Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek "kainuoja" gimdyti Antakalnyje?

Apklausa: kiek mokejote gydytojai, priemusiai gimdyma? tiesa, su ja susitarete is anksto ir ji atvaziavo priimti gimdyma. (491 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Buttuke @ 2012 05 10, 15:03)
deja, nesciosios korteleje per mazai informacijos unsure.gif

tada tai - nėštumą prižiūrinčio gydytojo klaida.
Pas mane aprašyti visi nėštumai, visi gimdymai, vaikų svoriai, datos, gimdymų komplikacijos, visi nėštumo metu daryti tyrimai, echoskopijų išvados, perspėjimai gimdymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 10 gegužės 2012 - 14:16
Mums nieko nekainavo, bet tik dėl to, kad mažoji pasirodė anksčiau nei buvo planuota.
Tik išvykdami iš ligoninės tą dieną dirbusiam personalui simboliškai palikom dėžutę saldainių ir butelį šampano ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erbe: 29 gegužės 2012 - 15:28
Ruosiuosi tartis su gydytoju del gimdymo AK. Kiek zinau, jeigu issikvieti gydytoja ne jo budejimo metu, turi sumoketi oficialiai apie 700 Lt. Idomu, kiek LT is sios sumos atitenka gydytojui?
Atsakyti
Kainavo 100lt, kurį kaip padėką palikome gimdymą priėmusiai akušerei. O šiaip gimdžiau nesitarus ir likau labai patenkinta personalo darbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simutea_ @ 2012 12 04, 17:40)
Kainavo 100lt, kurį kaip padėką palikome gimdymą priėmusiai akušerei. O šiaip gimdžiau nesitarus ir likau labai patenkinta personalo darbu smile.gif

aš taip pat, tik irgi norėjom tokia suma atsidėkot akušerei, nes ir po gimdymo labai daug paaiškino ir parodė vyrui, į visus klausimus atsakė, bet ji pabėgo į kitą gimdymą, o paskui jau mums ne tas galvoj buvo smile.gif
Atsakyti
Važiavau nesitarus, tai atsidėkojom gydytojai 100 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 05 05, 21:26)
bet jeigu tarsitės, kviesit gydytoją ne jo budėjimo metu, per gimdymą pasirodys, kad nebuvo verta, vistiek teks atverti piniginę ir pakloti nemenką sumelę, nes buvai susitarus iš anksto..
Aš sutinku su tuo, kad po gimdymo galima atsidėkoti kas kaip išmano, jeigu gydytojas tikrai be priekaištų dirbo, padarė daugiau, nei kad tikėjotės ir pan, bet kad tartis iš anksto, tai kategoriškai  schmoll.gif

O man buvo ramiau,kai žinojau,pas ka važiuoju ir kad tikrai būsiu prižiūrėta ax.gif ir kitą kartą tarčiausi ax.gif
Atsakyti
2010 m., kai Antakalnyje gimdžiau pirmąjį, gydytojui po CP atsidėkojau 400 Lt., o akušerei, kuri prižiūrėjo mane po operacijos, lašelines statė- 50 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Gabriete @ 2013 03 04, 15:32)
2010 m., kai Antakalnyje gimdžiau pirmąjį, gydytojui po CP atsidėkojau 400 Lt., o akušerei, kuri prižiūrėjo mane po operacijos, lašelines statė- 50 Lt.

O jus su gydytoju taretes del gimdymo? Ar CP buvo planinis? Ar tiesios vaziavot gimdyti nesitare ir paskiau atsidekojote? Sorry, kad tiek klausimu, bet jai parasote sumas, tai noretusi aiskumo biski blush2.gif
Atsakyti
Nemokejau, net nekilo noras atsidekoti, o tik visus juos pasiusti kuo toliau, nes elgesi jie labai negraziai ir grubiai. Uz ka tokiems gydytojams ir personalui dekoti? Antakalnyje konvejeris, jei norite mamos ir vaiko prieziuros gimdykite kur nors kitur...
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2011 06 03, 15:41)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  ta patį parašiau prieš tai, tik kad vis tiek tas pats apie ta patį lotuliukas.gif

aš galiu tiesiai šviesiai pasakyti, gydytojai su dovanom ir pinigais gavosi 850, akušerėms 350 ir anesteziologui 100 4u.gif  gal kažkam pravers, man darė planinį CP 4u.gif

O akuseres cia prie ko? Operacines personalui nieks net saldainiu nepasiulo ir aciu nepasako . Akusere jus atveze ir isejo o asistuoja operacijai tikrai ne ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gris @ 2012 05 10, 14:16)
viską, ką jūs išvardinot, gimdymą priimantis gydytojas perskaito nėščiosios kortelėje..Kokie dar gali būti susipažinimai?

Cia turbut taip tik filmuose buna - kad atsivercia kortele, atidziai studijuoja kas kaip kur ir t.t. Realybeje, bent jau Vilniuje - viskas panasiau i konvejeri. Gydytojas priimantis gimdyma uzmeta aki su echoskopu (panasu, kad tiesiog pasitikrina ar vaikas ne kojom i prieki eina, nes ta apziura kelias sekundes tetrunka) ir - ant gimdyklos stalo, "toliau viskas vietoje paaiskes, kas gi jau cia netiketo gali buti".
Netgi del visokiu alergiju ir pan. anesteziologas vietoje pasiklausia, ne i kortele ziuri.

Del to ir atsitinka tokiu atveju, kai mamos atvaziuoja su aiskiai i kortele irasytais ispejimais, kad ankstesni gimdymai buvo komplikuoti ir pan., ir praso atvaziavusios daryti cezari, o gydytojai atkerta "2 pagimdei pati, pagimdysi ir 3-ia").

Zinoma, gal yra ir gydytoju kurie atidziau pasistudijuoja, bet panasu, kad daugelis vis tik labiau linke pasikliauti ne irasais korteleje, o tuo "ka mato akys tuo metu". Ir deja, kartais praleidzia svarbius korteleje pazymetus dalykus.
Atsakyti