Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 4

Dekupazo minimaliai bet vistiek yra...

user posted image

Grite nu ir visai neblogai pritaikei ta nepritaikoma servetele smile.gif.

Versus angeliuku dezute man patinka: spalviskai jauki ir svelniai graziai atrodo bet sendinumu tai nebuciau dejus labau pakaktu vien tu pataskavimu smulkiu...

Belrinu padeklikam gal truksta fono pratesimo? g.gif viena ju laikosi uz tureklo kuris toks kabantis ore... Bet siaip labai originaliai nes vis padekliukai su kava puodeliais ir t.t. o cia balerinos... saunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 31, 20:53)
Dekupazo minimaliai bet vistiek yra...

user posted image

Grite nu ir visai neblogai pritaikei ta nepritaikoma servetele smile.gif.

Versus angeliuku dezute man patinka: spalviskai jauki ir svelniai graziai atrodo bet sendinumu tai nebuciau dejus labau pakaktu vien tu pataskavimu smulkiu...

Belrinu padeklikam gal truksta fono pratesimo?  g.gif viena ju laikosi uz tureklo kuris toks kabantis ore... Bet siaip labai originaliai nes vis padekliukai su kava puodeliais ir t.t. o cia balerinos... saunu  biggrin.gif

nors mazai bet grazu ;]
wub.gif
Atsakyti
ingusia:))))tik kai desi istikro ant rankos, tai apsuk kita puse...smile.gif
graziai atrodo, tos kvarbatkos:)
Atsakyti
CIA KAIP LAIKRODIS REIKIA KAD AS PATI MATYCIAU GERAJI VAIZDA biggrin.gif
Atsakyti
Na ,nerealus visu darbai wub.gif wub.gif wub.gif Tiek graziu ideju wub.gif Matosi pastangos ir tobulejimas wub.gif Negaliu atsiziureti wub.gif Ir angelu banga tokia smile.gif
Zinot ka as pagalvojau g.gif Reikia keisti temos pavadinima ,kaip manot? Gal mums "puodas" jau per prastas ir per mazas biggrin.gif Galvojau ,galim toki maza pasiulymu konkursiuka suorganizuot ,o ziuriu ,kad paskutinis puslapis doh.gif
Na ,as cia taip ,pamastymui blush2.gif
Atsakyti
nu ir grozybes wub.gif visu darbeliai tiesiog super thumbup.gif reik vaziuot visoms i juros svente pardavinet thumbup.gif
as dar prie savuju dirbu dirbu dirbu doh.gif
Atsakyti
Grite, Aistuk, versus,

tikrai puiku wub.gif
Atsakyti
Versus labai daili dezute, ir nukopinsiu is taves ideja viena mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
versus, remelis man labai patiko wub.gif del dezutes su angeliukais tai pritariu Ingusiai31, man gal irgi be sendinimu butu visai grazu. Bet ir dabar vaizdelis tikrai geras 4u.gif

aistukas, padekliukai liuksiski ir labai originalus darbeliai thumbup.gif

Ingusia31, labai panasus man tavo darbeliai vienas i kita, bet cia ne blogaja prasme schmoll.gif siaip man dar nebuvo tokio, kuris nepatiktu is visos sitos temos, kuria perziurejau kaip naujoke drinks_cheers.gif

grite, miela dezute wub.gif turiu panasia kauke is Venecijos, tai derinant interjere, idomiai toks dezutes ir kaukes derinukas atrodytu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 01 vasario 2009 - 12:21
Ačiū mergaitės kad įvertinot ir pastebėjot mano darbelį.
gotte,aš irgi rudenį iš Venecijos ir kaukes ir tą vėduoklę parsivežiau smile.gif Tai gal ir reiks ką nors sukomponuoti jei dėžė liks namie 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti