Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

biggrin.gif o galvojat as nesistengiu prasilenkti nieko neuzkliudzius, tiesiog kartais ne taip paprasta, kai gatves masinos plocio, tikiuosi, kad ateity vazinesiu geriau juk gyvenimas tam ir duotas mokintis ypac is savo klaidu bigsmile.gif italai daug ka stebina ne tik vairavimo kultura, bet aplamai viskuo, ne bereikalo petieciai. as kai papuoliau cia galvujau, kad aysiduriau kitam pasauly : tongue.gif va, bet dabar pripratau jau nemazai laiko cia gyvenu ir kai gristu i tevyne jauciuosi papuolusi i kita pasauly blush2.gif reikia daug sypsotis net kai gyvenimas atrodo niekam tikes mane to ismoke italai smile.gif biggrin.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 02 21, 08:21)
is masinos bandziau islipti(staigiai) nenusisegus dirzo
eina na na na  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif visi mate visi girdejo ir dabar sedziu su pora galingu melyniu  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Aga @ 2009 02 21, 08:31)
comer, mano mama aną savaitgalį po baliaus su diržu išlipt pas mane bandė lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik nesupykit, bet labai juokinga... cool.gif
Atsakyti
nebūtų juokinga jei pati išbandytumėt biggrin.gif man irgi teko, gerai nieks nematė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 02 21, 08:21)
ir aisku as....sustojau,isjungiau sviesas,auto uzgesinau,pavara pirma ijungiau bla bla bla ir is masinos bandziau islipti(staigiai) nenusisegus dirzo

Mano viena draugė tai ir išlipo. Na ji smulkutė, tai dar netgi pora žingsnių paėjo, kol suprato kas čia negerai hihihi.gif Lūžom visi kas matėm.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 02 21, 14:10)
nebūtų juokinga jei pati išbandytumėt biggrin.gif man irgi teko, gerai nieks nematė biggrin.gif

isbandysiu tada nesijuoksiu, o kai nebandzius galiu ir pasijuokti cool.gif
Atsakyti
na gi kažkur čia skaičiau, kad nuo apsnūdimo padeda pakišt riešus po tekančiu šaltu vandeniu thumbup.gif tikrai padėjo man keletą kartų, kai pakišau biggrin.gif
tik aišku mašinoj nelabai to tekančio vandens gausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 02 21, 16:54)
na gi kažkur čia skaičiau, kad nuo apsnūdimo padeda pakišt riešus po tekančiu šaltu vandeniu  thumbup.gif tikrai padėjo man keletą kartų, kai pakišau  biggrin.gif
tik aišku mašinoj nelabai to tekančio vandens gausi  biggrin.gif

As savo darbinej visada turiu vandens,pasiguldai buteli ant slenkscio-vat jau ir tekantis biggrin.gif
Atsakyti
Man su diržais kol kas netekę išlipt iš vairuotojo vietos, bet vis tiek nesiseka. ax.gif Užvakar buvo šimtadienis mokykloje, visos pasipuošę, aš pati su suknute ir aukštakulniais. Reikia po renginio važiuoti į sodybą. Susivertėm pas draugą į dvidurio mažiuko civic galą, sustojom prie parduotuvės. Aš paskutinė bandau išlipt, užsikabinau už vairuotojo saugos diržo, tris kartus nuskyniau galva stogą ir iškritau iš mašinos šonu ant draugės doh.gif blink.gif Tiek pripratau būt vairuotoja, kad iš keleivio vietos nesusitraumavus išlipt nemoku blush2.gif
Atsakyti
Ir as esu su dirzu vos neislipus, bet bent neissidrebiau, sulaike besikeliant. O siandien pora km nuo pardes iki drauges be sviesu variau ziople doh.gif
Atsakyti
sviesas ir man teko kelis kart neisijungt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 02 21, 18:07)
Ir as esu su dirzu vos neislipus, bet bent neissidrebiau, sulaike besikeliant. O siandien pora km nuo pardes iki drauges be sviesu variau ziople doh.gif

oi as kelis kart esu per puse miesto be sviesu vaziavusi.... Gryztu namo, prisiparkuoju noriuu sviesas isjungti, ziuriu ogi net ijungtos nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wanila @ 2009 02 21, 17:41)
Man su diržais kol kas netekę išlipt iš vairuotojo vietos, bet vis tiek nesiseka.  ax.gif Užvakar buvo šimtadienis mokykloje, visos pasipuošę, aš pati su suknute ir aukštakulniais. Reikia po renginio važiuoti į sodybą. Susivertėm pas draugą į dvidurio mažiuko civic galą, sustojom prie parduotuvės. Aš paskutinė bandau išlipt, užsikabinau už vairuotojo saugos diržo, tris kartus nuskyniau galva stogą ir iškritau iš mašinos šonu ant draugės  doh.gif  blink.gif Tiek pripratau būt vairuotoja, kad iš keleivio vietos nesusitraumavus išlipt nemoku  blush2.gif

biggrin.gif man irgi tas pats, kai tenka keleivei pabūti dviduriame auto ir sėdėt gale doh.gif siaubas, kol įlendu ten ir išlendu doh.gif nors pas pačią dviduris biggrin.gif
Atsakyti