Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek "kainuoja" gimdyti Antakalnyje?

Apklausa: kiek mokejote gydytojai, priemusiai gimdyma? tiesa, su ja susitarete is anksto ir ji atvaziavo priimti gimdyma. (491 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Audita @ 2009 05 20, 09:43)
Papildau info, nes nelabai tikslią palikau-čia tokia suma, kai CP atlieka gydytojs, su kuriuo tareisi, kai jis tave prižiūrėjo. Aš susirinkau tokią info.

o priziurejo visa nestuma ar tik pries gimdyma kelis kartus?
nes as gydytojai nunesiau uz apziura saldainiu ir brendziuko, o po CP atsidekosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rzv @ 2009 05 20, 09:22)
brangiausia kainoja pas Jursena,Dainoraviciu apie 1000 Lt. plius i ju(nepamenu tiksliai kurio)privacia klinika visa nestuma reikia vaiksciuot...tai ir susidaro nemenka sumele,jei gimdisiu 3,tai nekam nemokesiu,nebent padekosiu po visko,nes vistiek gyditojas privales padet...i lauka neisvaris...

Nesamone didziausia. Bent jau jei tariesi su Jursenu, neprivaloma i privacia jo klinika vaikscioti. Jis apziuri ir AK (kiek pamenu apie 36 savaite).
O del mokejimo, tai galiu pasakyti tiek, jei jau esi susitarusi ir per gimdyma gyditoja kviecia ne jo darbo metu (atostogos, iseigines ar pan.) tai ne uz aciu jis dirbs savo laisva diena.
Atsakyti
oj mamos mamos... niekaip iš sovietmečių neišlendat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 20, 18:27)
oj mamos mamos... niekaip iš sovietmečių neišlendat  doh.gif

Deja ne tik mes, bet ir gyditojai uzstrige sovietmetyje.
Atsakyti
Sovietmetis ne sovietmetis, bet uz dyka taves niekas nepriziures mirksiukas.gif
juk nepriklauso priimamajam tae ziureti likus menesiui iki gimdymo ar daugiau mirksiukas.gif
ir taip pat rupintis po gimdymo vaiksciot kiekviena diena ir dometis kaip sveikata ir pan mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2009 05 20, 11:08)
o priziurejo visa nestuma ar tik pries gimdyma kelis kartus?
nes as gydytojai nunesiau uz apziura saldainiu ir brendziuko, o po CP atsidekosiu blush2.gif

AŠ lankausi visą nėštumą.
Žinai, man atrodo, kad kiek duosi, tiek užteks. Nes ir galimybės pas mus kiekvieną duoti ne vienodos.
Aš vis kainas paklausinėdavau į až parašydama, taip ir susidariau tokią nuomonę, kiek, tarkim, man domimai gydytojai kitos mokėjo. Ten kur aš nurodžiau, tiek iš mamų sužinojau.
Bet, manau, keikvienai savo. Taip, kad ką benuspręstum, bus teisinga. Tik tiek, kad vis tiek orientacijai norisi informaciją apie konkretų gydytoją susirinkti.
Atsakyti
As planuoju gydytojai duoti 700 o akuserei 300, ziuresim kokia reakcija bus tongue.gif
jei rimtai tai dar neapsisprendziau, bet koki antradieni parasysiu kiek daviau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2009 05 20, 19:05)
Sovietmetis ne sovietmetis, bet uz dyka taves niekas nepriziures mirksiukas.gif
juk nepriklauso priimamajam tae ziureti likus menesiui iki gimdymo ar daugiau mirksiukas.gif
ir taip pat rupintis po gimdymo vaiksciot kiekviena diena ir dometis kaip sveikata ir pan mirksiukas.gif

1. uz prieziura atlyginima gauna, toks darbas
2. priklauso priimamajam paziureti, o kaip tada zinos gimdyves ir vaiko bukle? tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(angeloangel @ 2009 05 21, 08:05)
As planuoju gydytojai duoti 700 o akuserei 300, ziuresim kokia reakcija bus tongue.gif
jei rimtai tai dar neapsisprendziau, bet koki antradieni parasysiu kiek daviau tongue.gif

Duosi pries ar po?
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2009 05 21, 12:01)
1. uz prieziura atlyginima gauna, toks darbas
2. priklauso priimamajam paziureti, o kaip tada zinos  gimdyves ir vaiko bukle?  tongue.gif
Papildyta:

Duosi pries ar po?

priimamajam privalo ziureti kai tau yra sutrikimu, ta prasme vaiko toniukus paklausyt jei ju pradetum nejausti ar dar koki extra atveji, nes siaip tu turi kreiptis ten kur vaiksciojai visa nestuma 4u.gif

as duosiu tai aisku kad po 4u.gif bet as jau tariausi is anksto ir mane ten priziuri, daznai vaiksciojau ir apziuras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2009 05 21, 11:06)
priimamajam privalo ziureti kai tau yra sutrikimu, ta prasme vaiko toniukus paklausyt jei ju pradetum nejausti ar dar koki extra atveji, nes siaip tu turi kreiptis ten kur vaiksciojai visa nestuma 4u.gif

as duosiu tai aisku kad po 4u.gif  bet as jau tariausi is anksto ir mane ten priziuri, daznai vaiksciojau ir apziuras 4u.gif

Jei ten gimdysi ir dar susitarusi, tai gyditojas ir pasiziuri bukle.
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2009 05 21, 12:25)
Jei ten gimdysi ir dar susitarusi, tai gyditojas ir pasiziuri bukle.

nu tai apie ka as ir kalbu, o jei priziuri tai turi ir atsidekoti, nes uz dyka niekas su tavim nesitars mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2009 05 21, 12:29)
nu tai apie ka as ir kalbu, o jei priziuri tai turi ir atsidekoti, nes uz dyka niekas su tavim nesitars mirksiukas.gif

pasirodo mes apie ta pati gincijames biggrin.gif
Papildyta:
As dar nezinau ar tarsiuosi. Mazdaug pries gimdyma pasniukstinesiu kokie gyditojai kada budi/dirba, paskaitysiu atsiliepimus. Jei per gimdyma nusimato nenorima persona, tai gal tarsiuosi su kuo nors, o jei visai nieko daktariukas, tai nesitarsiu smile.gif
Atsakyti