Įkraunama...
Įkraunama...

KLAIPĖDOS DARŽELIAI

QUOTE(Prula @ 2009 01 14, 17:36)
nu tokios nesamonės  doh.gif neįsivaizduoju Linxmute ką tau patart, jei iš tiesų jie dabar taip griežtai... nes anksčiau taip griežtai nebuvo, ir maniškė pavasarį/vasarą lankė vieną lopšelį, o nuo rugsėjo perėjom į kitą darželį, kur eilė atėjo  ax.gif

Va va, man anksčiau darželių direktorės (apėjau labai daug darželių) yra sakiusios, jūs tik rašykit į eilę ir laukit, gal anksčiau kur priims. O dabar reikalai keičiasi iš esmės...
Iš dalies gerai, gal tokių nesąmonių mažiau bus, kai pasiūlo užrašyti į eilę pvz. 2011 m. doh.gif Turbūt ir yra tos eilės nerealios todėl, kad vieną vaiką tėvai užrašo į kelis darželius g.gif
Tik kaip man dabar spręsti savo problemą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 01 14, 15:30)
sveikos, noriu jūsų patarimo. kai pirmą dukrą leidau į daržą, tai net nesusimąsčiau - reikėjo ir ėjo. o va mažė mano nuo balandžio turi eiti. bet man ji dar visai maža mažytė pupulytė knopkytė ir nenoriu aš jos dar leisti  schmoll.gif  lotuliukas.gif bet vis viena, nuo kada geriau leisti į daržą? kaip ir užrašyta nuo balandžio mėn., ar leisti nuo rudens? (viliuosi kad ta maža knopkytė iki rudens man gal paaugs kad galėsiu išleisti į visuomenę   ax.gif lotuliukas.gif )

Krika-jei yra galimybė, neleisk dar...maža pupa dar.na, nebent turi galimybę vesti nepilnai dienai, nepilną savaitę, bet vistiek.... g.gif plūkėkit bent iki 2 metų. mirksiukas.gif Palepink ,kol dar gali.Paskui prasidės ilgas kelias į visuomenę- mokyklos ir pan mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunėlė*: 14 sausio 2009 - 19:17
MartaS, mano sunus lanke Vytureli, jokiu problemu, viskas buvo liuks thumbup.gif Negaliu apie visas aukletojas teigiamai atsiliepti, nes nieko daugiau nezinau ax.gif Manasis lanke Spalviuku grupe, o mano giminaites mergyte kazkokia kita, irgi gyre. Beja, man ji ir rekomendavo si darzeli... Is mano pazystamu, lankanciu Vytureli buvo tik vienas vaikas, kuriam jis nepatiko (o gal daugiau mociutei nepatiko). Bet to vaiko daugiau i joki kita darzeli ir neleido, tad negaliu pasakyti ar tai darzelio, ar vaiko (t.y. mociutes) problema. Dar netoli Tau butu Linelis, kuri daug kas giria...

Krika, gal truputuka ir per anksti tavo pupai i darzeli balandzio men. ax.gif as savaja leidau 1,8 men., bet ji jau mokejo kalbeti, pati valgyti ir persisrengti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 15 sausio 2009 - 09:16
Nu ir aš prie tų pačių patariančių krikai, kad per maža dar cool.gif Aš tai išvis siūlyčiau dar bent 1-1,5 metų palaukt. Kas iš to, kad išvesi ir iš ligų neišlipsit. Džiaukis, kol turi sveiką vaiką.
Papildyta:
Betgi Vyturėly, kiek žinau, prieš kelis metus (2-3) direktorė pasikeitė. Tai gal ir situacija dabar kita mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 01 15, 09:19)
1. Nu ir aš prie tų pačių patariančių krikai, kad per maža dar cool.gif Aš tai išvis siūlyčiau dar bent 1-1,5 metų palaukt. Kas iš to, kad išvesi ir iš ligų neišlipsit. Džiaukis, kol turi sveiką vaiką.
Papildyta:
2. Betgi Vyturėly, kiek žinau, prieš kelis metus (2-3) direktorė pasikeitė. Tai gal ir situacija dabar kita mastau.gif

