Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotos grindys

Aš irgi nesuprantu, ko čia pykti smile.gif Kiekvienas turi teisę pasisakyti. Jei man neįdomu ar įtartina, tiesiog praleidžiu ir neskaitau, o gal ką Artūro informacija ir sudomins, gal kas pasinaudos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2009 05 12, 14:21)
O ką tada papsakotum apie 21, 22 ir 23 klases? Nes pagal tavo pasakojimą jos iš vis nenaudotinos  g.gif
Ir jei jau geriausias 33 klasės, tai apie 34 negirdėjot?

21,22,23 klases laminatas sios klases jei dedates tai dekites i miegamaji arba i ta patalpa kurioje tikrai retai vaikstot ir toks laminatas jei idesite i miegama jum atlaikytu visa gaarantijos laikotapri turetu buti nepriekaistingas, o jei desite i kolidoriu koki tada pamatysite kaip jis greitai ir gerai dyla lotuliukas.gif nes ju kietumas siu klasiu parketo pats maziausias. O apie 34 klase galiu pasakyt tiek kad tai auksciausia laminato klase, bet man ji nera geriausia jos kietumas i 33 ir 34 klase eina tiek pat naturaliu medziagu o 33 siek tiek pigesne ir tai kad tas kas geriausias kartais buna ir pats blogiausias nors zinoma cia ir skonio reikalas.

QUOTE(corolla @ 2009 05 12, 15:30)
Arturai, tai gal galite pakomentuoti si parketa, kuo jis blogesnis ar geresnis nuo jusu firmos? http://www.eshop.b-a...7...t&type=list
Man Barlinek firma zinoma, draugai turi, tai visiskai nesiskundzia siuo gaminiu.

Pirmas dalykas del kokybes jokiu komentaru negaliu pasakyti nes nelaikau siu parketlenciu rankoje ir nematau jo kokybiskumo. Antras dalykas jo matmenys 2200x207x15 mm kitaip sakant 220x20,7x1,5 cm ir tai svarbiausia tai nera lentutes o kaip as sakai tai baisulines lentos ir svarbiausias dalykas tas kad tai NE PARKETAS O PARKETLENTES doh.gif o parketas uz parketlentes yra kur kas pranasesnis plius tai kad siu parketlenciu kaina yra 89lt su centais kaip pvz pas mus geriausios kokybes naturalaus medzio parketo brangiausia kaina 56lt uz kvadrata ir tai yra lentutes 50xm ilgis x 7cm plotis x 1,5cm storis. Kitas dalykas parketlenciu taip nepriziuresi kaip parketo ant parketlenciu dedasi mazesnis sluoksnis lako ir ju taip nenuslifuosi ir nesutvarkysi kaip naturalaus parketo. Ir kaina is ties kaip uz parketlentes yra didele
nes svarbiausia parkentlentes nelaiko tiek laiko kaip parketas, trumpai tariant musu firmos bet kurios kitos firmos naturalus parketas jei ju kokybe kaip musu yra kur kas pranasiau ir geriau uz parketlente plius kai dar tokia kaina. O jei ir butu cia parketas tai as asmeniskai neimciau todel kad tai yra lentos baisulines lentos lentutes atrodo kur kas graziau nei baisulines lentos, bet cia jau yra skonio reikalas zinoma. Na pasakysiu pabaigai tiek kad uz sia parketlente musu firmos parketas mano nuomone yra geresnis ir as net neabejoju akd ir kitu firmu parketas yra geresnis nes parketas yra parketas o parketlentes yra parketlentes. Cia jau zmogaus skonio reikalas. Ir tai ka jus pasirinksite tai yra jusu sprendimas svarbiausias dalykas, kad jus pati isigijusi butumete patenkinta ir po to nesigailetumete cool.gif

QUOTE(justagnė @ 2009 05 12, 17:37)
Aš irgi nesuprantu, ko čia pykti  smile.gif Kiekvienas turi teisę pasisakyti. Jei man neįdomu ar įtartina, tiesiog praleidžiu ir neskaitau, o gal ką Artūro informacija ir sudomins, gal kas pasinaudos smile.gif

drinks_cheers.gif su jumis ir dekui uz malonia nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas99: 12 gegužės 2009 - 18:15
Aciu, Arturai, uz komentara. Laukiam dabar laiptus atvezant, pasiziuresim, kaip ta firma dirba smile.gif O jei viskas ok, tai gal is ju ir imsim smile.gif
Gal is jusu kas nors dar buvot susidure su elektronine prekyba?
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2009 05 13, 11:33)
Aciu, Arturai, uz komentara. Laukiam dabar laiptus atvezant, pasiziuresim, kaip ta firma dirba smile.gif O jei viskas ok, tai gal is ju ir imsim smile.gif
Gal is jusu kas nors dar buvot susidure su elektronine prekyba?

