Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur IV

QUOTE(Noramas @ 2009 03 03, 18:42)
Kas zinot, per kiek laiko po kojos luzio imanoma slidinet? Kas bandet po 2,5 men?

NOramai, gal nuo lūžio priklausp? Vyrui pėdos lūžis buvo , tai žiemą paklibinkščiavo su ramentais o kitą sezoną vėl slidinėjo. nors dabar visada slidinėjant lūžio vieta skauda-krūvis per didelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noramas @ 2009 03 03, 19:42)
Kas zinot, per kiek laiko po kojos luzio imanoma slidinet? Kas bandet po 2,5 men?

turėtų gydytojas pasakyti, nes man leido po operacijos tik po metų o "įdedant" naują raištį man pragrežiojo blauzdikaulį ir šlaunikaulį
Atsakyti
Zinot, imanoma slidinet ir po 2.5 men po kojos luzio.... Grizau is Les Menuires pilnas geriausiu ispudziu, nes kojos skausma pamirsdavau leisdamasis nuo kalno. Geriausia vieta, kokios esu buves.. Nebezinau, kur kitais metais vaziuot, geriau nebus...
Atsakyti
QUOTE(Noramas @ 2009 03 22, 22:12)
Zinot, imanoma slidinet ir po 2.5 men po kojos luzio.... Grizau is Les Menuires pilnas geriausiu ispudziu, nes kojos skausma pamirsdavau leisdamasis nuo kalno. Geriausia vieta, kokios esu buves.. Nebezinau, kur kitais metais vaziuot, geriau nebus...

gal galima placiau ka nors apie sita kurorta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2009 03 22, 16:48)
viena sezona baigem, siek tiek pailsesim ir netrukus pradesim kitam ruostis ax.gif
as jau noriu planuoti kur kitais metais vaziuoti, o jus kaip? biggrin.gif

Aš jau irgi laukiu kito sezono ir svajoju, kaip bus nuostabu vel važiuot i Italiją, žinoma, važiuosiu per low sezoną iškart po naujų, nes slidinėjimo kokybė visais atžvilgiais geresnė. Neįsivaizdavau tokių tuščių trasų kokias šiemet pamačiau... kitąmet manau išbandysiu kurortus ,nesusijusius su Sella Ronda.
Atsakyti
QUOTE(Noramas @ 2009 03 22, 23:12)

o kaip su trasu paruosimu?

mes buvom 2 metus is eiles (2007 ir 2008 kova) tai antrus metus bent man uzkliuvo trasu prieziura sad.gif
na suprantu kad super profai sugeba bet kokiom salygom varyt, tad pvz mano vyrui neuzkliuvo smile.gif
o as kai dar biski pradedanti, man noris graziu nuvalytu trasu.. tas siek tiek nuvyle.
pvz vietomis mates kad maziausiai dvi dienas nevalyta..

siais metais nebuvom, bet pazistami buvo - tai sake tas pats. prancuzai tinginiai smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Ir as pasidalinsiu ispudziais. Vaziuojam slidineti 3 metus is eiles, ir po pirmo karto visada vaziuojam i Italija, Val Gardena, Ortisei miestelis. Kaip sakant uzsikabliavom ir nebenorim nieko keisti, nes labai jau ten patinka rolleyes.gif Visada vaziuojam per Naujus metus, tai miestelio grozis neapsakomas wub.gif butinai apsilankykite ten per Naujus metus, jei yra galimybe. Visada gyvename Fortunos viesbutyje, labai maloni seimyna, o ir viesbutis geras, pusryciai irgi geri, rekomenduoju. smile.gif Vakariene eidavom valgyti i kavines, tai kavines irgi geros, skanus maistas biggrin.gif zodziu musu seimynai patiko. Siemet tikriausiai jau reketu pakesiti vietove, galvojam apie Austrija arba Prancuzija. Kur geriau? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes važiuojame į Austriją, patenkinti esam mirksiukas.gif ... kaip kitur negaliu komentuoti cool.gif
Peržvelgiau kai kuriuos Austrijos regionus ten kur mes buvom ir kitus artimesnius ax.gif ... kai kurie dar veikia, bet net pagailo, kad jau ir pas juos sezonas į pabaigą blush2.gif doh.gif biggrin.gif ... oj tas slidinėjimas, jau taip užsikabliavau biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2009 04 20, 08:31)
Mes važiuojame į Austriją, patenkinti esam mirksiukas.gif ... kaip kitur negaliu komentuoti cool.gif
Peržvelgiau kai kuriuos Austrijos regionus ten kur mes buvom ir kitus artimesnius ax.gif ... kai kurie dar veikia, bet net pagailo, kad jau ir pas juos sezonas į pabaigą blush2.gif  doh.gif  biggrin.gif ... oj tas slidinėjimas, jau taip užsikabliavau biggrin.gif  cool.gif

