Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Kažkada vartojau Shiitake grybo papildus. Atseit tas grybukas - natūralus interferono šaltinis. Ir dar daug daug kuo padeda. Ir kraujo spaudimą mažina, ir cukraus kiekį kraujyje, ir kepenis "remontuoja", ir net žvyneline sergant tinka, ir onkologiniams ligoniams (čia tiek "ant greitųjų" prisiminiau). Na toks universalus grybukas biggrin.gif Nebuvo relaus pagerėjimo nuo jų, pablogėjimo irgi nebuvo.

Manau, kad vartojant bet kokius vaistus ar papildus labai svarbus yra tikėjimas. Baltas, jei tavo vyras tiki, kad kordicepsas jam padės, tai net tokia kaina nėra didelė mirksiukas.gif Arba gali pats platintoju tapti, tada galės su nuolaida pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 02 29, 15:53)
Kažkada vartojau Shiitake grybo papildus. Atseit tas grybukas - natūralus interferono šaltinis. Ir dar daug daug kuo padeda. Ir kraujo spaudimą mažina, ir cukraus kiekį kraujyje, ir kepenis "remontuoja", ir net žvyneline sergant tinka, ir onkologiniams ligoniams (čia tiek "ant greitųjų" prisiminiau). Na toks universalus grybukas biggrin.gif Nebuvo relaus pagerėjimo nuo jų, pablogėjimo irgi nebuvo.

Manau, kad vartojant bet kokius vaistus ar papildus labai svarbus yra tikėjimas. Baltas, jei tavo vyras tiki, kad kordicepsas jam padės, tai net tokia kaina nėra didelė mirksiukas.gif Arba gali pats platintoju tapti, tada galės su nuolaida pirkti ax.gif

Na taip, svarbiausiai tikejimas...jis pas mane optimistas...tai ne as vista - kas tik biski - iskart i asaras verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eddukas @ 2008 02 29, 02:07)
la, kiek zinau moterims nutraukus vaistus LT nera problemu juos vel pradeti leistis. Nemau kad vyrams turetu buti kitaip, bet tikrai siulyciau pasitarti su neurologu pas kuri lankosi.

kas del savijautos nutraukus vaistus, tai tiesiog ant sparnu skraidau smile.gif. Psichologiskai ypac daug geriau. Anksciau kiekvieno ketvirtadienio su baime laukdavau, o dabar galvos nesuku ir visai ligonis nesijauciu lotuliukas.gif . Tik neramina per kiek laiko pastosiu, kad per ilgai neuztruktu, nezinai kada ir koks blogumas vel uzeis. O ir vitaminu tik kieki padidinau ir poilsio rezimo bei dietos sveikesnes stengiuosi laikytis. Taip kad jei tik noro ir ryzto vakiukui yra siulyciau nedelsti. Ligos eiga su metais juk tikrai negeryn eina...

Labukas,didelis dekui,treciadieni turiu vaziuoti pas gydytoja,nes vaistai baigiasi,tada su ja ir pakalbesiu.Sekmes jums ir sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2008 02 29, 09:32)
Man tas blogumas (jausma labai taikliai aprase Insomnia, tik man dar ir samone aptemo) irgi buvo po durio i koja, bet tikrai leido nei per aukstai nei per zemai, pagal visas taisykles  schmoll.gif  ir dabar irgi manau, kad pataike i kokia didesne kraujagysle... o isvengti neimanoma, manau, tik tiketis, kad taip daugiau nebus  ax.gif
o del reakcijos injekcijos vietoje... galiu pasakyt, kad visko buna.. vat ir vakar taip surakino koja, kad visa vakara vos vaiksciojau, bet buna, kad po durio visai nieko, nei skauda, galiu lakstyt... cia jau kaip pasiseka  mirksiukas.gif
tik pastebejau, kad skauda, po dvieju menesiu leidimosi, tikrai maziau  thumbup.gif
Sekmes  4u.gif

sveikos,
as leidziuosi Copaxone jau 7 men., bloga niekada nebuvo, tik labai skaudejo, kai leidausi i koja ir ranka, dabar jau i sias vietas net nesitaikau. neseniai, susileidus i pilva atsirado didziule raudona deme, kuria perstejo, bet po kurio laiko isnyko. ant pilvo dazniausiai lieka guzai, kurie po poros dienu isnyksta. as tik susileidus ant tos vietos uzdedu salta gelio kompresa ir skausmas tikrai greiciau slopsta. vaistus visa laika leidziuos pati, kartais taip sunku prisiversti, o dar tos Copaxone adatos tokios bukos, kad kartais isiduriu tik is kazkelinto karto doh.gif
bet pripranti, man tai jau tapo rutina, svarbu, kad tik padetu unsure.gif
Atsakyti
Laba diena. Norejau jusu paklausti, ar pas ka yra IS zidiniai tik stubure, bet nera galvoje? Man jau menesi nutirpus kaire plashtaka ir peda, kaires puses silpnumas, nugaros skausmas, uzeinantys ir praeinantys sanariu, kaulu skausmai. Dare galvos MR nieko nerado, pasake, kad IS nera. Bet neranda kas gali buti. O stuburo netyre. Esu ne Lt, nezinau ka ir galvoti.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 03, 12:45)
Laba diena. Norejau jusu paklausti, ar pas ka yra IS zidiniai tik stubure, bet nera galvoje? Man jau menesi nutirpus kaire plashtaka ir peda, kaires puses silpnumas, nugaros skausmas, uzeinantys ir praeinantys sanariu, kaulu skausmai. Dare galvos MR nieko nerado, pasake, kad IS nera. Bet neranda kas gali buti. O stuburo netyre. Esu ne Lt, nezinau ka ir galvoti....  blink.gif

