mano vienintelis pastebejimas (nes jau buvo keptas n-kartu), labai daug priklauso nuo varskes, jei fermetiniuose pakeliuose, ji kaip taisykle labai vandeninga, tai ir kepimo laikas ilgesnis, tuomet papildomai krakmolo dedu. o siaip ir su kokiu padazu dar silta valgom, zodziu visu isgirtas, po kelis kartojimus paprasyta, pirstai nulaizyti.
Tikrai ypatingai skanus pyragas
Kepiau su ananasais


Na Jus kuri nors idekit prapjauta sita pyraga
kepu antra karta (pirma karta ne taip siek tiek dariau, tai gavosi skani pliurze),o dabar kepiau viska kaip reikia, ir gavosi vistiek nestandi mase
as ji isivaziduoju, kad kai pjauni ji, tai graziai ir atsipjauna, o man va paizurekit nuotraukoj kas gaunasi. Dariau is puses normos idara, o pagrinda is visos. Dejau cukraus i pagrinda 50 g maziau, o i idara pieno maziau. Kepiau valanda. Gal jis saldytuve turi pastovet, kad gerai pjautusi?






QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 19, 21:14)
Na Jus kuri nors idekit prapjauta sita pyraga
kepu antra karta (pirma karta ne taip siek tiek dariau, tai gavosi skani pliurze),o dabar kepiau viska kaip reikia, ir gavosi vistiek nestandi mase
as ji isivaziduoju, kad kai pjauni ji, tai graziai ir atsipjauna, o man va paizurekit nuotraukoj kas gaunasi. Dariau is puses normos idara, o pagrinda is visos. Dejau cukraus i pagrinda 50 g maziau, o i idara pieno maziau. Kepiau valanda. Gal jis saldytuve turi pastovet, kad gerai pjautusi?







Tai tu pjovei ka tik iskepta, na ta prasme palaukei kol atsalo ir pjovei?

QUOTE(Povila$ @ 2009 01 19, 20:20)
Dar siek tiek siltas buvo. Paziuresim kai pastoves saldytuve, kas bus... kita karta jei kepciau, tai deciau gal kokiu manu kruopu, kad butu stangresnis

QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 19, 21:34)
Dar siek tiek siltas buvo. Paziuresim kai pastoves saldytuve, kas bus... kita karta jei kepciau, tai deciau gal kokiu manu kruopu, kad butu stangresnis 

Nereikia net i saldytuva kisti, man ant kitos dienos jis ir kambaryje pastovejes buna standus


QUOTE(Povila$ @ 2009 01 19, 20:43)
Nereikia net i saldytuva kisti, man ant kitos dienos jis ir kambaryje pastovejes buna standus
Bet jeigu nekantrauji paragauti, tai aisku i saldytuva galima ideti 


Norejau det i saldytuva, bet netelpa



QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 19, 21:11)
Norejau det i saldytuva, bet netelpa
tai palauksiu gal taip sustandes
beje, is puses normos gavosi 22 cm skersmens forma, tai koks gigantas gaunasi is visos normos 



idomu, kaip atrodys, kai bus visiškai ataušęs, nes dabar tikrai gryna pliurzė





QUOTE(Povila$ @ 2009 01 19, 21:20)
Man irgi toks gaunasi paskutiniu metu

O ka tik iskeptas skaniausias , tai ka ten kisi i saldytuva

O kokią varškę dedat
Jei iš pakelių, tai ir gaunas "pliurzė", nes ji labai skysta, aš į tokius pyragus perku maišeliuose kur po 500 g arba 1 kg varškytė


QUOTE(NERINGUKAS @ 2009 01 20, 11:35)
O kokią varškę dedat
Jei iš pakelių, tai ir gaunas "pliurzė", nes ji labai skysta, aš į tokius pyragus perku maišeliuose kur po 500 g arba 1 kg varškytė 


Is pakeliu dedu . as kazko irgi itariau varske, nu reiks pabandyt is maiselio
