žinai, ko nori, nenervos nei pustuštė piniginė, nei zirziantis vaikas, tiesiog viskas atrodys praplaukiantys debesys su pragiedruliais smile.gif

g.gif O kam valdytis? Būna kartais situacijų, kada tikrai važiuoja stogas. Dėl objektyvių priežasčių: ligos, nelaimės, nedamiegotos naktys ir t.t. Kai yra bėda, aš būnu geležinė, bet kai ji baigiasi ir pasitraukia, aš išsikvepiu. Bliaunu. Nerėkiu ant kitų, o bliaunu taip, kad ašaros upeliais teka. Be priežasties. Nuo žodžio, nesvarbu kokio - gero, blogo. Vaizdo per TV pamatyto. Ir pati sau pasakau: "Psio, Jadze, visi darbai ir reikalai eina šonan. Užsiperki nervus raminančių arbatų, B grupės vitaminų ir t.t. ir pasirūpini savimi, nes nervų sistema nusivažiavo", informuoju namiškius, kad į mano ašaras pernelyg didelio dėmesio kreipti neverta, tai išsibalansavusios nervų sistemos padarinys, vienok, man reikalingas polisis, todėl lai pasimaitina ir apsitarnauja save patys. O aš griūnu miegoti. Nes miegas man - dalykas šventas. O namiškius turiu supratingus, jie tokiais atvejais stengiasi garantuoti man poilsį. Taigi, pailsiu, išsimiegu, rėžimą susibalansuoju, jei išsibalansavęs buvo, kokio Triptano pageriu ir po savaitės kitos - viskas tvarkoje. Jokių ten afirmacijų, meditacijų ir t.t. Taigi, kam valdytis ir apsimetinėti, kad gerai, jei nėra gerai? Gal geriau sau ir aplinkiniams prisipažinti, kad nėra gerai, pagalvoti, ką gali naudingo padaryti tu, kad situacija pagerėtų, ką gali namiškiai, juos informuoti apie tai, nes jie ne aiškiaregiai - ir tai daryti wink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 01 05, 12:10)
Bliaunu. Nerėkiu ant kitų, o bliaunu taip, kad ašaros upeliais teka. Be priežasties. Nuo žodžio, nesvarbu kokio - gero, blogo. Vaizdo per TV pamatyto. (...)O aš griūnu miegoti. Nes miegas man - dalykas šventas.

Kažkada bliaudavau ir aš. Bet palengvėjimą retai man tai atnešdavo, įsiskaudėdavo galva ir pasijusdavau dar labiau išsunkta, kelias dienas gaiveliodavausi verysad.gif verksnė ir aš būdavau, nuo animacinių filmukų apsiašarodavau. Dabar kažkaip nebeverkiu, retai rolleyes.gif Gal labiau savim pasitikiu. O miegu ramiai tik tada, kai viskas gerai. Tada, kai būdavo blogai, nuo pusės nakties atsibusdavau ir su siaubu nelaukdavau naujos dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2009 01 05, 11:20)
Dabar kažkaip nebeverkiu, retai rolleyes.gif Gal labiau savim pasitikiu.

Senstat tiesiog... Viskas taip ir turi būti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 05, 12:08)
O sakykit, ar ta afirmacija man iš pradžių namą "atneštų"? Nes buto 8 aukšte gaisras tik kaimynams bėdų pridarys biggrin.gif Tegu dega, apdraustas yra, man kaip ir dzin. Vis tiek lubų dažai atlipę biggrin.gif

Pabandykit- ir žinosit biggrin.gif Mano namas irgi apdraustas, bet tegu kaimynai kitokių pasitenkinimo šaltinių susiranda. Matot, geriau aš pabūsiu savanaude ir paerzinsiu kaimynus su idealiai sutvarkyta aplinka nei džiuginsiu apanglėjusiais griuvėsiais. Įsivaizduoju, ne vienas apsidžiaugtų tokiu finalu unsure.gif