mano situacija buvo panasi, nutirpo kaires kojos pirstai ir tas tirpimas vis plito kitose kuno dalyse, taip pat ir desinej pusej, padare galvos MR ir mate kazkoki viena zidinuka, bet jis nieko nesake, tad ir nenustate IS, tik paskyre stebejima, o po keliu menesiu, kai simptomai stiprejo, man padare stuburo MR ir rado jau keleta aktyviu zidiniu, taigi patvirtino IS verysad.gif
bet tavo atveju tai gali buti ir stuburo problemos - slankstelis pasislinkes ir spaudzia nerva, todel jauciamas tirpimas ir skausmas, reiktu pasiziureti ir si varianta g.gif
sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2008 03 03, 10:22)
mano situacija buvo panasi, nutirpo kaires kojos pirstai ir tas tirpimas vis plito kitose kuno dalyse, taip pat ir desinej pusej, padare galvos MR ir mate kazkoki viena zidinuka, bet jis nieko nesake, tad ir nenustate IS, tik paskyre stebejima, o po keliu menesiu, kai simptomai stiprejo, man padare stuburo MR ir rado jau keleta aktyviu zidiniu, taigi patvirtino IS verysad.gif
bet tavo atveju tai gali buti ir stuburo problemos - slankstelis pasislinkes ir spaudzia nerva, todel jauciamas tirpimas ir skausmas, reiktu pasiziureti ir si varianta g.gif
sekmes smile.gif

Nu taip ir maniau....Aciu.. 4u.gif
Neramina tie skausmai sanariu ir kaulu, del to manau, kad IS...
Atsakyti
Sveikutes,as jau mama clap.gif mums viskas puiku...pagimdziau pati ir puikiai pavyko...turiu sveika grazuole dukryte wub.gif
Atsakyti
Na va, parvyko mano brangusis is savo neurologes ir "ismuse manes is veziu" g.gif .
Gydytoja ji patikino, kad tas interferonas (Rebif) labai jau greitai skaidosi ir visai jam nereikia nutraukti gydymo norint man pastoti...
Keistas reikalas...nu negi taip jau visai ir nepavojinga...
Tai ka dabar daryt..? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrap11 @ 2008 03 03, 15:20)
Sveikutes,as jau mama  clap.gif mums viskas puiku...pagimdziau pati ir puikiai pavyko...turiu sveika grazuole dukryte  wub.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
apsidziaugiau Tave pamacius forume biggrin.gif
Norejau klausti kaip sekasi nestumas ir t.t., o Tu pasirodo jau mama biggrin.gif
Sveikinimai is visos sirdies biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 03, 13:32)
Nu taip ir maniau....Aciu..  4u.gif 
Neramina tie skausmai sanariu ir kaulu, del to manau, kad IS...

na siaip sanariu ir kaulu neturetu skaudeti, kai yra IS, bent jau as negirdejau schmoll.gif
tikrai pasitikrink stubura ir issiaiskinsi kas ir kaip unsure.gif bet anksciau laiko nereikia prirasyti sau ligos, kurios, tiketina, net neturi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrap11 @ 2008 03 03, 15:20)
Sveikutes,as jau mama  clap.gif mums viskas puiku...pagimdziau pati ir puikiai pavyko...turiu sveika grazuole dukryte  wub.gif

saunuole thumbup.gif nuosirdziausi sveikinimai drinks_cheers.gif aukit dideles ir sveikos bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltas @ 2008 03 03, 15:30)
Na va, parvyko mano brangusis is savo neurologes ir "ismuse manes is veziu"  g.gif .
Gydytoja ji patikino, kad tas interferonas (Rebif) labai jau greitai skaidosi ir visai jam nereikia nutraukti gydymo norint man pastoti...
Keistas reikalas...nu negi taip jau visai ir nepavojinga...
Tai ka dabar daryt..? g.gif

na, jei gydytojai sako, matyt taip ir yra, tikrai perspetu jei manytu, kad gali buti kokiu nors problemu g.gif taigi pirmyn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap11 @ 2008 03 03, 14:20)

Sveikinimai didziausi!!!!!!!!!!
Bukit laimingos ir sveikos!!! wub.gif thumbup.gif 4u.gif
P.S. dukrytes bendravardes, kaip ir zadejot wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrute: 03 kovo 2008 - 15:04
QUOTE(citrute @ 2008 03 03, 15:02)
P.S. dukrytes bendravardes, kaip ir zadejot  wub.gif

Taip.Juk cia tikru tikriausia Dievo dovana...Net nesuabejojom kai gime ir iskart Urte vadinom... wub.gif
Atsakyti