QUOTE(Žanė @ 2009 03 18, 14:00)
mes po šildomom grindim rizikuosim dėt parketlentes. pasiklausinėjau, mažiausiai matysis ir atspariausias yra matinio lako parketlentės.
dėsiu todėl, kad šildysim tik svetainės grindis, o kituose kambariuose nebus šildoma, ir svarbiausia - noriu natūralumo. pasinešiau dėl natūralumo visur

man tiesiog
britkus tas laminatas.
sakiau jau geriau subraižytom, bet natūraliom

žiūrėsim, tikiuosi labai blogai nebus
Tai nėr ką rizikuot - dvisluoksnės ar trisluoksnės parketlentės tinkamos šildomoms grindims

mes jau buvom išsirinkę ąžuolo parketlentes, ir beicą išsirinkom, ir jau su fima sutarėm kad atvažiuotų matuot ir t.t. o dabar šasts, ir nušvito galvoj, kaip atrodys po metų mano medinės tamsios grindys

bent jau vaikas būtų tokio mažiaus, kai galima susikalbėt, bet jam tik 9mėn, tai tik pradžia visų trankymų, daužymų ir t.t.
Žodžiu, nors ir man britkus tas lamintas, bet šiuo metu kitos išeities nematau...

Ai, užauginsiu vaikus, tada į senatvę susidėsiu ir aš medines grindis
QUOTE(Dovis @ 2009 03 18, 14:05)
Tik va tamsaus, tai nei uz ka. Langai iki zemes, saule pasvies visos dulkes matysis. Parsivezem 3pvz laminato. Ir name man jis visai nesiziurejo. Prie nupirktu Mustango plyteliu graziausiai potamsis atrode. Bet jau ant to pvz pirstu antspaudai matosi. O kas bus kai basom vaiksiosi
Nu čia jau skonio reikalas.. aš neįsivaizduoju šviesių grindų (na nebent tai būtų kiliminė danga

), tai dėsiu tik tamsias... na gal tokias vidutiniškai tamsias ...

kiek supratau iš šitos temos, tai reikia rinktis kuo labiau nelygias, rėvėtas grindis, tada ir pėdos ne taip matysis..

bandysiu pardėj palaipioti ant išsirinktų grindų, žiūrėsiu ar lieka

beje, kokios firmos laminatą renkatės?