Įkraunama...
Įkraunama...

KLAIPĖDOS DARŽELIAI

As siuo metu nebeleisiu i sokius, bet blogiausia, kad ir kitas mergaites uzkrete doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2009 01 26, 22:18)
Į šokių temą - maniškei už vadovės neklausymą gresia išmetimas, mat princesė ant žirnio nori šoka, nori ne... o kitiems vaikams tai tik parodyk blogą pavyzdį... vienžo, reiks eit pas vadovę šnibštelt porą burtažodžių, kaip mano zbitką suvaldyt.

Dar kitą atrakciją sau susigalvojo - nesarbu, kad vidurys žiemos ( nu sniego tai nėr...) iš smėlio besmegenius stato. Šiandien mažąjį irgi visą murzinu kombinezonu ir pirštinėm pasiėmiau...  kaži ar čia tik mano vaikai taip g.gif

lotuliukas.gif Aišku, kad tik tavo, visų kitų vaikai idealūs. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2009 01 26, 21:18)

Dar kitą atrakciją sau susigalvojo - nesarbu, kad vidurys žiemos ( nu sniego tai nėr...) iš smėlio besmegenius stato. Šiandien mažąjį irgi visą murzinu kombinezonu ir pirštinėm pasiėmiau...  kaži ar čia tik mano vaikai taip g.gif

blink.gif irnesakyk.gif mes po stikliniais gaubtais laikom, tai mūsų baltutėliai vaikai biggrin.gif maniškė per Kalėdas prie jūros, pareiškė norą basomis pavaikščiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2009 01 26, 21:18)
Dar kitą atrakciją sau susigalvojo - nesarbu, kad vidurys žiemos ( nu sniego tai nėr...) iš smėlio besmegenius stato. Šiandien mažąjį irgi visą murzinu kombinezonu ir pirštinėm pasiėmiau...  kaži ar čia tik mano vaikai taip

Buvo diena, kai š..... rankom parsivedžiau doh.gif, O rūbai po kiekvieno ėjimo laukan murzini būna.

QUOTE(jovana @ 2009 01 27, 14:28)
prie jūros, pareiškė norą basomis pavaikščiot  biggrin.gif

O ką sakyt, kai maudytis prašo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Drum @ 2009 01 29, 08:56)
O ką sakyt, kai maudytis prašo  doh.gif  biggrin.gif

Ir mums taip būna... sakau, važiuojam prie jūros... o Aistė klausia ar galėsim maudytis doh.gif pasaku, kad ne, tai net nenori prie jūros važiuoti g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 01 29, 10:03)
Ir mums taip būna... sakau, važiuojam prie jūros... o Aistė klausia ar galėsim maudytis  doh.gif  pasaku, kad ne, tai net nenori prie jūros važiuoti  g.gif  doh.gif

A tei ko lotuliukas.gif Aš tai sakau galėsi maudytis lotuliukas.gif Bet kai nuvažiuojam tas noras praeina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2009 01 29, 12:08)
A tei ko lotuliukas.gif Aš tai sakau galėsi maudytis lotuliukas.gif Bet kai nuvažiuojam tas noras praeina lotuliukas.gif

Reiks pabandyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2009 01 29, 12:08)

O maniškiui nė velnio tas noras nepraeina, pagatavas rengtis... doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Drum @ 2009 01 29, 14:51)
O maniškiui nė velnio tas noras nepraeina, pagatavas rengtis...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

To ir bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Drum @ 2009 01 29, 15:51)
O maniškiui nė velnio tas noras nepraeina, pagatavas rengtis...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai leisk rengtis, pažiūrėsim, kiek pavyks. tik prieš tai neleisk lakstyti, kad nebūtų užkaitęs. biggrin.gif

Klausykit, paaiškinkit kas nors, kodėl daržely vaikai skirstomi į grupes ne taip, kaip mokykloje. Į mokyklą eina pagal kalendorinius metus, o daržely į grupes suskirstyti pagal mokslo metus. O gal tik mūsų daržely taip?

Man nepatinka, kad manosios grupėje kitais metais pusė išeis į priešmokyklinę, nes jau laikas, o kiti liks, nes dar per anksti, tai tiems vaikams teks jungtis su kitais, po to vėl keisis grupė. Kažkokia nesąmonė.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 01 29, 18:02)
Tai leisk rengtis, pažiūrėsim, kiek pavyks. tik prieš tai neleisk lakstyti, kad nebūtų užkaitęs. biggrin.gif

Klausykit, paaiškinkit kas nors, kodėl daržely vaikai skirstomi į grupes ne taip, kaip mokykloje. Į mokyklą eina pagal kalendorinius metus, o daržely į grupes suskirstyti pagal mokslo metus. O gal tik mūsų daržely taip?

Man nepatinka, kad manosios grupėje kitais metais pusė išeis į priešmokyklinę, nes jau laikas, o kiti liks, nes dar per anksti, tai tiems vaikams teks jungtis su kitais, po to vėl keisis grupė. Kažkokia nesąmonė.

Pas mus tokia tvarka buvo tik lopšelinėje gr., nes ten į ją eina nuo 1,3 iki 2,5-3 metų.
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 01 29, 19:16)
Pas mus tokia tvarka buvo tik lopšelinėje gr., nes ten į ją eina nuo 1,3 iki 2,5-3 metų.

O pas mus ir daržely, tai vat ir kažkokia nesąmonė gaunasi.
Reiškia kituose darželiuose normali tvarka yra, tik pas mus kažkokia.
Atsakyti