Įkraunama...
Įkraunama...

KLAIPĖDOS DARŽELIAI

Ezra.... doh.gif doh.gif nono.gif . Ezra, tai gal ir tavo mergina tegul neina į darželį, gi namie esi, užleistumėt kitam vaikui vietą, kuriam labiau reikia nes mama turi eit į darbą....
: laugh.gif hihihi.gif hihihi.gif

asaraa- sėkmės mirksiukas.gif .lengvos adaptacijos tavo mažyliui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2009 02 10, 19:22)
Ezra.... doh.gif  doh.gif  nono.gif . Ezra, tai gal ir tavo mergina tegul neina į darželį, gi namie esi, užleistumėt kitam vaikui  vietą, kuriam labiau reikia nes mama turi eit į darbą....
laugh.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Aš savo vaikui niekada tokio lavinimo neduosiu, kokį gauna daržely. Ir mes nelankom spec. darželio, jei jau prabilom apie tai.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 02 10, 19:14)
Negerai, nes užimsit kito vaiko, kuriam tikrai reikia šito darželio, vietą. unsure.gif

O kodel tu manai kad mums ten nereikia? g.gif Keistai tu cia
Papildyta:
QUOTE(Ramunėlė* @ 2009 02 10, 19:22)
Ezra.... doh.gif  doh.gif  nono.gif . Ezra, tai gal ir tavo mergina tegul neina į darželį, gi namie esi, užleistumėt kitam vaikui  vietą, kuriam labiau reikia nes mama turi eit į darbą....
laugh.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

asaraa- sėkmės mirksiukas.gif .lengvos adaptacijos tavo mažyliui mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 10 vasario 2009 - 19:25
QUOTE(asaraa @ 2009 02 10, 20:30)
O kodel tu manai kad mums ten nereikia?  g.gif Keistai tu cia

Asaraa, argi taviškis taip dažnai serga? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 02 10, 22:20)
Asaraa, argi taviškis taip dažnai serga? unsure.gif

tas darzelis yra vaikams turintiems problemu su kvepavimo takais. O mums itarimas astmos sad.gif Zinoma as su SB tuom nenorim tiketi. Bet cia jau kalba nebemusu pediatre, o pulmonologe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 10 vasario 2009 - 21:27
QUOTE(asaraa @ 2009 02 10, 22:24)
tas darzelis yra vaikams turintiems problemu su kvepavimo takais. O mums itarimas astmos sad.gif Zinoma as su SB tuom nenorim tiketi. Bet cia jau kalba nebemusu pediatre, o pulmonologe.

Ojei, tada labai nefainiai. Tikėkimės, kad nepasitvirtins įtarimai. Tokiu atveju labai teisingai renkiesi darželį. Ten vaikams būna procedūros, tai būt labai gerai mažiui.

Beje, dar vienas tokios pačios "pakraipos" (su kvėpavimo takų ligom) darželis yra Giruliuose, bet ten vežioti reiktų, nors tas gal ir geriau, nes miške, oras geresnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 10 vasario 2009 - 21:35
QUOTE(ezra @ 2009 02 10, 22:33)
Ojei, tada labai nefainiai. Tikėkimės, kad nepasitvirtins įtarimai. Tokiu atveju labai teisingai renkiesi darželį. Ten vaikams būna procedūros, tai būt labai gerai mažiui.

Beje, dar vienas tokios pačios "pakraipos" (su kvėpavimo takų ligom) darželis yra Giruliuose, bet ten vežioti reiktų, nors tas gal ir geriau, nes miške, oras geresnis.

Apie Giruliu darzeli esu girdejusi geru atsiliepimu, bet mums toli vezioti. O sitas mums ir nuo namu netoli ir mano darbas salia.
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2009 02 10, 22:37)
Apie Giruliu darzeli esu girdejusi geru atsiliepimu, bet mums toli vezioti. O sitas mums ir nuo namu netoli ir mano darbas salia.

Tai gerai. Tikėkimės, kad visos problemėlės susitvarkys. 4u.gif
Nuo kelių metų žadi leisti?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 02 10, 22:46)
Tai gerai. Tikėkimės, kad visos problemėlės susitvarkys.  4u.gif
Nuo kelių metų žadi leisti?

As ir tikiuosi kad susitvarkys. Dabar net is miesto pabegau toleliau nuo zmoniu, kad nesusirgt. Tikiuosi kad eis nusaugoti. O i darzeli masciau nuo rugsejo, bet direktore paminejo kad reiks nuo rugpjucio pabaigos pradet lankyt (na zinoma jei priims).

O nuokada tu planuoji leist mazaji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 10 vasario 2009 - 22:01
QUOTE(asaraa @ 2009 02 10, 22:59)
As ir tikiuosi kad susitvarkys. Dabar net is miesto pabegau toleliau nuo zmoniu, kad nesusirgt. Tikiuosi kad eis nusaugoti. O i darzeli masciau nuo rugsejo, bet direktore paminejo kad reiks nuo rugpjucio pabaigos pradet lankyt (na zinoma jei priims).

O nuokada tu planuoji leist mazaji?

Manau, kad priims. 4u.gif Tai anksti į darbuką turi keliauti. O nuo rugpjūčio liepia, kad galėtum padėt vaikui adaptuotis, rugpjūtį mažiau vaikų būna.

Jei niekas nepasikeis, tai planuojam pradėt eit nuo dar kito rugsėjo.
Atsakyti
Man Aiste vakar uzkele toki triuksma doh.gif nes per anksti atejau pasiimti rolleyes.gif ji dar nespejo pazaisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 02 11, 10:03)
Man Aiste vakar uzkele toki triuksma  doh.gif  nes per anksti atejau pasiimti  rolleyes.gif  ji dar nespejo pazaisti  biggrin.gif

Geras... lotuliukas.gif
Atsakyti