Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas

QUOTE(Medinis @ 2009 03 10, 19:54)
Beje - ar galima afirmacijomis pasiekti, kad nebebūtų mėnesinių ir atitinkamai PMS?
Hm... tikriausiai galima, tik ilgai truks...

pavizualink,turesi ka veikt.tu gal nori kuo daugiau zinuciu prisirinkt? biggrin.gif ta pati ir ta pati per koki tukstantuka postu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bite Maja81 @ 2009 03 10, 21:11)
Aga, pagirti norejau  rolleyes.gif  Atsitiktinumai nera atsitiktiniai reiskia, kad mes patys tuos atsitiktinumus pritraukiam smile.gif Jei skleidziam teigiamas mintis, daug graziu dalyku pritraukiam smile.gif

taip pat ir su neigiamom mintim, neigiamais dalykais....
Atsakyti
Kas yra teigiamas ir kas yra neigiamas dalykas?

Pavyzdžiui noras gauti pinigų, ta prasme būti turtingesniu? Čia geras ar blogas?

O kaip manote - kaip galėtų išsipildyti? ar loterijoje laimėsit, ar giminaitis netikėtai numirs? O gal jūs apsidraudusi gyvybę ir nelaimingo atsitikimo metu jums ranką ar koją nupjaus - draudimo išmoką gausit...

Aš jūsų vietoje labai rimtai pagalvočiau apie norus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 16 kovo 2009 - 13:52
QUOTE(Medinis @ 2009 03 16, 14:51)

Pavyzdžiui noras gauti pinigų, ta prasme būti turtingesniu? Čia geras ar blogas?

O kaip manote - kaip galėtų išsipildyti? ar loterijoje laimėsit, ar giminaitis netikėtai numirs? O gal jūs apsidraudusi gyvybę ir nelaimingo atsitikimo metu jums ranką ar koją nupjaus - draudimo išmoką gausit...

aukščiau buvo kalbama, kad "teigiamos mintys pritraukia daug gražių dalykų"
galvojimas: kaip viskas blogai, kaip man nesiseka, koks aš nevykėlis ir pan. irgi pastiprina įvykius
Atsakyti
Jeigu tiki, manau kasdienė malda veikia panšiai kaip užprogramavimas konstruktyviam mąstymui...kartais... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 16, 14:51)

ooo ponas Medinis įsisuko į pozityvumo ratą ir toliau sėkmingai aiškinasi jo
subtilybes hihihi.gif

Labas mergaitės.... 4u.gif
Atsakyti
Dažnai vienas vienintelis malonus poelgis išjudina ištisą gerų darbų grandinę
Richard Carlson
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 05 13, 20:33)
išjudina ištisą gerų darbų grandinę

Išjudina...t.y. sugriauna tą grandinę gerą?

Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2009 05 13, 20:08)
Išjudina...t.y. sugriauna tą grandinę gerą?

Man išjudina, Jums sakot sugriauna biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, as manau geros dalykos tos knygos, padeda susimastyt ir gal nereiskia kad pulsi viska daryti , bet perversma mastyme tikrai padarys, o tai jau labai daug!
Atsakyti
QUOTE(Secret_Paslaptis @ 2009 03 16, 18:30)
ooo ponas Medinis įsisuko į pozityvumo ratą ir toliau sėkmingai aiškinasi jo
subtilybes hihihi.gif

greičiau renkasi didesnį žinučių skaičių rolleyes.gif

QUOTE(liūtuke @ 2009 05 13, 19:33)
Dažnai vienas vienintelis malonus poelgis išjudina ištisą gerų darbų grandinę
Richard Carlson

kur prašapus? bigsmile.gif
Atsakyti
Jeigu pozityvaus mąstymo knygas skaitysi kaip kokį romaną ar tiesiog lengvo turinio knygą, tada jokios naudos iš to nebus, numesit ją kaip nuobodžią ir nenaudingą. Skaitydami turit pamąstyti apie tai, ką perskaitėt, pagalvoti, ką patys galit pakeisti savo gyvenime. Tose knygose daugybė įkvepiančių pavyzdžių. Aš žinau, kad nelengva atsikratyti blogo įpročio pykti ant pasaulio ir dėl visų nelaimių gadinti sau nervus. Žinau, kiek daug tai kainuoja. Manau, kad geresnis gyvenimas to vertas. Vertas visų pastangų, viso to nusiteikimo, kantrybės. Pati mokausi gyventi pozityviai ir tikiu, kad man puikiai sekasi. O toms, kurioms vis dar sunku, siūlau nesustoti, stengtis dėl savo svajonių, turėti didelių tikslų ir eiti jų link. Nesėkmės yra tam, kad jas įveiktume! rolleyes.gif
Atsakyti