sveikos super mamos labai grazios jusu gelytes gal turite laisvu vaikiuku ar gal galit rekomenduot kur galiu nusipirkti
QUOTE(Livai @ 2009 03 04, 22:31)
Taip, jis pilnaviduris.

QUOTE(Renita456 @ 2009 03 05, 19:23)
sveikos super mamos labai grazios jusu gelytes gal turite laisvu vaikiuku ar gal galit rekomenduot kur galiu nusipirkti
Dabar jų būna pirkti tiek gėlių parduotuvėse, tiek prekybos centruose, pasižiūrėk atidžiau, tikrai rasi
QUOTE(muminukas @ 2009 03 05, 11:13)
mano naujojo baltojo tai žiedas toks truputį nelabai gražus, tik namie pastebėjau
ale tik vienas jau ir buvo 

mano "ligonis" lygiai lygiai toks pats kaip tavo, jau žydi. Penki žiedai. Pirkau Vilijampolėje prie veterinarijos akademijos ružavam pastate... žodžiu, iš ten mano amarilis su kirmėlytėm buvo, narciziukai irgi labai nekokie. Iš ten daugiau gėlių nepirksiu, nes netikiu, kad pvz amarilis mano kitais metais bus gyvas....
QUOTE(muminukas @ 2009 03 05, 11:31)
labai gražus
aš šiandien du nusipirkau, baltą ir tokį kokį tai bordinį. dar koridoriuj tebestovi. nors šiokia tokia atgaiva, o tai namie kažkokia ligoninė pasidarė. bet gėlės dar nemiršta, tai tfu tfu tfu...

Ah, koks grožis

QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 03 05, 18:53)

dabar ir as mokesiu operacijas daryt

[quote=Laivite,2009 03 05, 14:35]
Mader gal reikejo jam leisti perzydeti o paskui jau operacija atlikti
jau nebepades nei taip nei taip

QUOTE(Laivite @ 2009 03 05, 14:35)

aš žydintį saviškį rakinėjau ir žydi, viskas kol kas neblogai. Parodysiu foto vakare. Pasigirsiu.
Mano rausvasis jau ir antrą žiedkotį ėmė skleisti. Tiesiog norisi sėdėti ir žiūrėti.

QUOTE(Kerpena @ 2009 03 06, 09:15)
Mano rausvasis jau ir antrą žiedkotį ėmė skleisti. Tiesiog norisi sėdėti ir žiūrėti.
uj, kaip gražu

aš saviškį irgi "ant akių" pasidėjusi, žiūriu ir žiūriu jau kelintą dieną į jį. Vyras ir tas grožisi ir giriasi, kokį gražuolį mes auginame

merginos, cituoju

Sveikos. Aš irgi turiu amarilį. Pirkom žydintį, sodrios raudonos spalvos. Maždaug lapkričio mėnesį jis nužydėjo, lapai nugeltonavo, aš juos nukirpau ir palikau žiemos miegui. iš viso nelaisčiau, gal kokį 1 kartą per mėnesį. Bet va šiandien dar mano gėlė tebemiega
Ar čia normalu, kad jinai dar nebando leisti jokio lapo... Juk jau pavasaris