QUOTE(comep @ 2009 02 21, 08:21)
is masinos bandziau islipti(staigiai) nenusisegus dirzo
eina na na na
visi mate visi girdejo ir dabar sedziu su pora galingu melyniu

eina na na na
QUOTE(Aga @ 2009 02 21, 08:31)
nebūtų juokinga jei pati išbandytumėt
man irgi teko, gerai nieks nematė
QUOTE(comep @ 2009 02 21, 08:21)
ir aisku as....sustojau,isjungiau sviesas,auto uzgesinau,pavara pirma ijungiau bla bla bla ir is masinos bandziau islipti(staigiai) nenusisegus dirzo
Mano viena draugė tai ir išlipo. Na ji smulkutė, tai dar netgi pora žingsnių paėjo, kol suprato kas čia negerai
QUOTE(l'eau @ 2009 02 21, 14:10)
isbandysiu tada nesijuoksiu, o kai nebandzius galiu ir pasijuokti
na gi kažkur čia skaičiau, kad nuo apsnūdimo padeda pakišt riešus po tekančiu šaltu vandeniu
tikrai padėjo man keletą kartų, kai pakišau
tik aišku mašinoj nelabai to tekančio vandens gausi
QUOTE(Gardee @ 2009 02 21, 16:54)
na gi kažkur čia skaičiau, kad nuo apsnūdimo padeda pakišt riešus po tekančiu šaltu vandeniu
tikrai padėjo man keletą kartų, kai pakišau
As savo darbinej visada turiu vandens,pasiguldai buteli ant slenkscio-vat jau ir tekantis
Man su diržais kol kas netekę išlipt iš vairuotojo vietos, bet vis tiek nesiseka.
Užvakar buvo šimtadienis mokykloje, visos pasipuošę, aš pati su suknute ir aukštakulniais. Reikia po renginio važiuoti į sodybą. Susivertėm pas draugą į dvidurio mažiuko civic galą, sustojom prie parduotuvės. Aš paskutinė bandau išlipt, užsikabinau už vairuotojo saugos diržo, tris kartus nuskyniau galva stogą ir iškritau iš mašinos šonu ant draugės
Tiek pripratau būt vairuotoja, kad iš keleivio vietos nesusitraumavus išlipt nemoku
Ir as esu su dirzu vos neislipus, bet bent neissidrebiau, sulaike besikeliant. O siandien pora km nuo pardes iki drauges be sviesu variau ziople
sviesas ir man teko kelis kart neisijungt
QUOTE(Aga @ 2009 02 21, 18:07)
Ir as esu su dirzu vos neislipus, bet bent neissidrebiau, sulaike besikeliant. O siandien pora km nuo pardes iki drauges be sviesu variau ziople 
oi as kelis kart esu per puse miesto be sviesu vaziavusi.... Gryztu namo, prisiparkuoju noriuu sviesas isjungti, ziuriu ogi net ijungtos nebuvo
QUOTE(wanila @ 2009 02 21, 17:41)
Man su diržais kol kas netekę išlipt iš vairuotojo vietos, bet vis tiek nesiseka.
Užvakar buvo šimtadienis mokykloje, visos pasipuošę, aš pati su suknute ir aukštakulniais. Reikia po renginio važiuoti į sodybą. Susivertėm pas draugą į dvidurio mažiuko civic galą, sustojom prie parduotuvės. Aš paskutinė bandau išlipt, užsikabinau už vairuotojo saugos diržo, tris kartus nuskyniau galva stogą ir iškritau iš mašinos šonu ant draugės
Tiek pripratau būt vairuotoja, kad iš keleivio vietos nesusitraumavus išlipt nemoku