1. nebutinai, mums taip nebuvo mirksiukas.gif

2. tada, gal...
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 01 15, 09:17)
Nu ir aš prie tų pačių patariančių krikai, kad per maža dar cool.gif Aš tai išvis siūlyčiau dar bent 1-1,5 metų palaukt. Kas iš to, kad išvesi ir iš ligų neišlipsit. Džiaukis, kol turi sveiką vaiką.

tai kad ir namie serga unsure.gif
aš irgi mastau, kad nevesiu balandžio mėnesį schmoll.gif

ČIČI, mano vyresnioji irgi jau mokėjo ir kalbėti ir valgyti ir be pamperso jau gyveno. o va mažė - visiškai kitas vaikas, nežinau kada ji viską išmoks lotuliukas.gif supratimas yra kad sysių reikia ant puoduko daryti ir parodo kur tas puodukas, o kai pliku užpakaliu pabūna ir kažkas teką per kojas, su didele nuostaba žiūri kas čia dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 01 15, 09:21)
ČIČI, mano vyresnioji irgi jau mokėjo ir kalbėti ir valgyti ir be pamperso jau gyveno. o va mažė - visiškai kitas vaikas, nežinau kada ji viską išmoks  lotuliukas.gif supratimas yra kad sysių reikia ant puoduko daryti ir parodo kur tas puodukas, o kai pliku užpakaliu pabūna ir kažkas teką per kojas, su didele nuostaba žiūri kas čia dabar  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif as tai, su pampersu vedziau, o kai suejo 2 m. pati viska suprato... Kas is to, kad dickis eidamas i lopseli jau mokejo ant puoduko sestis, o kai isejo i kolektyva viska uzmirso (net namie) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 01 15, 09:21)
tai kad ir namie serga  unsure.gif

A tai manai, kad jokio skirtumo, kur sirgs g.gif ? Be trejų - ketverių metų nevesčiau į jokius daržus schmoll.gif , tuo labiau, jei imunitetas nėra stiprus...
Krika, antras vaikas visad "mažesnis" už pirmąjį biggrin.gif . Guste nė per pusę tiek negaliu pasitikėt, kiek Paulium, kai jis buvo jos amžiaus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 01 15, 10:20)
A tai manai, kad jokio skirtumo, kur sirgs g.gif ?

schmoll.gif ne tai turėjau omeny. tik parašiau kad ir namie serga. kai Liepa iki daržo neturėjo namie augdama net slogos
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 01 15, 10:23)
schmoll.gif ne tai turėjau omeny. tik parašiau kad ir namie serga. kai Liepa iki daržo neturėjo namie augdama net slogos

Liepa neturėjo ne tik slogos, bet ir vyresnės sesers mirksiukas.gif . Pas mus lygiai tas pats buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 01 15, 10:27)
Liepa neturėjo ne tik slogos, bet ir vyresnės sesers mirksiukas.gif . Pas mus lygiai tas pats buvo smile.gif

Pas mus irgi drinks_cheers.gif . Užtai darželyje ligų pirmais mėnesiais prisigaudė tik Simonas; Martynas, o ypač Jokūbas, pradėję lankyti darželį sirgo kur kas rečiau, nei iki jo.

Tačiau ir aš su darželiu neskubėčiau, jei yra bent menkiausia galimybė vaikui augti namie - ne dėl ligų, o dėl to, kad tokiam kleckui ne bendraamžių reikia, o asmeninio suaugusio dėmesio, kurio jis darželyje tikrai negaus...
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2009 01 13, 16:37)
Uz 2 dienas nereikia pazymos smile.gif

Deje reikia už dvi dienas pažymos. Šiandien ryte paklausiau auklėtojos, tai ji sakė jei norite už tas dienas mokėti tada neneškit.
Atsakyti