Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(Morison @ 2009 01 10, 19:35)
Apie vichy  normaderm krema tai suuper. Oda tokia matine, ir lb gerai toleruoja, toks svelnus, nors veidas lb riebaluotas, bet jis kaskaip sulaiko ar kaip, pamenu anksciau veidas budava raudonas, nuo visokiu priemoniu nuo spuogu, o su Normaderm Anti-Imperfection Hydrating super, sakau banziau actipur, neutragena. Na kaip nuo spuogu nauju nzn, bet demeles gyja greiciau, jis lb mane pakerejo, kad lb legvas, legvai drekina, beja jis su dozatorium. Apie zele tas pats man ji nesausina odos. Nes minetas kremas drekina. Zele ir su dozatorium vadinasi deep cleansing gel. Jis kaip prausiklis, man tikrai nesausina odos, kaip kiti. Jokio tempimo ir pan. Malonus gaivus kvapas. Parasyta, kad ji poras sutraukia, gyliai valo. Joje yra gliukono, salicilio rugstys. Naudoju tik pirmas savaites, parasyta, kad rezultatas po 4 sav.

o jus apie normaderm krema problematiskai odai kalbate? jis su dozatorium? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 01 03, 16:54)
Kokie atsiliepimai apie Vichy Dermablend Corrective Foundation pudra? ar neuzkemsa poru?  smile.gif
user posted image

As turiu ir kartais panaudoju. smile.gif Poru man nekemsa, pakankamai tirsta, sunkokai dengiasi, puikiai maskuoja, labai gerai issislaiko visa diena, man paskaistina veideli smile.gif . Geriausiai tept ant tik ka sudrekintos odos, tuomet ploniau pasidengia ir naturaliai atrodo, spalva ant veido kazkaip pasvieseja g.gif .
Atsakyti
Man asmeniskai sita pudra schmoll.gif veidas kaip su kauke budavo,blizgejo,sunkiai pasidengdavo,poros isryskedavo baisiausiai, ir dar gumuliuodavosi kaip tai. Turejau vandeni su dozatoriumi makiazui valyti, tai issausino ne tik paakius bet ir visa veida doh.gif zalias sveitiklis su granulem gal ir nieko, bet antro nepirkciau. Kremu dar tik nebandziau. Gal ir verti demesio,nes daug kas giria.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 01 10, 19:11)
galiu pasakyt, kad prausimosi zele (jei apie zalia pakuote kalbate) man ziauriai sausino oda, jau ko ko, bet sito nesitikejau, nes turiu lb riebia oda, tai maniau tiks- bet net skaudejo oda! aisku, gal jums tiks...isbandziau ir losjona, bet draugei teko atiduoti- nepamenu kodel nepatiko, seniai buvo... blush2.gif

As irgi kadaise turejau visa linija. Tai istikruju tiek prausiklis, tiek tonikas buvo atominiai, t.y. labai problematiskai odai, manoji buvo misri, paberdavo aisku, bet vis vien priemones perstiprios buvo. Tonika sunaudojau tom vietom, kur paberdavo ar tik T zonai, prausikli irgi kazkaip damusiau, vasara gerai ejo, bet du kartus i diena nesinaudojau visvien. O kremukai - tiek naktinis, tiek dieninis - labai patiko!
Dar faina turejau maza kremuka lokaliskai tepliot (spuogiukams), tai patiko ir tiko, kazkaip net neiskildavo spuogiukas arba atvirksciai labai greit iskildavo.
Bandyk! Visu gi oda skirtinga. 4u.gif
Atsakyti
Man skystas Normaderm veido prausiklis irgi sausindavo veidą - kartais naudodavau ir subaigiau, nuplaudavo tikrai švariai, bet kasdien jo nesinorėjo, nes sukeldavo tempimo jausmą

labai patinka Vichy Energising Shampoo (raudona pakuotė) smile.gif perku jau kokį 5 buteliuką... kaitalioju su compagnia del colore šampūnu ir geresnio derinio dar neradau thumbup.gif

ir Vichy paakių kremas Myokine labai geras bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 14 sausio 2009 - 23:59
mano oda misri, linkusi riebaluotis T zona, kartais iskyla spuogai.
normaderm naktinis kremas man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif veidas lieka svelnus kaip persikelis wub.gif
normaderm dieninis kremas man nepakankamai drekina ziemos metu, vasara tai puiku!
ir normaderm linijos priemone tepti ant spuogu irgi super!
normaderm prausikli esu tik bandziusi tai patiko. pirkciau visa buteliuka, bet neprausiu veido biggrin.gif todel nepirksiu.
dabar gavau labai daug vichy meginuku, tai man viskas labai patinka.
aij, dar turiu valikli 3in1 tai viskas butu super, bet po jo kai valau veida toniku tai matosi kad valiklis nenuvale makiazo labai gerai.

Ar kas naudojote lipo metric krema? pora meginuku bandziau, tai patiko kvapas, konsistencija, tik kazin ar nors kiek efektyvus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2009 01 10, 14:14)
nu ilgiau panaudojau ta pudra, nu man ji  schmoll.gif , visiskai nepatinka, jau uz poros valandu oda llllllabai blizga, kazkokia nesamone  doh.gif

Si pudryte kasdienai nelabai tinkama, sunkoka ji g.gif geriausiai ja naudot maskavimui ,koregavimui smile.gif
Atsakyti
Kur geriausios Vichy kainos Vilniuje? Aš visada perku toje senoje vaistinėje Gedimino pr. Bet gal yra kur nors palankesnės kainos?
Atsakyti
QUOTE(emilija13 @ 2009 01 16, 16:35)
Kur geriausios Vichy kainos Vilniuje? Aš visada perku toje senoje vaistinėje Gedimino pr. Bet gal yra kur nors palankesnės kainos?

o gal zinote kiek toje vaistineje kainuo normaderm kremukas dieninis? 4u.gif
Atsakyti
Man irgi labai patiko sampunas nuo slinkimo!!!! va vis zadu dar ampulites isigyt, mano kirpeja isgire sake verti demesio
Atsakyti
o kokiu tipu buna sampunu? kokios ju kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egle-kristina @ 2009 01 08, 20:55)
negaliu atsidziaugti Vichy anti-perspirant deodorant (48 hours) thumbup.gif as 48 valandas laiko pasakyti negaliu, sunkoka butu tiek laiko isbuti nesimaudzius, bet pasitepliojus ryte kuo puikiausiai issilaiko visa darbo diena + pora valandu plusejimo sporto klube mirksiukas.gif beje, netepa drabuzeliu thumbup.gif

pritariu, tikrai puikus daiktas, ypac ka tikrai vargina tas prakaitavimas, isbandziau begale dezodorantu, sitas pats geriausias kol kas smile.gif
Atsakyti