Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(l'eau @ 2009 02 12, 18:32)
man aikštelės auto apibraižė doh.gif grįžau ir radau subinuką nubrauktą ir nieks nė bū nė mė doh.gif

unsure.gif ziauru...
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 02 12, 12:15)
mano kolege tai vazineja su linksma boruze-pagalvele po uzpakaliu, nes sedyne nesikelia, o ji laaaaaabai mazute  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 02 12, 12:51)
pas mus galima, bet man nereikia, as ir taip auksta ax.gif

o kai pas drauges nepasikelia tai irgi pagalveles dedasi ax.gif

na teks ir man kažką kišt po užpakaliu biggrin.gif

l'eau, užjaučiu dėl subiniuko, nenorėčiau, kad man taip nutiktų doh.gif
Atsakyti
Ziuriu nemazai zemaugiu turim bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 12, 22:15)
Ziuriu nemazai zemaugiu turim bigsmile.gif  ax.gif

Aš irgi prie jūsų drinks_cheers.gif Tik gerai, kad pas mane Audinės žemintas variantas, tai po užpakaliu nereikia nieko kišti biggrin.gif Nors sėdynę tai iki pat galo prisitraukiu, kiek tik įmanoma arčiau, tai ir važiuoju tokia prie vairo prisiplojus. O kitaip pedalų nepasiekiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 12, 18:44)
unsure.gif  ziauru...

aha,
bet ta aikštelė man išvis stresą varo. pastatyt norma, bet išvažiuot kartais beveik šansų. sustato viena prieš kitą ir dar juosta per vidurį ir toj juostoj kaip taisyklė griozdai. pačiai teko kartą vienai veidrodėlį nulenkt, nes kitaip nebent išskristi, net berniukas pasigautas nepadėjo. po pietų išvažiuoji praktiškai tik šonus braukdamas. man dar dar, mašiniukas nevisai naujas ir ne visai didelis, aišku vistiek nesmagu unsure.gif bet visokiems lexusams ir džipams turbūt širdies smūgį galim gaut. šiandien mačiau kaip vienas išvažinėjo dvi paneles pasigavęs kad iš abiejų šonų žiūrėtų...
Atsakyti
Mano sėdynė vartosi visomis kryptimis: aukštyn/žemyn, į priekį/atgal, atlošas vartosi ir dar sėdynės verstumas lankstosi ir dar gali prasiilginti sėdynė (čia ilgakojams labai patogu, ne taip kojos pavargsta). Vienu žodžiu labai šūstrą sėdynę turiu (sėdynė iš M klasės, užtat ir tokį mažytį ženkliuką M class turiu triniti.gif assa.gif didis.gif ).
O dėl pėsčiųjų, tai dažnai jie laksto ne per perėją ir per raudoną. Dar gerai jei patys pasižiūri, o jei ne tai doh.gif
Kai nusiplovėm mašiną irgi pastebėjom, kad galinis buferis nubrauktas (nelabai matosi). Sako vyras: tai kur čia brūkštelėjai. O aš: tai tikrai ne mano darbas. Juk galu statytis nemoku, tik priekiu stataus, o išvažiuojant tikrai žinau kad nieko nekliudžiau. Vadinasi kažkas kitas pro mano mašiną neišsisuko. Išvada: neplauti mašinos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 13 vasario 2009 - 08:37
QUOTE(pikkolo @ 2009 02 13, 08:35)
Mano sėdynė vartosi visomis kryptimis: aukštyn/žemyn, į priekį/atgal, atlošas vartosi ir dar sėdynės verstumas lankstosi ir dar gali prasiilginti sėdynė (čia ilgakojams labai patogu, ne taip kojos pavargsta).

va va, pas mane irgi sedyne i prieki, i virsu ir atlosas vartosi. Dar prie viso to vairo padetis keiciasi, kazkaip ji ten pakelti ir nuleisti biskiuka eina. As tai gana auksta esu 176, bet sedyne prisitraukiu gana arti.... man dar viskas vietoj turi buti.... o ir pasikeliu visada tai vyras vis nesupranta kas cia negerai kai po manes sedasi i masina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2009 02 13, 09:06)
va va, pas mane irgi sedyne i prieki, i virsu ir atlosas vartosi. Dar prie viso to vairo padetis keiciasi, kazkaip ji ten pakelti ir nuleisti biskiuka eina. As tai gana auksta esu 176, bet sedyne prisitraukiu gana arti.... man dar viskas vietoj turi buti.... o ir pasikeliu visada tai vyras vis nesupranta kas cia negerai kai po manes sedasi i masina  biggrin.gif

O as atvirksciai, esu 1.70 cm., bet sedyne taip nusireguliuoju, kad net maniskis isedes dar prisitraukia! ax.gif
As kaip fotelyje isitaisau, ikrentu visa ir man patogu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 13, 11:59)
O as atvirksciai, esu 1.70 cm., bet sedyne taip nusireguliuoju, kad net maniskis isedes dar prisitraukia! ax.gif
As kaip fotelyje isitaisau, ikrentu visa ir man patogu. ax.gif

drinks_cheers.gif tik man tetis visada sako,kad atsigulusi vairuoju.... blush2.gif bet tai viska pasiekiu,kelia puikiai matau ir svarbu,kad patogu butu....
o del mb bedu nekyla,abu esam panasaus ugio ir sudejimo tai jam gerai buna kai veidrodeliai ir sedyne pagal mane nureguliuoti.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 02 12, 23:57)
aha,
bet ta aikštelė man išvis stresą varo. pastatyt norma, bet išvažiuot kartais beveik šansų. sustato viena prieš kitą ir dar juosta per vidurį ir toj juostoj kaip taisyklė griozdai. pačiai teko kartą vienai veidrodėlį nulenkt, nes kitaip nebent išskristi, net berniukas pasigautas nepadėjo. po pietų išvažiuoji praktiškai tik šonus braukdamas. man dar dar, mašiniukas nevisai naujas ir ne visai didelis, aišku vistiek nesmagu unsure.gif  bet visokiems lexusams ir džipams turbūt širdies smūgį galim gaut. šiandien mačiau kaip vienas išvažinėjo dvi paneles pasigavęs kad iš abiejų šonų žiūrėtų...

vaje, eikit skustis, kad mazintu vietu, bus erdviau, kai keli susikoperuotu su irodymais (nupraukimas, apibraizymais) tai gal suveiktu g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 13, 15:49)
vaje, eikit skustis, kad mazintu vietu, bus erdviau, kai keli susikoperuotu su irodymais (nupraukimas, apibraizymais) tai gal suveiktu  g.gif  unsure.gif

Normali situacija mieste.As tokiose vietose visada statau priekiu,nes galu isvaziuoti daug lengviau,tiksliau,priekiu be pagalbos nei uz ka neissukciau,o galu lengvai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2009 02 13, 09:35)
Išvada: neplauti mašinos lotuliukas.gif

Mmh drinks_cheers.gif as jau seniai ta isvada pasidariau.Kiekvienas plovimas didziausiu stresu tampa kai pamatai tai ka purvas denge doh.gif As siais metais dar neploviau,artimiausias plovimas nusimato pavasari,kai bus silta ir pradzius keliukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 13, 16:48)

Mmh drinks_cheers.gif as jau seniai ta isvada pasidariau.Kiekvienas plovimas didziausiu stresu tampa kai pamatai tai ka purvas denge doh.gif As siais metais dar neploviau,artimiausias plovimas nusimato pavasari,kai bus silta ir pradzius keliukai smile.gif

aš taip pat dar neploviau blush2.gif sniegas nuprausia mašiną biggrin.gif
Atsakyti