Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip modeliuoti, kurti rūbus ?

QUOTE(Inesiuuu @ 2009 02 08, 01:28)
pagaliau kazka ant greicio papaisiau blush2.gif  ax.gif nes reikejo. paskutini kart piesiau pries kokius 3 metus smile.gif aisku ner ko lygintis su Jautuke  smile.gif
user posted image

laaaaaabai dziaugiuos matydama, kad forume atsirado pirmasis pabandymas thumbup.gif
Tikiuosi, kitos bus irgi drasesnes, nes juk reikia pasidziaugti vienu kitais darbeliais wub.gif
Taip, dabar pasakysiu savo nuomone, i ka turetum atkreipti demesi, as daugiau kalbesiu apie pati piesima, o ne dizaina. Darbelis labai zavus, teko net antra karta paziuret, kad atrasciau prie ko prikibti... lotuliukas.gif Man patiko modeliuko kojytes, tie raisteliai atkreipia demesi biggrin.gif As proporciju su liniuote pridejus aisku nematuoju, atrodo, lyg ir viskas butu tvarkoj. Tik gal truputi galvyte per didele, lyginant su kunu, o ypac palyginus su dailiomis lieknomis kojytemis. Butinai atkreipk demesi i kakliuka, dabar truputi padarei sustumta. Visada vizualiai graziau ziurisi isilgintos figuros dalys. Dabar galvoju, gal apskritai virsutine dalis ciut ciut per stambi paziurejus i apatine figuros dali g.gif
Del spalvyciu priekaistu neturiu, viskas subtilu. Galbut ateiti dar pabandyk atrasti vietu, kur gali pilnai ploteli padengti kazkokia spalva. Isiryskins bet koks siluetas. Ir dar siulyciau tikrai atsisakyti pabruksniavimu, kur yra kunas... unsure.gif Nereikia bijoti kuno palikti tiesiog balto, cia nieko tokio biggrin.gif nes dabar atrodo, kad jei tas vietas paspalvini, ten turi buti kazkoks audinis ar pan. Truputi atsiranda sumaisties, nes nebezinai, ar suknele su rankovytemis ar ne. Manau, supratai esme mirksiukas.gif
Tikrai saunuole, lauksim kitu zaviu darbeliu thumbup.gif
Atsakyti
oj kaip aš čia taip netikėtai užtikau tokia temą gerą thumbup.gif . Aš tai jau seniai paišau tuos eskizus, turiu šūsnis prikaupus, tik kad nieko nemoku pasisiūti ką nupaišau (didžiausias širdies skausmas doh.gif ). Turiu nusipiešus tokią ale popierinę lėlytę taip, kad kaskart nereikia vis iš naujo kūnelio piešti, apvedu ir viskas smile.gif . O gal žinot kur galėčiau įsigyti siuvimo manekeną? taip seniai ieškau. Žinau, kad Vilniuje siuvimo parduotuvėse tikrai yra, bet man iki Vilniaus toloka, Kaune gyvenu, be to kaip aš parsitarabanyčiau ta manekena su autiku unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2009 03 15, 21:45)
oj kaip aš čia taip netikėtai užtikau tokia temą gerą thumbup.gif . Aš tai jau seniai paišau tuos eskizus, turiu šūsnis prikaupus, tik kad nieko nemoku pasisiūti ką nupaišau (didžiausias širdies skausmas doh.gif ). Turiu nusipiešus tokią ale popierinę lėlytę taip, kad kaskart nereikia vis iš naujo kūnelio piešti, apvedu ir viskas smile.gif . O gal žinot kur galėčiau įsigyti siuvimo manekeną? taip seniai ieškau. Žinau, kad Vilniuje siuvimo parduotuvėse tikrai yra, bet man iki Vilniaus toloka, Kaune gyvenu, be to kaip aš parsitarabanyčiau ta manekena su autiku  unsure.gif .

