QUOTE(Boruzele. @ 2008 10 30, 18:48)
išspaudus sultis supjaustau, išmaišau ir laikau nuo 2 val. (kartais parą ar net daugiau, bet tik šaldytuve).
Neabejoju,kad labai skanu turėtų gautis

mano vyras irgi prijaučiantis žvejys, amžinai turiu sukti galvą ką su ja padaryt
Bet tik turiu tokį pastebėjimą

Žuvis, kiek žinau , jei pagauta , o ne pirkta šaldyta, reikia ją suvalgyti per 4 val . nuo nugalabijimo jos ar kaip čia pavadinus
Nes tada jinai geriausiai išsaugo savo visas maistines savybes
Ačiū

O aš girdėjau, kad jokiu būdu lydekos tuoj pat valgyti negalima, tipo tik ką pagautos

Beje, paskutinėje Verslo klasėje (žurnale) yra labai fainas straipsnis apie lydekas ir jų paruošimą. Pasirodo jų ikrai - delikatesas ir ankščiau buvo vertinami labiau už lašišos
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Jei žmogų būtų galima sukryžminti su katinu, tai labai pataisytų žmogų, bet gerokai sugadintų katiną". Markas Tvenas
Fredulis internete
Simbulis internete