Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(naca @ 2009 05 15, 13:48)
neteisingai tongue.gif

tai va ir sakau, kad dar taip girdeti neteko, bet ka gali zinoti, juk tos lietuves viska gali lotuliukas.gif
tai ka tu su ja lituoji? g.gif
Atsakyti
man karta teko sulituoti sidabra, kur negalejau naudoti degiklio, tai ten kanifolija ir paprasta lydmetali panaudojau. puikiai sukibo, tik spalva kiek skyresi rolleyes.gif . bet cia neigiamas pavyzdys hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 05 19, 14:43)
man karta teko sulituoti sidabra, kur negalejau naudoti degiklio, tai ten kanifolija ir paprasta lydmetali  panaudojau. puikiai sukibo, tik spalva kiek skyresi rolleyes.gif . bet cia neigiamas pavyzdys hihihi.gif

supratau rolleyes.gif
Atsakyti
naujas mano darbelis
http://www.shareapic...amp;owner=ficar
Atsakyti
Satari, grazus tavo darbelis mirksiukas.gif . bet mes cia bendraujam apie sudetingesnes technikas, tikraja juvelyrika, tauriuju metalu apdirbima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(subtiliai @ 2009 05 19, 14:54)
Ten man išmeta tik pramonines centrifugas. Duzgai, gal galetum anglišką pavadinimą pasakyti, pagal kurį galima būtų paiešką daryti. Arba ebay pardavejo pavadinima parasyti?

My Webpage

jų nėra daug bet laiks nuo laiko pažiūrint galima uztakyt ant pigių.

Galvoju apie nauja projekta- sege su emaliu ir akutem, jei idomu galėsiu padaryt viso proceso nuotraukų smile.gif
Atsakyti
taip, labai idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
kazin su kokiu lydmetaliu prilituoti ta loveli akmenukui istatyti?
turiu tik vienos rusies, bet dabar issiaiskinau, kad greiciausiai ta vidutiniji arba net hard, nes palyginau su parsiustais. tai maniskis tikrai ne taip jau greitai issilydo rolleyes.gif

ir gal galit issamiau apibudinti, koks kokiems darbams tinkamiausias 4u.gif

ir eiliskuma? pvz as darydama zieda pirmiausia lituoju tuos visus papuosimus , pribumbasus, o tik po to lituoju prie imaunamo pagrindo. bet viska darau su vienos rusies lydmetaliu (turbut medium arba hard). turbut netesingai elgiuosi? gal pirmiausia reiktu prie pagrindo lituoti su hard, o paskui su medium ir ant galo extra easy smulkiausias detales g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 23 gegužės 2009 - 09:40
QUOTE(naca @ 2009 05 23, 10:31)
kazin su kokiu lydmetaliu prilituoti ta loveli akmenukui istatyti?
turiu tik vienos rusies, bet dabar issiaiskinau, kad greiciausiai ta vidutiniji arba net hard, nes palyginau su parsiustais. tai maniskis tikrai ne taip jau greitai issilydo rolleyes.gif

ir gal galit issamiau apibudinti, koks kokiems darbams tinkamiausias 4u.gif

ir eiliskuma? pvz as darydama zieda pirmiausia lituoju tuos visus papuosimus , pribumbasus, o tik po to lituoju prie imaunamo pagrindo. bet viska darau su vienos rusies lydmetaliu (turbut medium arba hard). turbut netesingai elgiuosi? gal pirmiausia reiktu prie pagrindo lituoti su hard, o paskui su medium ir ant galo extra easy smulkiausias detales g.gif

i g.gif domu, o as viska darau atvirkciai: pirma stambesnius, veliau smulkesnius, paskui maziausius. tik lydmetali visur naudoju vienoda.... g.gif
Atsakyti
na man tiesiog taip patogiau. bet cia tik ziedus. nes prilitavus ta pagrinda, tai jau sunku zieda stabiliai pasideti doh.gif . reiks pasidaryt spec padekliuku kokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(omega @ 2009 05 23, 12:07)
i g.gif domu, o as viska darau atvirkciai: pirma stambesnius, veliau smulkesnius, paskui maziausius. tik lydmetali visur naudoju vienoda....  g.gif

taip ir reik
Atsakyti
QUOTE(Duzgas @ 2009 05 23, 12:25)
taip ir reik

as irgi taip
Atsakyti