nera uz ka patarti apie tokius dalykuos apie kuriuos ismanau visada galiu thumbup.gif
Atsakyti
O as rinkciausi kamstines grindis, jei galeciau skirti apie 100 Lt/m2. Labai daug
privalumu. Jai budingas atsistatymas po suspaudimo, gera silumos ir garso izoliacija,
atsparumas dregmei, ypatingas atsparumas trinciai. Kamstinė danga antistatiska, antialergiska, nepuva, nepelyja, nekaupia dulkiu. Firmos siulo ir tokius variantus,
kurie atrodo kaip medzio lentos.
Bet esu mates tik pas savo pazystama, kuris buvo patenkintas, kad pasirinko tokia
medziaga.
Tik kazkodel si danga nera populiari... g.gif
Atsakyti
Tai gal nepopuliari del kainos? o gal negraziai atrodo? gal galit ideti pavyzdziu?
Atsakyti
http://www.gerosgrin...du_dekorai.html
Man tai Toledo variantas super atrodo... ax.gif

QUOTE(corolla @ 2009 05 14, 13:54)
Tai gal nepopuliari del kainos? o gal negraziai atrodo? gal galit ideti pavyzdziu?

Atsakyti
QUOTE(Albinas @ 2009 05 14, 15:38)
http://www.gerosgrin...du_dekorai.html
Man tai Toledo variantas super atrodo... ax.gif

Ir aš užvakar lankiausi "geros grindys" tikrai didelis pasirinkimas kamštinių dangų grindims.... o ir beto mačiau gražaus ąžuolinio parketo akcija 79Lt kv.m.
Atsakyti
Radau dar viena temele apie grindu dangas:
http://www.supermama...?...1021&st=396

Portugaliskos dangos pavyzdziai is UAB Ferimpex:
http://www.ferimpex....p?p=kams&s=sien

Dar vienas labai didelis privalumas kamstines dangos, kad jeigu jau kas jai atsitiktu -
butu pazeista - galima ispjauti gabaliuka ir iklijuoti kita!
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2009 05 14, 15:16)
Ir aš užvakar lankiausi "geros grindys"  tikrai didelis pasirinkimas  kamštinių dangų grindims.... o ir beto mačiau gražaus ąžuolinio parketo akcija 79Lt kv.m.

tai as jum patariu jei noresit pirkt tai pries perkant susizinokit kokios firmos tas parketas ir tada jiem pasiskambykit ir paklauskit kokia yra ju gamybos kaina perkant is ju ir manau nusipirkt turetumete pigiau nei su ta akcija is parduotuves lotuliukas.gif nes cia kaina dar tikrai yra didele kaip uz parketa doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Albinas @ 2009 05 14, 15:34)
Radau dar viena temele apie grindu dangas:
http://www.supermama...?...1021&st=396

Portugaliskos dangos pavyzdziai is UAB Ferimpex:
http://www.ferimpex....p?p=kams&s=sien

Dar vienas labai didelis privalumas kamstines dangos, kad jeigu jau kas jai atsitiktu -
butu pazeista - galima ispjauti gabaliuka ir iklijuoti kita!

o kokie yra minusai kamstiniu? lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai irgi kuo toliau, tuo labiau atsisakau minties pirkti is parduotuviu - tiesiai is gamintoju, per elektronines parduotuves - zymiai pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2009 05 15, 16:20)
As tai irgi kuo toliau, tuo labiau atsisakau minties pirkti is parduotuviu - tiesiai is gamintoju, per elektronines parduotuves - zymiai pigiau smile.gif

Tai, kad per elektronines parduotuves toli gražu ne tiesiai iš gamintojų smile.gif Ima iš tų pačių didmenininkų kaip ir kiti. Parduotuvės savo procentus užsideda. Ir reikia kiekvienu atveju žiūrėti, ar intenete pigiau gausis, nes teko susidurti, kai atvirkščiai, brangiau buvo.
Atsakyti