Malonu, kad temele patinka, tik kad dabar biske jau apleista... biggrin.gif
Nera ko nerimauti, jei eskizas skiriasi nuo galutinio varianto, visada taip buna. tie skirtumai-naturali kurybos proceso dalis rolleyes.gif
Juk tikrai eigoje atsiranda daug keblumu del kuriu esi priversta pakeisti siek tike modeliuka, ar detales... Bet uztat, tobulejame ir vel kuriame toliau... ax.gif
Del manekeno tai suprantu Tavo problema g.gif
Na siaip yra kas perka manekenus is turgaus. Tikrai Vilniuj buna, del Kauno ne neisisvaizduoju. Tavo vietoje as pameginciau kreiptis i parduotuves, kurios uzsiima audiniu, siuvimo reikmenu prekyba. Jie juk vistiek turi tiekejus ir pan, tik tiesiog manekenu neveza, nes gal mazai perka juos, o be to juk ir dydziai yra nevienodi. Tad, manau jei pasiteirausi, tai tikrai gali uzsakyti manekena asmeniskai Tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2009 03 15, 21:45)
oj kaip aš čia taip netikėtai užtikau tokia temą gerą thumbup.gif . Aš tai jau seniai paišau tuos eskizus, turiu šūsnis prikaupus, tik kad nieko nemoku pasisiūti ką nupaišau (didžiausias širdies skausmas doh.gif ). Turiu nusipiešus tokią ale popierinę lėlytę taip, kad kaskart nereikia vis iš naujo kūnelio piešti, apvedu ir viskas smile.gif . O gal žinot kur galėčiau įsigyti siuvimo manekeną? taip seniai ieškau. Žinau, kad Vilniuje siuvimo parduotuvėse tikrai yra, bet man iki Vilniaus toloka, Kaune gyvenu, be to kaip aš parsitarabanyčiau ta manekena su autiku  unsure.gif .

Beda, bet tikrai Kaune nera kur nusipirkti manekenu, as ir pirkau Vilniuje, nes visa Kauna ismaisiua, bet niekur neradau, tik tai buvo jau senokai, bet kiek lankaus panasaus pobudzio praduotuvese, niekada neuztikau sad.gif
Atsakyti
aš manekeną pirkau vilniuje gariūnų turgavietėje, , bet labai jau seniai, kitur nemačiau g.gif
Atsakyti
gal kuri zinote kokiu modeliuotoju Kaune?Na kuris turetu savo imone, salona, dirbtu su individ.klientais?
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2009 01 09, 21:35)
Kai mokiausi kolegijoj, mus mokino piesti sia panele. proporcijos ugiui yra "6galvos" t.y. padalini vertikale i 6 lygias dalis - tai bus zmogaus ugis, viena dalis yra galva. o toliau nebeatsimenu, bet  autuke idejusi puikiu pavyzdziu, pagal kuriuos puikiai gali pasiskaiciuoti proporcijas (uz vieneta imk galvos auksti). Sekmes darbuose  mirksiukas.gif  na jei ka ne taip parasiau prasau mane pataisyti, mokslus baigiau jau labai seniai - tad ir zinios gali buti pasenusios  ax.gif

Na čia ne esmė, bet proporcijos- 8 dalys, 1 iš jų žmogaus galva ax.gif
Lb jūs čia gražių dalykų turit, o aš siūnu iš įdėjos, ir pasibraižau tik pagrindines gaminio detales smile.gif
Atsakyti
kas gali paaiškint kas yra priekaklis ir išėmos rankoms?

čia iškirptė ir angos rankovėms??
Atsakyti
QUOTE(ramiai! @ 2009 06 25, 19:43)
kas gali paaiškint kas yra priekaklis ir išėmos rankoms?

čia iškirptė ir angos rankovėms??

taip, teisingai mąstot mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(z-stilius @ 2009 03 18, 19:50)
Beda, bet tikrai Kaune nera kur nusipirkti manekenu, as ir pirkau Vilniuje, nes visa Kauna ismaisiua, bet niekur neradau, tik tai buvo jau senokai, bet kiek lankaus panasaus pobudzio praduotuvese, niekada neuztikau sad.gif

Kaune reguliojamu manekenu yra Veiveriu plente berds 76 g.gif siuvimo priedu parduotuveje. netoli sankryzos su Europos prospektu. Yra suaugusiu ivairiu dydziu ir vaikisku, kaina apie 400-450 lt Burda moden salone panasus kainuoja 800.
Atsakyti
QUOTE(celestess @ 2009 01 10, 19:34)
na as turiu keleta nuogu moteru figuru  piesiniu nusiskenavus, pati mokaus dizaina, tai jei dar domina galeciau i meila atsiusti.

as buciau labai dekinga, jei atsiustumete kelete figuru. Mokinuosi sukirpima konstravima, reikia kurti modeliukus kompozicijos pamokai 4u.gif
Atsakyti
kadangi pačiai dabar rūpi bent proporcijas žmogaus teisingai papiešt, įdedu video neblogą

čia

o, čia dar daugiau pamokėlių thumbup.gif
Atsakyti