Labas rytelis

, nors koks cia rytas
O as vakar atsisakiau papildomo budejimo

, tai soiandien tik aki pramerkiau kai MB ruose pinciuka darzan ir toliau sapnu karalysteje keliavau

. Taip savimi didziuojuosi, kad nu negaliu

. Gi nemoku pasakyti ne, tai ir dirbu kartais po 14 valandu

. Laikas keistis.
Mergaitukes gero pasisedejimo pas STT, lauksim reportazo!!!!!!!
ZIEZULULESU GRAZIU GIMTADIENIU! KAD ATEINANTYS 70 METU BUTU KUPINI VILTIES, MEILES, VAIKU, ANUKU IR PROANUKIU JUOKO, KAD SIRDIS SVAJOTU, O PROTAS TAS SVAJONES PILDYTU, KAD TAI KAS BUVO PERNAI BUTU PASKUTINIS SKAUSMA ATNESES IVYKIS. kELIU TAURE UZ TAVO LAIME
Henriluk kaip tavo saulele jauciasi?
Sandrynja, Bimulik siunciu gaivius linkejimus is Norvegijos, tegul jie isblasko liudesi nors trumpam.
STT tu klausi koks tas mano gyvenimas, a va , kad toks kaip musu visu

. O kaip tai paveike mano Pinciuka...Ji mato mano pykcio bangas, jinai buvo istraukta is savo aplinkos, vakar kai paklausiau ar nori i LT tai sake labai, nes ten ir mociutes ir draugas Arnas yra

, pasiilgsta jinai namu, vis periodiskai sneka apie senaja pilaite....Jinai budama triju jau zino zodi "mirtis", aisku nelabai supranta visos reiksmes, bet manau tiek, kad mire zmones nebera su mumis tai supranta

. Sutinku, kad berniukai bent jau emociskai gal ir veliau subresta, bet as tai pavz niekaip nesitikejau, kad mano trimete sakys, kad nebuciau pikta, arba pamacius , kad arteja audra uzsidarys kambaryje pasakiusi, kad mes su MB nesipyktume....

Man tai atrodo labai nevaikiska, kaip ir Henriluk Lukrecijos gimtadienio noras, todel siek tiek liudna. Nesakau, kad blogai jog vaikai brandus, bet tiesiog liudna
Rugseje kaip tavo intervju? Ir siaip kaip baigesi istorija su tavo paveikslu?
Vdapr maciau, kad arteja pribverstine su TB susitaikymo svente. Nesipykit, tas gyvenimas ir taip ne visada rozem klotas ( aisku cia man netinka pamokslus skaityti, pati ka tik skyrybas skelbiau

)
Zvelsa gal tai botus jau siusti

, pas mus cia tokiu madingu yra, kad tavo zemaitikai tik akis isverstu

. KAip tavo paaugliuke gyvena?.
Brela tikrai kaip tavo sveikatele? Kadu vizitas pas gydytoja?
Klaudija kaip suprantu siandien tuo malonumu uzsiims, pas skyrelio svajoniu daktareli

Sekmes klaudija

( o gal as kazku supainiojau

)
Papildyta:Nu as kiek klaidu priveliu rasydama, net geda
Papildyta:Dar gi uzmirsau linkejimus visom barbem devyndarbem issiusti

. Tikiuosi, kad ta krize pasibaigs greiciau nei prognozuojama ir nereikes eiti i darba kaip i karo lauka kur bendradarbis pasidaro priesu, o bosas atsiseda i pono dievo kede

.
Cia beje norveges pastebejimai apie musus darbovieciu struktura kai vadivas yra dievas, o visi kiti tik menki pavaldiniai....Liudna , kad mes taip is sono atrodom, bet niekur nesidesi, tai tiesa

. Nuo skandinavu kokiu 30 metu atsiliekam. As aisku tikiuos, kad ne visur taip yra.