Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius -2

Ruošiamės pirkti televizorių noriu paklausti kaip ten su USB ir filmų žiūrėjimų ar į televizorių įdėjus tik fliašiuką galima žiūrėti ar su laidu nuo kompo,nemoku net suprantamai paklausti doh.gif , gal kas paaiškinsit kaip ten su tais telavizoriais, USB ir filmais išeina ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papliauška: 17 rugpjūčio 2010 - 15:29
QUOTE(papliauška @ 2010 08 17, 15:29)
Ruošiamės pirkti televizorių noriu paklausti kaip ten su  USB ir filmų žiūrėjimų ar į televizorių įdėjus tik fliašiuką galima žiūrėti ar su laidu nuo kompo,nemoku net suprantamai paklausti  doh.gif , gal kas paaiškinsit kaip ten su tais telavizoriais, USB ir filmais išeina  ax.gif

Idejus usb gali is karto ziureti filmus, nuotraukas, klausyti muzika. Tik tv turi palaikyti atitinkamus formatus. Taip pat prie tv galima jungti isorini hdd, veikia taip pat kaip usb raktas, tik dideles talpos.
O kompa su tv galima sujungti ivairiai, per hdmi, a/v, wlan. Viskas priklauso nuo kompo ir tv galimybiu.
Atsakyti
QUOTE(seles @ 2010 08 17, 13:40)
Kas gali pakonsultuoti, kokius parametrus reikia rinktis, kad rodytų kabelinės full HD programas, ar pakanka DVB-C mpeg4 tiunerio. Ar televizoriuose bus vieta eterinės ar kabelinės skaitmeninės TV dekodavimo kortelei ?

Taip, pakanka DVB-C mpeg4 imtuvo.

Jei kanalai koduoti, tai teks pirkti CONAX modulį ir kišti jį į televizoriaus Common Interface lizdą. Įtariu, kad visi šiuolaikiniai TV jį turi.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 08 17, 07:18)
Matau, kad marketingistai jums galvą tais ledais susuko...

Kiek pinigų galite televizoriui skirti? Koks bus žiūrėjimo atstumas?

ax.gif
Na planuojam apie 2500lt panasiai...
Ziurejimo atstumas apie 2,5m .
O tai sakot neverta ledo pirkti? g.gif Man vis kisa i galva juos, tas tiesa..o pati as nelabai ka nusimanau apie tv.
Atsakyti
Metus laiko spoksojom i 32"LG is beveik triju metru atstumo. Savaitgali sveciuose teko uzmatyt philipsa 42" is tokio pacio atstumo. Galutinai supratau, kad 32" yra niekam tinkamas modelis.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti