Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur IV

NEREALU thumbup.gif ....NORIU I KALNUS....NUOTRAUKYTES SUPER...GAILA, KAD SIAIS METAIS TIK IKI SLOVAKOJOS TRAUKSIM...BET TIKIUOSI, KAD KALNU TROSKULI NUMALSINSIU.... bigsmile.gif
Atsakyti
Tajanta, foto kaip is fantastikos serijos - net nesitiki, kad zmoniu gali nebuti smile.gif Nerealus grozis... Gal mazdaug galit keliones biudzeta nupasakoti? rolleyes.gif
Atsakyti
Tajanta, labai gražios foto, lauksim daugiau įspūdžių smile.gif O kokios kainos kalnų kavinukėse? Gal jau ir buvo apie tai kalbėta, bet neberandu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2009 01 18, 21:13)
Tajanta, labai gražios foto, lauksim daugiau įspūdžių smile.gif  O kokios kainos kalnų kavinukėse? Gal jau ir buvo apie tai kalbėta, bet neberandu  4u.gif

Skridom lektuvu iki Bergamo, kadangi kelione uzsisakem dar rugseji, tai pasinaudojom pirmaja minute, ir skrydzio kaina su nakvyne 3* viesbutyje pusr+vakariene ir visais pervezimais zmogui isejo 2332 lt. Ski pasas 193 EUR ir inventorius zmogui 52 EUR.Visa laika nuo pakilimo is Vilniaus buvo geras oras, va kokios Alpes is oro
user posted image
Pirma karta keliausi i kalna su tokiais autobusais ant lynu, i kuriuos musu lankytoje Col Rodeloje prisikemsa apie 100 zmoniu, bet Ciampac trasose sitas autobusiukas pakildavo tik su kokiu 20 slidininku
user posted image
Ant kalno kavinese valgem vien tik picas, visgi Italija, kur daugiau tikru picu gausi. Ju kainos nuo 7 EUR vidutinio dydzio, alus apie 4 eur. Kitu patiekalu net neziurejau.
Vaizdelis musu miestelyje Campitello prie pagrindinio keltuvo
user posted image
Ir dar tos placios tuscios virsukalnes... bigsmile.gif
user posted image
Linkiu visoms gero oro ir puikiu trasu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeSnape76 @ 2009 01 17, 22:55)
Pasidalinkit patirtimi.
Gal verta savo pirkti ir vežtis? Kas kaip veža - ar vežant ant stogo nesurūdija nuo Lenkijos druskingų kelių?

Manau už 100-150 eurų galima pasiieškojus visai neblogas dėvėtas Lietuvoje nupirkti. Ir turėsi jas tikrai ne vieną savaitę... mirksiukas.gif

O kas dėl transportavimo - aš ir pats labai buvau užsidegęs slidžių laikiklius ant stogo pirkti ir taip transportuoti. Pliusas - labai patogu. Bet tada atsirado minusai, kurie privertė mane atsisakyti tokios minties: vienas dalykas - druska gadina slidžių kantus (nu tas nelabai svarbu, nes slidės ir taip nebenaujos). Kitas dalykas - transportuojant slides dideliais atstumais (minimum Slovakija - jau 1000 km į vieną pusę) pasitaiko labai skirtingos kelio sąlygos (nuo sausos kelio dangos iki lietaus ir pan.), ir atsiranda rizika, kad į slidžių apkaustus privarysit, tiesiai šviesiai kalbant, žvyro (smėlis, smulkūs akmenukai ir kiti nešvarumai). Ir įsivaizduokit save situacijoje - slidinėjant jūs griūnate, slidžių apkaustai neatsisega dėl kažkokio mažutėlio akmenuko ir pasekmių turbūt nereikia aiškinti... doh.gif Nu manau ganėtinai vaizdžiai išsireiškiau... g.gif
Atsakyti
Kas jums draudžia ilgoje kelionėje slidžių apkaustus apvyniot celofanu ? unsure.gif

Kronplacas-trekšt lygioje vietoje, neskaitant statumo doh.gif [URL=http://www.ipix.lt/images/11078180.jpg]
Atsakyti
Tatjana, na kokios meniškos foto thumbup.gif Pati esu Val Gardenos gerbėja, noriu ten grįžti ir grįžti blush2.gif Vyras jau 3 kartus buvo ax.gif
O dėl Selarondos, tai visiškai pritariu drinks_cheers.gif , tai tiesiog varymas be atvangos lyg pliuso užsidėjimas, o man slidinėjant turi būti malonu ir vaizdas gražus, ir trasos geros, bet čia jau kai kam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2009 01 19, 10:14)
Kronplacas-trekšt lygioje vietoje, neskaitant statumo  doh.gif [URL=http://www.ipix.lt/images/11078180.jpg]

o čia "trekšt" tai ar kas lūžo, ar kaip suprasti?
Atsakyti
Tajanta> net kvapa uzgniauze nuo tokiu vaizdu bigsmile.gif trasos atrodo tikrai vertos demesio
Atsakyti
Tajanta, tai džiugu tokias gražias nuotraukas žiūrėti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip gerai nuteikia tokie gražūs vaizdai wub.gif
Artėja vasario 6 d... ir mes pajudėsim rolleyes.gif
Atsakyti
Ten trekšt buvo tikras, o čia šalia esanti traselė thumbup.gif My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzius: 19 sausio 2009 - 14:17
QUOTE(Bambizukas @ 2009 01 18, 22:54)
Manau už 100-150 eurų galima pasiieškojus visai neblogas dėvėtas Lietuvoje nupirkti. Ir turėsi jas tikrai ne vieną savaitę...  mirksiukas.gif

O kas dėl transportavimo - aš ir pats labai buvau užsidegęs slidžių laikiklius ant stogo pirkti ir taip transportuoti. Pliusas - labai patogu. Bet tada atsirado minusai, kurie privertė mane atsisakyti tokios minties: vienas dalykas - druska gadina slidžių kantus (nu tas nelabai svarbu, nes slidės ir taip nebenaujos). Kitas dalykas - transportuojant slides dideliais atstumais (minimum Slovakija - jau 1000 km į vieną pusę) pasitaiko labai skirtingos kelio sąlygos (nuo sausos kelio dangos iki lietaus ir pan.), ir atsiranda rizika, kad į slidžių apkaustus privarysit, tiesiai šviesiai kalbant, žvyro (smėlis, smulkūs akmenukai ir kiti nešvarumai). Ir įsivaizduokit save situacijoje - slidinėjant jūs griūnate, slidžių apkaustai neatsisega dėl kažkokio mažutėlio akmenuko ir pasekmių turbūt nereikia aiškinti...  doh.gif  Nu manau ganėtinai vaizdžiai išsireiškiau...  g.gif

Transportuoti galima uždaroje bagažinėje. Kažkur mačiau pardavinėjo su viskuo dvi bagažines už 500Lt (skelbimuose). Arba apvynioti specialia plėvele, tokia minkšta. Ji nebrangi visiškai...

Jeigu neesi labai pažengęs tai už 100-150EUR gali nusipirkti naujas padorias slides, kurios drąsiai atitarnaus kelis sezonus kol pramoksi gerai važinėti. Arba ir ilgiau jeigu jau netobulėji... :-)
Atsakyti