As siuo metu nebeleisiu i sokius, bet blogiausia, kad ir kitas mergaites uzkrete

QUOTE(cute @ 2009 01 26, 22:18)
Į šokių temą - maniškei už vadovės neklausymą gresia išmetimas, mat princesė ant žirnio nori šoka, nori ne... o kitiems vaikams tai tik parodyk blogą pavyzdį... vienžo, reiks eit pas vadovę šnibštelt porą burtažodžių, kaip mano zbitką suvaldyt.
Dar kitą atrakciją sau susigalvojo - nesarbu, kad vidurys žiemos ( nu sniego tai nėr...) iš smėlio besmegenius stato. Šiandien mažąjį irgi visą murzinu kombinezonu ir pirštinėm pasiėmiau... kaži ar čia tik mano vaikai taip
Dar kitą atrakciją sau susigalvojo - nesarbu, kad vidurys žiemos ( nu sniego tai nėr...) iš smėlio besmegenius stato. Šiandien mažąjį irgi visą murzinu kombinezonu ir pirštinėm pasiėmiau... kaži ar čia tik mano vaikai taip

QUOTE(cute @ 2009 01 26, 21:18)

QUOTE(cute @ 2009 01 26, 21:18)
Buvo diena, kai š..... rankom parsivedžiau

QUOTE(jovana @ 2009 01 27, 14:28)
O ką sakyt, kai maudytis prašo

QUOTE(Drum @ 2009 01 29, 08:56)
Ir mums taip būna... sakau, važiuojam prie jūros... o Aistė klausia ar galėsim maudytis

QUOTE(ČIČI @ 2009 01 29, 10:03)
Ir mums taip būna... sakau, važiuojam prie jūros... o Aistė klausia ar galėsim maudytis
pasaku, kad ne, tai net nenori prie jūros važiuoti

A tei ko

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2009 01 29, 12:08)
Reiks pabandyti

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2009 01 29, 12:08)
O maniškiui nė velnio tas noras nepraeina, pagatavas rengtis...

QUOTE(Drum @ 2009 01 29, 14:51)
To ir bijau

QUOTE(Drum @ 2009 01 29, 15:51)
Tai leisk rengtis, pažiūrėsim, kiek pavyks. tik prieš tai neleisk lakstyti, kad nebūtų užkaitęs.

Klausykit, paaiškinkit kas nors, kodėl daržely vaikai skirstomi į grupes ne taip, kaip mokykloje. Į mokyklą eina pagal kalendorinius metus, o daržely į grupes suskirstyti pagal mokslo metus. O gal tik mūsų daržely taip?
Man nepatinka, kad manosios grupėje kitais metais pusė išeis į priešmokyklinę, nes jau laikas, o kiti liks, nes dar per anksti, tai tiems vaikams teks jungtis su kitais, po to vėl keisis grupė. Kažkokia nesąmonė.
QUOTE(ezra @ 2009 01 29, 18:02)
Tai leisk rengtis, pažiūrėsim, kiek pavyks. tik prieš tai neleisk lakstyti, kad nebūtų užkaitęs.
Klausykit, paaiškinkit kas nors, kodėl daržely vaikai skirstomi į grupes ne taip, kaip mokykloje. Į mokyklą eina pagal kalendorinius metus, o daržely į grupes suskirstyti pagal mokslo metus. O gal tik mūsų daržely taip?
Man nepatinka, kad manosios grupėje kitais metais pusė išeis į priešmokyklinę, nes jau laikas, o kiti liks, nes dar per anksti, tai tiems vaikams teks jungtis su kitais, po to vėl keisis grupė. Kažkokia nesąmonė.

Pas mus tokia tvarka buvo tik lopšelinėje gr., nes ten į ją eina nuo 1,3 iki 2,5-3 metų.
QUOTE(Maliku @ 2009 01 29, 19:16)
Pas mus tokia tvarka buvo tik lopšelinėje gr., nes ten į ją eina nuo 1,3 iki 2,5-3 metų.
O pas mus ir daržely, tai vat ir kažkokia nesąmonė gaunasi.
Reiškia kituose darželiuose normali tvarka yra, tik pas mus kažkokia.