Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur IV

QUOTE(eglincia @ 2009 08 13, 16:23)
nagi patarkit kur sia ziema vaizuoti slidinet,esu buvus tik slovakijoje,bet nebenoriu ten,o varysim su seima,kur niekas  nera slidinejes ....Galvojame i Austrija,tuo paciu gimines aplankytume,tik tuose slidinejimo kurortuose nenutuokiu

Mano bosas jau keleta metu is eiles vaziuoja su sunum i Austrija i Flahau, netoli Zalsburgo. Man atrodo berods 4-5m pirma karta tenai sunu nusiveze, nuo tada kas metai i ta pacia vieta vaziuoja. Vaikas ten ir ciuozt ismoko, ir suprato viska biggrin.gif
Atsakyti
galvoju gal apie Kronpatza siemet. kas buvot, gal kokiu apartamentu uzrodysit, patikrinsiu kainas -kazin skirsis siemet ar ne

Greja, as praeitais metais su Vilturu vaziavau i kronplatza slidinet per naujus metus. Gyvenom uz pusvalandzio berods miestelyje Chiens, apartamentuose Brunelle. Mokejau 1500Lt zmogui su kelione ir gyvenome dviese apartamente su virtuvele (maista gaminomes patys). Ski pasa pirkau visam regionui ir tuo metu kainavo 220 Euru uz 6 dienas.

Apie Kronplatza atsiminimai ne kokie, man ten pasirode mazokai trasu ir visos gan trumpos ir nuobodzios. Tiesiog nuo kalno virsunes i visas puses slaitais leidies ir tiek. Bet mus Vilturas veze po pora dienu i kitus regionus paslidinet. Slidinejom Alta Badia'joj ir Val Gardenos regionuose. Ten zymiai idomiau, trasu belekiek ir visokiems lygiams, o dar nuostabusis Sella Ronda ratas (berods 40km) kuri gali per diena perciuozt. Per visas dienas, isskyrus Kronplatza, beveik neteko du kartus ta pacia trasa ciuozt thumbup.gif

Tai tiek, tikiuosi kazkam bus naudinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2009 08 07, 17:16)
slidinejimo kurortuose paprastai inventoriaus kainos irgi buna uzkeltos.

Nebutinai. Buvom pries pora metu Arlberge, vienam brangiausi kurortu. Rossignol Mutex ten buvo tokia gera kaina... Taigi, yra isimciu, nes bet kuriose kitose didelese pardose net 30 proc brangesni jie buvo. Apie Lietuva net nekalbu. Gal ten kokia akcija padare Intersportas gal ka - nezinau.

QUOTE(eglincia @ 2009 08 13, 15:23)
nagi patarkit kur sia ziema vaizuoti slidinet,esu buvus tik slovakijoje,bet nebenoriu ten,o varysim su seima,kur niekas  nera slidinejes ....Galvojame i Austrija,tuo paciu gimines aplankytume,tik tuose slidinejimo kurortuose nenutuokiu

O ka ten nutuokt, Austrijoje tu kurortu tiek, kad galva gali susisukt. Ziurekit, kaip toli norit vaziuot, kokiu trasu daugiau reikia, paskaitinekit SM ar kitus forumus, taip ir issirinksit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 17 rugpjūčio 2009 - 11:13
Sveiki smile.gif
Matau jau galvojat kur slidinėsit šį sezoną bigsmile.gif Mes irgi jau galvojam rolleyes.gif ... dabar mūsų slidinėjimą koreguos pirmokėlio atostogos tongue.gif

Ziulyte, mačiau mažiuosit su 6-mečiu... viskas bus gerai mirksiukas.gif maniškiui pernai buvo šeši kai važiavom, kalbos aišku nemokėjo, bet viską puikiai suprato, ką rodydavo instruktorė - jiems tik kartot reikėjo smile.gif ... vaikams buvo įdomiausia paskutinė diena, kurią vyko varžybos ir apdovanojimai thumbup.gif o šiaip buvau labai nustebusi, kad su nemokančiais kalbos vaikais susibendravo thumbup.gif man išvis tie mokytojai tai atrodo auksinės kantrybės žmonės wub.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2009 08 05, 11:57)
Šiemet planuoju slidinėti Bormio, bet pažiūrėjau į trasų žemėlapį, ir pagalvojau, kad trasų mažoka. Kažin, ar nebus nuobodu nuo to paties kalno 6 dienas slidinet, ar ten toli iki Livigno palėkti su skibusu ,jei nusibos? Kas nors buvot Bormijuje?

