Sveikos
Esu suzaveta autores meno kuriniais, t.y. tortais
Dabar ir morengai parupo
Noriu paklaust, o kaip tiksliai tuos 120 g cukraus (lyg tiek, nelabai atsimenu) pamatuot be svarstykliu? Ar jus visos turit svarstykles? Nes as tai ne

Esu suzaveta autores meno kuriniais, t.y. tortais

Dabar ir morengai parupo

Cipciuk dar prisiminiau: manau kad dėl nedaplakimo man gėlytės nesigavo, nes pagailėjau sudegint mikserį, o sirupas tai taip sulėtintai kunkuliavo vos burbuliukai pakildavo , ar galėjo nuo to taip būti?
Ai cipciuk dar pamiršau paklausti o kuo šitie morengiukai iš beze skiriasi nuo tų kur tiesiog į išplaktą baltymą iškart dedasi cukrus ir plakama?
Ai cipciuk dar pamiršau paklausti o kuo šitie morengiukai iš beze skiriasi nuo tų kur tiesiog į išplaktą baltymą iškart dedasi cukrus ir plakama?

QUOTE(GITALE @ 2009 01 15, 13:11)
Cipciuk dar prisiminiau: manau kad dėl nedaplakimo man gėlytės nesigavo, nes pagailėjau sudegint mikserį, o sirupas tai taip sulėtintai kunkuliavo vos burbuliukai pakildavo , ar galėjo nuo to taip būti?

-----------------------------------------------------------------------------
Taip , galėjo , jie tiesiog gerai neišsipūreno .
Na šiti nėra toki išpurenti ( labai mažytes skyliukes baltymų matosi , o anuose daug skylučių ir didesnių ) , šiti , jei gerai išdžiūvo , kad ir po mėnesio tikrai bus traškūs ( nesuguninės) , bet tortam daryti jie nelabai tinka , geriau anuo receptu , o skonis toks pats , tirpsta burnoje

ačiū cipciuk, jūs triskart auksas
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 15, 13:09)
Aš tai turiu super geras , " NARKOMANŲ "
gramo gramą pasveria
Pardėse ( visose ir įvairių rušių ) yra pirkti tokie sugraduoti indeliai (4-7 litai kaina ), ten viskas matuojasa ....miltai , krakmolas , aguonos , cukrus , skyščiai ...t.t. įsigyk , neliks jokių problemų

Pardėse ( visose ir įvairių rušių ) yra pirkti tokie sugraduoti indeliai (4-7 litai kaina ), ten viskas matuojasa ....miltai , krakmolas , aguonos , cukrus , skyščiai ...t.t. įsigyk , neliks jokių problemų

ACIU

QUOTE(smale @ 2009 01 15, 13:22)
ACIU
Pasakysiu bajeri, net pati toki matavimo inda turiu, bet net netoptelejo tan matuot 

Varai merginos pas daktaru , iki .....
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 15, 14:31)
Cipsiukai, laikykis, čia ko gero dantukas "privedė iki gydytojų"???
Būk sveika, stipra:)
jau morengu grozis
cipciuk, sekmes

cipciuk, sekmes

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 15, 13:00)
lauksim fotosesijos

Na va ....taip verdamas sirupas iš cukraus ( na kaip kunkuliuoja aišku nematyti
)

Išplakti kiaušinių baltymai ( jų mažai nes tik iš 1 kiaušo
)

Beze padaliname i dvi dalis ( bus margučiai
) , vienas šonas baltas kitas rūžavas .
Pasiruošiame maišelį su antgaliuku ( koks jums patinka )

Atsargiai idedame baltą beze taikydamos tik ant vienos pusės , apverčiame , ir dedame rūžavą beze ,

Švaria skardą išklojame kepimo popieriumi ( niekuo tepti nereikia
) , prispaudžiame morengiukų ( pas mane 3 cm. skersmens ) , kišame i orkaitę 80c. šilumos , paliekame 5-6 cm. tarpą ( viršuje ) , ir kuriam laikui galite juos pamiršti , lai sau džiūna ......
Nuo torto papuošimo buvo likes geltonai-žalias beze , tai ir iš jo padariau morengiukų
....dukra iš ryto ras , ir tuoj pat parvarkys

Išplakti kiaušinių baltymai ( jų mažai nes tik iš 1 kiaušo

Beze padaliname i dvi dalis ( bus margučiai

Pasiruošiame maišelį su antgaliuku ( koks jums patinka )

Atsargiai idedame baltą beze taikydamos tik ant vienos pusės , apverčiame , ir dedame rūžavą beze ,

Švaria skardą išklojame kepimo popieriumi ( niekuo tepti nereikia

Nuo torto papuošimo buvo likes geltonai-žalias beze , tai ir iš jo padariau morengiukų