QUOTE(anikute @ 2009 05 12, 14:21)
O ką tada papsakotum apie 21, 22 ir 23 klases? Nes pagal tavo pasakojimą jos iš vis nenaudotinos

Ir jei jau geriausias 33 klasės, tai apie 34 negirdėjot?
21,22,23 klases laminatas sios klases jei dedates tai dekites i miegamaji arba i ta patalpa kurioje tikrai retai vaikstot ir toks laminatas jei idesite i miegama jum atlaikytu visa gaarantijos laikotapri turetu buti nepriekaistingas, o jei desite i kolidoriu koki tada pamatysite kaip jis greitai ir gerai dyla

nes ju kietumas siu klasiu parketo pats maziausias. O apie 34 klase galiu pasakyt tiek kad tai auksciausia laminato klase, bet man ji nera geriausia jos kietumas i 33 ir 34 klase eina tiek pat naturaliu medziagu o 33 siek tiek pigesne ir tai kad tas kas geriausias kartais buna ir pats blogiausias nors zinoma cia ir skonio reikalas.
QUOTE(corolla @ 2009 05 12, 15:30)
Arturai, tai gal galite pakomentuoti si parketa, kuo jis blogesnis ar geresnis nuo jusu firmos?
http://www.eshop.b-a...7...t&type=list
Man Barlinek firma zinoma, draugai turi, tai visiskai nesiskundzia siuo gaminiu.
Pirmas dalykas del kokybes jokiu komentaru negaliu pasakyti nes nelaikau siu parketlenciu rankoje ir nematau jo kokybiskumo. Antras dalykas jo matmenys 2200x207x15 mm kitaip sakant 220x20,7x1,5 cm ir tai svarbiausia tai nera lentutes o kaip as sakai tai baisulines lentos ir svarbiausias dalykas tas kad tai NE PARKETAS O PARKETLENTES

o parketas uz parketlentes yra kur kas pranasesnis plius tai kad siu parketlenciu kaina yra 89lt su centais kaip pvz pas mus geriausios kokybes naturalaus medzio parketo brangiausia kaina 56lt uz kvadrata ir tai yra lentutes 50xm ilgis x 7cm plotis x 1,5cm storis. Kitas dalykas parketlenciu taip nepriziuresi kaip parketo ant parketlenciu dedasi mazesnis sluoksnis lako ir ju taip nenuslifuosi ir nesutvarkysi kaip naturalaus parketo. Ir kaina is ties kaip uz parketlentes yra didele
nes svarbiausia parkentlentes nelaiko tiek laiko kaip parketas, trumpai tariant musu firmos bet kurios kitos firmos naturalus parketas jei ju kokybe kaip musu yra kur kas pranasiau ir geriau uz parketlente plius kai dar tokia kaina. O jei ir butu cia parketas tai as asmeniskai neimciau todel kad tai yra lentos baisulines lentos lentutes atrodo kur kas graziau nei baisulines lentos, bet cia jau yra skonio reikalas zinoma. Na pasakysiu pabaigai tiek kad uz sia parketlente musu firmos parketas mano nuomone yra geresnis ir as net neabejoju akd ir kitu firmu parketas yra geresnis nes parketas yra parketas o parketlentes yra parketlentes. Cia jau zmogaus skonio reikalas. Ir tai ka jus pasirinksite tai yra jusu sprendimas svarbiausias dalykas, kad jus pati isigijusi butumete patenkinta ir po to nesigailetumete
QUOTE(justagnė @ 2009 05 12, 17:37)
Aš irgi nesuprantu, ko čia pykti

Kiekvienas turi teisę pasisakyti. Jei man neįdomu ar įtartina, tiesiog praleidžiu ir neskaitau, o gal ką Artūro informacija ir sudomins, gal kas pasinaudos

su jumis ir dekui uz malonia nuomone