Sv, Bormio tikrai trasu mazoka, sesioms diemoms tragiskai neuzteks. Iki Livigno apie 20 km, skibusai nevaziuoja, o ir kelias gana sudetingas, per kalnus ir gana siauras, kelione uztrunka netrumpai.
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2009 08 18, 10:45)
Sveiki  smile.gif
Matau jau galvojat kur slidinėsit šį sezoną  bigsmile.gif  Mes irgi jau galvojam  rolleyes.gif ... dabar mūsų slidinėjimą koreguos pirmokėlio atostogos  tongue.gif

Ziulyte, mačiau mažiuosit su 6-mečiu... viskas bus gerai  mirksiukas.gif  maniškiui pernai buvo šeši kai važiavom, kalbos aišku nemokėjo, bet viską puikiai suprato, ką rodydavo instruktorė - jiems tik kartot reikėjo  smile.gif ... vaikams buvo įdomiausia paskutinė diena, kurią vyko varžybos ir apdovanojimai  thumbup.gif  o šiaip buvau labai nustebusi, kad su nemokančiais kalbos vaikais susibendravo  thumbup.gif  man išvis tie mokytojai tai atrodo auksinės kantrybės žmonės  wub.gif ...

Nu jo, man ir regis, kad toks vaikas jau gal net ir didokas pirmam kartui hihihi.gif
O su vokieciais tarkim jis dar 2,5 metu susikalbejo. Kalba kas savo ir zvengia kartu... Vaikai doh.gif
Atsakyti
ziulyte, tai nusprendet kur siemet trasas tikrinsit??smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, slidinėtojai,
sugalvojom važiuoti į Livigno, Italija, paslidinėti ir sutikti Naujuosius metus. Su agentūromis jau nebesinori važiuoti, susiruošėm užsisakyti apartamentus ir nuvykti patys. Bet čia susidūriau su problema: kiek rašau e-mail'ais dėl apartamentų užsakymo, tiek negaunu jokių atsakymų. Gal italams dar per anksti? Bet juk Naujieji metai, paskui bijau užsivėlinti. Kokia jūsų patirtis? Gal galite ką patarti? Jau išsiunčiau gal 7 užklausimus į skirtingas vietas ir nieko...
Atsakyti
QUOTE(oncyte @ 2009 09 01, 16:16)
Sveiki, slidinėtojai,
sugalvojom važiuoti į Livigno, Italija, paslidinėti ir sutikti Naujuosius metus. Su agentūromis jau nebesinori važiuoti, susiruošėm užsisakyti apartamentus ir nuvykti patys. Bet čia susidūriau su problema: kiek rašau e-mail'ais dėl apartamentų užsakymo, tiek negaunu jokių atsakymų. Gal italams dar per anksti? Bet juk Naujieji metai, paskui bijau užsivėlinti. Kokia jūsų patirtis? Gal galite ką patarti? Jau išsiunčiau gal 7 užklausimus į skirtingas vietas ir nieko...

Gal per velu? Mes pernai Naujiems metams uzsakinejom liepos menesi. Kita vertus, italai nelabai skuba atsakyti.
Atsakyti
QUOTE(oncyte @ 2009 09 01, 14:16)
Sveiki, slidinėtojai,

oncyte kantrybes smile.gif 7 uzklausimai cia tik ''kapeikos'' kaip sakoma:) nezinau kiap kitos, turincios daugiau patirties, bet as mazdaug apie 50 uzklausimu issiuntineju-i dali isvis neatsako niekas doh.gif kai kuriuos atsako kad jau uzimti, ir renkiuosi is likusiu-pagal vieta, pagal kaina
Atsakyti

QUOTE(oncyte @ 2009 09 01, 15:16)
Jau išsiunčiau gal 7 užklausimus į skirtingas vietas ir nieko...

1. Rugpjuti gali net nerasyti, nes visi atostogauja
2. kokia kalba rasai?
3.Italai-niekur neskubantys ir nekonkretus zmones
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2009 08 19, 08:11)
ziulyte, tai nusprendet kur siemet trasas tikrinsit??smile.gifsmile.gif

Oi, dar ne. Laukiam, kas is musu kompanijos ir kada gales vaziuot. Gi krize... doh.gif Tai va kazkaip reik derint intensyviau pradet, nes jau ir taip rugsejo sulaukem...
Atsakyti