Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės pyragai

siulau i varskes krema prideti koncervuotu persiku gabaliuku - labai skaniai gavosi ir graziai perpjautas atrode, o dar man labiau patiko, kai varske dejau ne paprasta is pakeliu, o Musu svelniaja liesaja - gavosi toks vientisas varskes kremas, toks purus ir svelnus, visiskai neprimine varskes apkepo, siandien kepsim vel ..
Atsakyti
QUOTE (RebekaG @ 2004 04 03, 09:00)
O man pasirode, kad kai supilu piena su pudingo milteliais labai skysta pasidaro, o varske su kiausiniais ne tokia skysta rolleyes.gif Dar galvoju, kad ta pudinga gal reiktu pabandyt su karstu pienu daryt, nes taip parasyta ant pudingo pakelio (instrukcijoj) rolleyes.gif

Kai supili pieną su pudingo milteliais į
varškės masę tai ji tikrai gaunasi tokia
skysta, kaip kefyras, bet bekepant pudingo
milteliai ir sutirština... Na jei jų nedėt tai manau
tada tikrai šš gautūsi, nes įdaras tikrai nesutirštėtų..
Na man jau taip atrodo g.gif
Papildyta @ [mergetime]1081001947[/mergetime]
BEA tu čia pas mus kepimo specialistė, gal
gali ką pasiūlyti kuo pakeisti tuos pudingo
miltelius? O gal yra kokios kitos firmos (aš
naudojau Dr.Oetker. jei gerai atsimenu) kur
tie kvapai ne taip jaučiasi? g.gif
Atsakyti
Kam nepatinka varškės masė su pudingu, pabandykite tokią.
100gr. cukraus, 1 šaukštas miltų, 500 gr. varškės, 200 ml. karšto pieno, 125 gr. sviesto, 4 tryniai, 4 baltymai.Cukrų su tryniais sumaišyti, gerai išsukti, sudėti miltus.Varškę pertrinti.Pieną su sviestu užvirinti, supilti į varškę.Po to išplakti baltymus ir viską gerai, atsargiai sumaišyti.Masė taip pat gausis skysta.Kepti apie 1 valandą.Labai skanus karštas ir ypač aplietas karamele, kurią padarau iš grietinėlės ir cukraus.
Pagrindas tinka toks kaip Martynos pyrago.
Atsakyti
na ir as iskepeu ji. shejp labai skanus, bet man noretusi kitokio pagrindo, nes krastukai kietoki tokie.. dariau su vaniliniu pudingu (nesijaute sintetikos), o ant virshaus su trafaretu barsceu cinamona sumaishyta su cukraus pudra.
Atsakyti
QUOTE (Asta @ 2004 04 07, 19:38)
Cinamonas atrodo kitokios spalvos, itariu, todel, kad jis ne grynas, o kaip bea rasho "cinamonas su maishytas su cukraus pudra" unsure.gif
Bea ar taip? g.gif

butent taip
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 04 07, 15:12)
o ant virshaus su trafaretu barsceu cinamona sumaishyta su cukraus pudra.

Bea, o kur tu gauni trafaretus? rolleyes.gif
Atsakyti
Pati pasidariau wink.gif t.y. draugas man atspausdino ornamenta A3 formate, o tada as ji su peiliuku (tokiu ishstumiamu, kur popieriui pjauti) ishpjausceu. tada kai pyragas ishkepa, uzdedu, pabarstau kuo reikia ir nuimu atsargiai.. geriau butu ish kartono, bet pas mane shiaip is popieriaus.
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 04 07, 16:11)
as kepeu pusantros valandos. o cinamonas perpus su cukraus pudra sumaishytas

O jei kakava isbarscius g.gif
Atsakyti
galima ir kakava, bet tada gal su shokoladiniu pudingu??? skaneu bus shokoladas- kakava.. shejp ir kokosais galima barstyt ar tarkuotu shokoladu (baltu ar juodu)
Atsakyti
As kepiau su sokoladiniu pudingu,visai gerai atrodo ir skanu,jokios sintetikos nesijaucia.Dar manau,kad kepant su vaniliniu pudingu butu galima i pagrinda ideti kakavos.
Atsakyti
bandau sumazinti su photoshopu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 09 balandžio 2004 - 16:09
...........tai va! dejau tris pokelius varskes,1pakelis grietineles,stikline pieno ir trys saukstai krakmolo,krakmola ismaisiau piene ir grietinelej,varske issukau su dviem kiausiniais ir supyliau ta mase:super thumbup.gif thumbup.gif .tas gabaliukas kur ant virsaus buvo,jau patvarkytas,einu dar viena atsipjausiu hah.gif ,visa diena nevalgiau,kad galeciau pasilepinti....... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti