mano vienintelis pastebejimas (nes jau buvo keptas n-kartu), labai daug priklauso nuo varskes, jei fermetiniuose pakeliuose, ji kaip taisykle labai vandeninga, tai ir kepimo laikas ilgesnis, tuomet papildomai krakmolo dedu. o siaip ir su kokiu padazu dar silta valgom, zodziu visu isgirtas, po kelis kartojimus paprasyta, pirstai nulaizyti.
                
                                    
                
                
                
            
                Tikrai ypatingai skanus pyragas  
 Kepiau su ananasais 
                
                                    
                
                
                
            
                Na Jus kuri nors idekit prapjauta sita pyraga  
 kepu antra karta (pirma karta ne taip siek tiek dariau, tai gavosi skani pliurze),o dabar kepiau viska kaip reikia, ir gavosi vistiek nestandi mase 
 as ji isivaziduoju, kad kai pjauni ji, tai graziai ir atsipjauna, o man va paizurekit nuotraukoj kas gaunasi. Dariau is puses normos idara, o pagrinda is visos. Dejau cukraus i pagrinda 50 g maziau, o i idara pieno maziau.  Kepiau valanda. Gal jis saldytuve turi pastovet, kad gerai pjautusi?  
 

                
                                    
                
                
                
            
                
                                    
                QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 19, 21:14)
Na Jus kuri nors idekit prapjauta sita pyraga  
 kepu antra karta (pirma karta ne taip siek tiek dariau, tai gavosi skani pliurze),o dabar kepiau viska kaip reikia, ir gavosi vistiek nestandi mase 
 as ji isivaziduoju, kad kai pjauni ji, tai graziai ir atsipjauna, o man va paizurekit nuotraukoj kas gaunasi. Dariau is puses normos idara, o pagrinda is visos. Dejau cukraus i pagrinda 50 g maziau, o i idara pieno maziau.  Kepiau valanda. Gal jis saldytuve turi pastovet, kad gerai pjautusi?  
 




Tai tu pjovei ka tik iskepta, na ta prasme palaukei kol atsalo ir pjovei?
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 19, 20:20)
Dar siek tiek siltas buvo. Paziuresim kai pastoves saldytuve, kas bus... kita karta jei kepciau, tai deciau gal kokiu manu kruopu, kad butu stangresnis
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 19, 21:34)
Dar siek tiek siltas buvo. Paziuresim kai pastoves saldytuve, kas bus... kita karta jei kepciau, tai deciau gal kokiu manu kruopu, kad butu stangresnis  
Nereikia net i saldytuva kisti, man ant kitos dienos jis ir kambaryje pastovejes buna standus
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 19, 20:43)
Nereikia net i saldytuva kisti, man ant kitos dienos jis ir kambaryje pastovejes buna standus 
  Bet jeigu nekantrauji paragauti, tai aisku i saldytuva galima ideti 
Norejau det i saldytuva, bet netelpa
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 19, 21:11)
Norejau det i saldytuva, bet netelpa  
 tai palauksiu gal taip sustandes 
 beje, is puses normos gavosi 22 cm skersmens forma, tai koks gigantas gaunasi is visos normos  
idomu, kaip atrodys, kai bus visiškai ataušęs, nes dabar tikrai gryna pliurzė
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 19, 21:20)
Man irgi toks gaunasi paskutiniu metu
O ka tik iskeptas skaniausias , tai ka ten kisi i saldytuva
                O kokią varškę dedat  
  Jei iš pakelių, tai ir gaunas "pliurzė", nes ji labai skysta, aš į tokius pyragus perku maišeliuose kur po 500 g arba 1 kg varškytė  
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(NERINGUKAS @ 2009 01 20, 11:35)
O kokią varškę dedat  
  Jei iš pakelių, tai ir gaunas "pliurzė", nes ji labai skysta, aš į tokius pyragus perku maišeliuose kur po 500 g arba 1 kg varškytė  
Is pakeliu dedu . as kazko irgi itariau varske, nu reiks pabandyt is maiselio
    




