Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai ( 11 tema)

QUOTE(jurg@ @ 2009 02 15, 23:11)
sveikos mezgejeles, labai visu grazus darbeliai, noreciau ir as prie jusu prisijungti, kartais paimu virbalus i rankas ir stai kas gaunasi, paskutiniai mano darbai mazajai dukrytei
user posted image

user posted image

user posted image

woooooow bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
labukas merginos, na ir grožių vėl primezgėte thumbup.gif
noriu ir aš savo parodyti keletą numegztų
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrytyja: 18 vasario 2009 - 22:02
Labai gražus megztukas, spalvytė man labai patinka .
Atsakyti
štai dar vienas ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Aderaa @ 2009 02 18, 22:03)
Labai gražus megztukas, spalvytė  man labai patinka .

ačiū blush2.gif
Atsakyti
mielos mamos, gal galit pagelbeti? blush2.gif dukra uzsimane liemenes su kempiniukais. gal kas turit kempiniuko schemu. cia forume radau tik viena, noretusi dar nors vieno. busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kincinaite @ 2009 02 19, 10:00)
mielos mamos, gal galit pagelbeti? blush2.gif  dukra uzsimane liemenes su kempiniukais. gal kas turit kempiniuko schemu. cia forume radau tik viena, noretusi dar nors vieno. busiu dekinga 4u.gif

Pasidairyk cia http://forum.knitty....p?showforum=394 yra nemazi visokiu scemukiu ,gal rasi ir kempiniuko mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
dar yra čia smile.gif viena mamytė buvo idėjusi smile.gif ,tikiuos nesupyks 4u.gif
kempiniukai
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , dekoju, kad priemet i savo bureli ir dar isgyret mano darbus aciuks.gif
o su tais kempiniukais ir mane sugundet, jauciu sekantis mezginys bus su kempiniuku lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu aciu laaaabai visoms aciu wub.gif
thumbup.gif . nuostabus kempiniukai, dukryte bus labai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 02 12, 14:03)
liute2 , fainas  mirksiukas.gif
PYNE  thumbup.gif  o kad "ant priaugimo" tai dar geriau  cool.gif

čia maniškis reglaniukas ( pirmas ) ant mankenės  lotuliukas.gif

user posted image

bigsmile.gif

QUOTE(Aderaa @ 2009 02 12, 15:48)
Mano sūnaus megztukas, ilgai jis prašė, kad jį numegzčiau, tai vakar baigiau, šiandien nufotkinau ir pasirodom  blush2.gif    4u.gif  4u.gif  biggrin.gif

user posted image

nuostabu, koks patenkintas vaikas tokiu megztiniu thumbup.gif
QUOTE(rasa32 @ 2009 02 15, 14:54)
Mime,nuostabu wub.gif

As irgi pasigirsiu nauja suknyte dukrytei.

user posted image

bigsmile.gif wub.gif vaauu.

labai daug čia gražių darbelių, net nesmagu kažkuriuos išsskirti, tikrai visi nuostabūs ir šaunuolės mezgančios mamytės wub.gif labai patiko komplektukas kur berniukas su megztiniu ir kepuryte šviesiai rudos spalvos wub.gif na daug daug, visų net nesuminėsi, kiek daug auksarankių mamų Lietuvoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2009 02 18, 14:57)
o cia mano paskutiniai mezginukai biggrin.gif

labai dailios suknytes! thumbup.gif O spalvyciu suderinimas... wub.gif
Gal butu galima paziuret kaip ant modeliuko atrodo? labai idomu kaip is sono atrodo ax.gif
Atsakyti