Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek "kainuoja" gimdyti Antakalnyje?

Apklausa: kiek mokejote gydytojai, priemusiai gimdyma? tiesa, su ja susitarete is anksto ir ji atvaziavo priimti gimdyma. (491 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Dzy @ 2011 06 08, 16:22)
O į kasą man reiks juos mokėt ar į rankas duoti?

viską manau įmanoma suderinti mirksiukas.gif jei gimdysite tik jos pamainos metu, tai į kasą mokėt nieko nereikės, tačiau jei ji turės atvažiuoti ne savo budėjimo metu, reikės mokėti į kasą, plius manau ir jai asmeniškai atsidėkoti norėsite.
Patarčiau su ja tartis, kad bet kokiu atveju ji tą dieną, jei nebus jos pamaina, padarytų tiesiog susikeitimą su kita akušere tongue.gif na čia dėl oficialumo blush2.gif arba kad parašiuką dėtu kita akušerė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2011 06 03, 16:41)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  ta patį parašiau prieš tai, tik kad vis tiek tas pats apie ta patį lotuliukas.gif

aš galiu tiesiai šviesiai pasakyti, gydytojai su dovanom ir pinigais gavosi 850, akušerėms 350 ir anesteziologui 100 4u.gif  gal kažkam pravers, man darė planinį CP 4u.gif

prisidedu prie statistikos 4u.gif gal kam pades:)

gydytojai 1000 akuserei 200 biggrin.gif gal ir per daug kaip uz normalu pakankamai greita gimdyma, alia negaila nei LT biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
palata dar 200.
Atsakyti
nieko niekam nedaviau ir viskas praejo super, ir prieziura po gimdymo nesiskundziau, personalas pasirode labai malonus, nebegiojo aplink bet vusada paklausdavo ar nieko netrksta ir atsakydavo i visus klausimus labai maloniai. dziaugiuosi kad tuos pinigus galiu skirti vaikui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 06 14, 12:53)
nieko niekam nedaviau ir viskas praejo super, ir prieziura po gimdymo nesiskundziau, personalas pasirode labai malonus, nebegiojo aplink bet vusada paklausdavo ar nieko netrksta ir atsakydavo i visus klausimus labai maloniai. dziaugiuosi kad tuos pinigus galiu skirti vaikui  drinks_cheers.gif

jei nesitarčiau tai aišku nemokėčiau ir aš pinigų, bet kadangi gavau priežiūrą prieš mėnesį, tai negalėjau neatsidėkoti wub.gif ypač akušerei, kuri dėl mano visų trijų vaikučių padarė viską, gavau geriausią priežiūrą ir viską ką galima gauti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 24 rugsėjo 2011 - 21:39
Pries gimdyma nesitariau su niekuo, vaziavom ir tiek, tai nieko ir nemokejom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svaikute @ 2011 10 06, 14:52)
Pries gimdyma nesitariau su niekuo, vaziavom ir tiek, tai nieko ir nemokejom  smile.gif

thumbup.gif saunuole , man neuzteko drasos schmoll.gif , mokejau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 09 spalio 2011 - 14:56

Papildyta:
QUOTE(angeloangel @ 2011 09 24, 22:39)
jei nesitarčiau tai aišku nemokėčiau ir aš pinigų, bet kadangi gavau priežiūrą prieš mėnesį, tai negalėjau neatsidėkoti wub.gif  ypač akušerei, kuri  dėl mano visų trijų vaikučių padarė viską, gavau geriausią priežiūrą ir viską ką galima gauti wub.gif

tai beabejo kad cia kiekvienos asmeninis reikalas smile.gif mano mergaite gime su vakuumu, viskas pavyko labai sklandziai ir gerai, tikrai profesionalus AK gydytojai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezdemona*: 20 spalio 2011 - 15:53
800 akuserei,kiek zinau ji dali duoda gydytojai,draugai pries 1.5 metu dave akuserei 300lt,ji dar paklause ar nenusiskriaudet?buvo susitare su akusere is anksto
Atsakyti
Su niekuo nesitarėme, važiavome su vyru "ant ura" ir pataikėme pas nuostabią akušerę ir gydytoją. Gimdymas buvo sunkus, bet viskas buvo atlikta puikiai, buvau pasiruošusi išbučiuoti visą personalą, buvusi gimdykloje, po visko. Tiek gydytoja, tiek akušerė buvo užėjusios palaton pasiteirauti, kaip laikausi aš ir vaikelis. Išvykdami abiems palikome po atviruką, kuriuos sumeistravau gulėdama palatoje... smile.gif Ir viskas. Jokių pinigėlių, vokelių nedavėme, principo reikalas. smile.gif
Atsakyti
Gimdziau pries 4 m (2007 gruodi). Isvaziuodama is ligonines vyras gydytojai nunese 1000 lt ir pasake: "cia jums ir jusu komandai", t.y. gyd. chirurgui, akuserei ir savo gydytojai kuri mane priziurejo ligoninej visa menesi. Tuo metu, kai gulejau girdejau atsiliepimus kad uz CP duoda apie 1000 lt, akuserei apie 200 lt, o uz paprasta gimdyma apie 800 lt.
Atsakyti
Abu kartus gulejau sioj ligoninej.Abu kartai darytas cezaris.Pirma karta davem pinigeliu,antra - isvis nieko.Skirtumo jokio nepajutau.Pieziura tikrai gera,pries ir po gimdimo. Isvada- gydytojo profesionalumas nepriklauso nuo pinigu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute :): 20 sausio 2012 - 16:56
Su niekuo nesitariau,tad niekam nemokėjau. Nusiskundimų neturiu.
Atsakyti