Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

dar klausimas..
mano beda jau zinot, tai koki patarsite zemiau nurodyta krema- sausai ar normaliai/misriai ? is anksto dekoju 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 02 26, 21:43)
dar klausimas..
mano beda jau zinot, tai koki patarsite zemiau nurodyta krema- sausai ar normaliai/misriai ? is anksto dekoju  4u.gif 

dar karteli patariu biggrin.gif eiti i didesne euro arba camelijos vaistine ir pasiimti visu dominanciu kremu meginius. as kai rinkausi krema tai tiek meginiu prisirinkau kad visa menesi vien jais naudojaus doh.gif
jei dienai tai light ax.gif jei nakciai tai normaderm naktini
o del serpetojimo tai yra Avene su AHA ir BHA, bei Biodermos Sebium AKN irgi su tom rugstim, tai puikiai nusluoksniuoja oda ir visi bandymai serpetotis baigiasi, taip pat mazina inkstiru skaiciu.
aij dar prisiminiau, kad dar yra Vichy Aqualia Thermal Mat riebiai odai, nebandziau as jo, bet turetu buti dar lengvesnis nei light ir turbut ilgiau islaiko matine oda g.gif ir Biodermos Sebium Mat ir Avene yra emulsija padaryti oda matine, nu zodziu pasirinkimo variantu begale bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Female: 26 vasario 2009 - 22:15
antra diena kaip naudoju AQUALIA THERMAL RICH krema. patinka ir kvapas, ir konsistencija. oda sudrekinta tiek, kiek reikia, t.y. odos nesuriebina. zodziu, kol kas patinka ir tinka. dar esu turejusi dvieju rusiu pienelius makiazui valyti. taip pat buvau patenkinta smile.gif
Atsakyti
as naudoju Oligo 25 krema, kuris drekina, gerina kraujotaka, skirtas jaunai, bet pavargusiai odai (rukancioms, stresuojancioms, pan.), kuriai ima atsirasti pirmieji senejimo pozymiai. Siaip patinka labai, tik dabar, sildymo sezono metu, atrodytu, kad galetu daugiau drekinti...

Gan idomiai atrodo Aqualia thermal drekinantis kremas (iki 30 m.).
Ar pakankamai drekina?
Atsakyti
Laba diena noreciau jusu paklausti apie VICHY serijos pagrinda riebiai odai? Gal kas bande?
http://www.pharmacya...Foundation.html
Atsakyti
gera smile.gif ypac patiko sveitiklis..
Atsakyti
QUOTE(Jolantagr @ 2009 03 08, 20:20)

Gan idomiai atrodo Aqualia thermal drekinantis kremas (iki 30 m.).
Ar pakankamai drekina?

aš turiu šios serijos balzamą [drėkinantis ,atstatantis ] ,kol kas tik kelios dienos ,bet esu labai patenkinta ,nes skuostai jau buvo pradėję sausėt nuo bet ko ,o dabar atsigavo thumbup.gif ir paakių kremuką turiu ,tai nežinau ,lengvas toks ,gelinis ,apie poveikį dar anksti rašyt 4u.gif
Atsakyti
kas bande vichy makiazo pagrinda riebiai odai? biggrin.gif http://www.pharmacya...Foundation.html
Aciu
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 03 09, 16:18)
kas bande vichy makiazo pagrinda riebiai odai? biggrin.gif      http://www.pharmacya...Foundation.html
Aciu

as nusipirkau,visu pirma per tamsia spalva,sand blink.gif mazai maskuoja,ko labiau noreciau,bet siaip fainiai tepasi,nekemsa poru,nu net nzn ka daugiau pasakyti.. blink.gif uz tokia kaina,gal geriau prideti dar pinigeliu ir nusipirkti geresne pudra,ji man tokia labiau kremas su spalva doh.gif
Atsakyti
Man patinka šita kosmetika ypač kūno thumbup.gif
Atsakyti
Butent nurodytu priemoniu tai nenaudojau, bet is sios firmos viskas ka naudojau man patiko.
Atsakyti
Na, man irgi labai patiko sitos firmos kosmetika.Jautesi, kad labai veido oda pagyvejo. Taciau pastaruoju metu taip pat nusipirkau si krema riebiai veido odai, bet jo pasitepus po 5min vel veidas reikalauja kazko...na, gal tik ziema odai reikia kazko labiau maitinancio...
Atsakyti