Tai aišku, kad nejaunėju. Bet širdy- pavasaris lotuliukas.gif be to, aš už jus jaunesnė, tai kažkam geriau patylėti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barsukele: 05 sausio 2009 - 11:26
QUOTE(barsukele @ 2009 01 05, 11:24)
Tai aišku, kad nejaunėju. Bet širdy- pavasaris lotuliukas.gif be to, aš už jus jaunesnė, tai kažkam geriau patylėti tongue.gif

Vyrai nesensta, vyrai bręsta. Ir tai ne pozityvizmas biggrin.gif

O dėl gaisro... tai geriau aš namo ne "afirmuosiu". O tai sudegs dar... O buto niekas nenorės padegti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2009 01 05, 12:20)
Kažkada bliaudavau ir aš. Bet palengvėjimą retai man tai atnešdavo, įsiskaudėdavo galva ir pasijusdavau dar labiau išsunkta, kelias dienas gaiveliodavausi verysad.gif verksnė ir aš būdavau, nuo animacinių filmukų apsiašarodavau. Dabar kažkaip nebeverkiu, retai rolleyes.gif Gal labiau savim pasitikiu. O miegu ramiai tik tada, kai viskas gerai. Tada, kai būdavo blogai, nuo pusės nakties atsibusdavau ir su siaubu nelaukdavau naujos dienos smile.gif

Tai aš bliaunu ne todėl, kad man tai palengvėjimą atneštų. Šiaip. Savaime. Pvz. suskelia kas nors kokią banalybę per TV - jau jaučiu ašaros ir kaupiasi. Paprastai verkiu nuo gėrio ir grožio. Košmaras. Pati sau nuo tokių reakcijų atrodau silpnaprotė doh.gif O jaunystėje, atvirkščiai, buvau visai neverksminga. Škes, vadinasi, irgi senstu g.gif Miegu aš neypač gerai kada įtampa yra - labai visus garsus fiksuoju. Ir jei prabundu naktį - nebeužmiegu. Todėl man siaubą kelia ne nauja diena, o pats nesugebėjimo užmigti faktas. Bet jei tas faktas kartojasi, nestekenu savęs - užsiperku Valeradixo ir mosteliu kokias keturias tablietkas prieš miegą. Ir taip iki pirmos nakties, kai miegu be pabudimo. Paskui natūraliai susitvarko. Ir ašaringos reakcijos į visokius išorinius lyrinius nusipezėjimus išnyksta, kai išsimiegu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 05, 12:29)
Vyrai nesensta, vyrai bręsta. Ir tai ne pozityvizmas biggrin.gif

Jūsų amžius- dar ne branda. Jauni esam dar. Ir esam jauni tol, kol tokiais jaučiamės. Tuoj aš jums pozityvios muzikos 4u.gif biggrin.gif
http://lt.netlog.com...s/videoid=86463
Atsakyti
paskaitau čia kaip jums visiems gerai, ir galvoju, kad reikia rimčiau pozityvizmą pradėt praktikuot.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2009 01 05, 13:39)
paskaitau čia kaip jums visiems gerai, ir galvoju, kad reikia rimčiau pozityvizmą pradėt praktikuot.

Sakai? Bet kai kam labai gerai ir be pozityvizmo, komunizmo, modernizmo, eventualizmo ir visų kitų -izmų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 01 05, 12:45)
Sakai? Bet kai kam labai gerai ir be pozityvizmo, komunizmo, modernizmo, eventualizmo ir visų kitų -izmų  biggrin.gif

jo... man irgi visada buvo gerai. Matyt pastaruoju metu protas pasimaišė. Gal tikrai per gerai gyvenu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2009 01 05, 12:46)
jo... man irgi visada buvo gerai. Matyt pastaruoju metu protas pasimaišė. Gal tikrai per gerai gyvenu mastau.gif

Kai man pasidaro savęs gaila, prisigeriu ir einu kabinėtis prie praeivių. Kai pradeda spardyti - taip gyventi užsinori.... Toks fainas jausmas atsiranda. Mėlynės po poros savaičių užgyja, o įspūdžių porai metų pakanka.
Atsakyti