o i koki regiona Austrijoj vaziuojat, ir gal viesbuti parekomenduosit ar apartamentus gerus? vykstate savo masina ar lektuvu? smile.gif
Atsakyti
Šiemet čia gyvenom... mums patiko... na gal minusas, kad virtuvė su svetaine kartu, tai mažoka erdvės... aišku du miegamieji... Maistą gaminomės patys ax.gif ... Svarbiausia šeimininkas neįkyrus, nes pernai pažįstami labai vargo su šeimininke... vis kaišiojo nosį ir reguliavo, o kai išvažinėjo, tai kuitėsi po šiukšlių maišus neduok D būtų ką ne taip įdėję, tai būtų depozito negražinus doh.gif ir daugiau visokių nesamonių buvo doh.gif
Slidinėjome Kappl regione. Jis nedidukas, bet rinkomės dėl mokyklėlės vaikams. Maždaug už 8 km Ischgl regionas mirksiukas.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terė: 21 balandžio 2009 - 11:34
QUOTE(emrata @ 2009 03 23, 08:18)
gal galima placiau ka nors apie sita kurorta?  ax.gif

www.lesmenuires.com. Trasos paruostos nuostabiai, kiekviena nakti retrakuotos, trasu begales. Bet svarbiausia yra pats gyvenimas- kai ivaziuoji i savo apartamenta su slidem tiesiai pro duris, tuomet ir supranti, koks geris, kai nereikia vairuot nuomotu automobiliu ir vazineti skibusu. Atsisedi balkone, po kojom slidinejimo trasa, rankoj vynas prancuziskas...
Atsakyti
QUOTE(Noramas @ 2009 04 22, 21:12)
www.lesmenuires.com. Trasos paruostos nuostabiai, kiekviena nakti retrakuotos, trasu begales. Bet svarbiausia yra pats gyvenimas- kai ivaziuoji i savo apartamenta su slidem tiesiai pro duris, tuomet ir supranti, koks geris, kai nereikia vairuot nuomotu automobiliu ir vazineti skibusu. Atsisedi balkone, po kojom slidinejimo trasa, rankoj vynas prancuziskas...

super thumbup.gif Nu ir svajoniu slidinejimas wub.gif Kaip kainos? Zinoma domina tu apartamentu mazdaug, ski paso, slidziu nuomos. Kaip atstumas nuo LT? Gal primetet mazdaug bendra suma 1 zmogui tokiom salygom? Koks apartamentu lygis (virtuve su bribumbasais yra ar ne, miegamieji atskiri ar svetaibej turi kazkas miegot, wc mazgai atskiri ar tik vienas visiems).

Mes kol kas Austrijos fanai. Kadangi siais metais sezona praleidau, nes nestuke.gif , tai kitiems jau nuziurejau Ectalio sleni. Bet jei cia tokiu vieteliu nerealiu pas FR yra, mazu reik pabandyt persiorentuot... g.gif
Atsakyti