Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Mader, bet jau ta spalva wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 02, 16:10)
Mader, bet jau ta spalva  wub.gif  wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Jo, ta spalva labai labai faina wub.gif wub.gif labai gražus amarilis wub.gif , Mader.

o su puviniu aš kovoju irgi. Vakar dar pasiknisau po žemę-surizikavau, bet nežinau ko griebtis, vistiek jis nori pūt man, nors nuėmiau jau to puvinio.. na ir žemėse dar puvinuo radau, išėmiau tas žemes, išmečiau ir užpyliau sausų naujų kompostinių (nes tik tokių turėjau) žemių. Šiandien kol kas viskas gerai. Jau žiedas vienas yra, dar keturi laukia thumbup.gif

O amarilių tai mačiau ir akropolyje, ir Megoje... ir IKI parduotuvėse kur gėles pardavinėja... aš tai jų daug kur matau dabar
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 03 02, 15:40)
Laba  ax.gif

cia is arciau... sukrove 5 ziedus  wub.gif
user posted image
beje gal pastarosiomis dienomis matete Kaun kur amariliu?  blush2.gif

spalvike labai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

QUOTE(*elfė* @ 2009 03 02, 17:18)
Jo, ta spalva labai labai faina wub.gif  wub.gif labai gražus amarilis wub.gif , Mader.
O amarilių tai mačiau ir akropolyje, ir Megoje... ir IKI parduotuvėse kur gėles pardavinėja... aš tai jų daug kur matau dabar

dabar praktiskai kiekvienoj parduotuvej yra ju (prekybos centre), bet kad su spalvom jau schmoll.gif nekoks reikalas, pagrinde trys spalvos g.gif , o jei butu daugiau..... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tai taip, spalvų tai nėra pasirinkimo, bet va pvz aš, kai tik pradedu auginti ir neturiu jų namie tik vieną baltą, tai faina likusias dvi spalvas nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 28, 14:35)
ant mano amarilio šiandien pamačiau, kad tikrai įsimetęs pūvinys. Aš tą puvinį neėmiau... Tiesiog svogūno šone pirmas jo sluoksniukas skystalas... aš jį nuėmiau tą skystalą šone... aišku, apačioje matyt irgi pūva... nu kas bus tas bus. Pumpure tai matau kad bus keturi žiedai, tikiuosi, kad viskas jam bus ok.

jei nori išsaugot gumbą, tai nebijok apskritai išraut ir nuvalyt visus puvinius kaip reikiant, nes šiaip gumbas pats nepasveiks schmoll.gif visas žaizdas apiubarstyk gerai su cinamonu, kad užtrauktu ir pasodink į šviežią žemę, o ne kokias durpes. po poros dienų paliesi į lėkštutę. Žiedui nieko nenutiks, jis iš bulvės atsargų prasimaitins, o nuo puvinio nuvalytas svogūnas netruks sustiprėt ir augt toliau. Prieš savaitę pati nusipirkau lemoną tokį supūdytą- sveikstam, vakar pražydom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 03 02, 18:13)
Tai taip, spalvų tai nėra pasirinkimo, bet va pvz aš, kai tik pradedu auginti ir neturiu jų namie tik vieną baltą, tai faina likusias dvi spalvas nusipirkti smile.gif

Tai as ir tik viena balta turiu mirksiukas.gif ...ir man tiktu visokios spalvos, jei nebuciau pamacius, kokius grozius merginos turi wub.gif -oranziniai, pilnaviduriai, "lima" wub.gif ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 03 02, 19:30)
Tai as ir tik viena balta turiu mirksiukas.gif ...ir man tiktu visokios spalvos, jei nebuciau pamacius, kokius grozius merginos turi wub.gif -oranziniai, pilnaviduriai, "lima" wub.gif ir t.t.

čia pavasarinės kančios hihihi.gif vasarą iš tų grožių-daržas salotų doh.gif na ant šiltesnių dienų gal kas organizuos parsisiuntimą kolekcinių gražuolių, bent jau praėjusiai metais Dvi sekmingai patarpininkavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2009 03 02, 18:24)
jei nori išsaugot gumbą, tai nebijok apskritai išraut ir nuvalyt visus puvinius kaip reikiant, nes šiaip gumbas pats nepasveiks schmoll.gif  visas žaizdas apiubarstyk gerai su cinamonu, kad užtrauktu ir pasodink į šviežią žemę, o ne kokias durpes. po poros dienų paliesi į lėkštutę. Žiedui nieko nenutiks, jis iš bulvės atsargų prasimaitins, o nuo puvinio nuvalytas svogūnas netruks sustiprėt ir augt toliau. Prieš savaitę pati nusipirkau lemoną tokį supūdytą- sveikstam, vakar pražydom wub.gif

ačiū už komentarą 4u.gif

aš jau vakar pusę žemių pakeičiau.... išdrįsau. O tu sakai, kad galiu net dabar visas pakeisti... jei matysiu, kad prasti popieriai jam, bandysiu pasinaudoti tavo patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 03 02, 20:56)
ačiū už komentarą 4u.gif

aš jau  vakar pusę žemių pakeičiau.... išdrįsau. O tu sakai, kad galiu net dabar visas pakeisti... jei matysiu, kad prasti popieriai jam, bandysiu pasinaudoti tavo patarimu  4u.gif

nelauk schmoll.gif puvinys tikrai nelauks, be to amarilis l. atsparus augalas, tokie niekai kaip persodinimas jo neišgazdins, bet puvinio jis bijo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2009 03 02, 18:43)
čia pavasarinės kančios hihihi.gif vasarą iš tų grožių-daržas salotų doh.gif  na ant šiltesnių dienų gal kas organizuos parsisiuntimą kolekcinių gražuolių, bent jau praėjusiai metais Dvi sekmingai patarpininkavo g.gif

oi, kai domina , is kur siunciasi maerginos?
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 03 02, 20:41)
oi, kai domina , is kur siunciasi maerginos?

aha g.gif mane ir sudomino... g.gif
Atsakyti