Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas VII

QUOTE(Stratonikeja @ 2009 02 10, 18:33)
doh.gif Siulyciau nerasineti nesamoniu. Jei pirkejas turi nusipirkes buta is "Vilmestos" ar "Vilmestos projektu" tai JIS TURI ir tures visas garantijas. Nes sios imones neuzilenke ir neuzsilenks. Nera, brangioji, nei vieno zmogaus kuris butu pirkes butus is bankrutuojancios "Vilmestos statybos". "Vilmestos statyba" niekada nepardavinejo jokio turto, ji tik state. O bankrutuoja todel, kad nebera paklausos statybos darbams, o savininkams yra per sunku islaikyti 150 darbuotoju realiai nebekurianciu pridetines vertes.

La, visu pirma as ne brangioji, o brangusis, arba brangiausias:) Visu antra, garantijas suteikia ne pardavejas ar tarpininkas, o statytojas, t.y. rangovas.

Kas Kaune koki nebloga projekta uzmate? Gal sanciu krantu kas nors domejosi?
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 02 11, 10:47)
na gal ne 40 metu senumo buvo  blush-anim-cl.gif2 ir maniskis be remonto buvo - nusipirkau ir praktiskai negyvenau ten, nes gyvenimo aplinkybes pasikeite.

1976metų . tai iki 40 metų dar truputį pritrūko cool.gif
dėl remonto, tai tikrai palyginus su tais urvais kurių dauguma pasiūloje - šitas buvo pakankamai padorus. Kauno mąstais drąsiai rašėm 'gerai suremontuotas' biggrin.gif

mano pirkejai tai man paskambino ir mane iskoliojo, kad labai brangiai pirko,

lotuliukas.gif super
Atsakyti
[quote=acuktuvaz,2009 02 11, 10:51]
La, visu pirma as ne brangioji, o brangusis, arba brangiausias:) Visu antra, garantijas suteikia ne pardavejas ar tarpininkas, o statytojas, t.y. rangovas.

Dar karta kartoju: "Vilmesta" ir "Vilmestos projektai" ir YRA statytojai. Statydami jie samde visa eile rangovu, tame tarpe ir "Vilmestos statyba". Tiek "Vilmesta" tiek "Vilmestos projektai" vygdo ir vygdys visus garantinius isipareigojimus. Sios imones nera tarpininkai, jos yra parduodamo turto savininkai.
Atsakyti
[quote=Stratonikeja,2009 02 11, 11:04]
[quote=acuktuvaz,2009 02 11, 10:51]
Dar karta kartoju: "Vilmesta" ir "Vilmestos projektai" ir YRA statytojai. Statydami jie samde visa eile rangovu, tame tarpe ir "Vilmestos statyba". Tiek "Vilmesta" tiek "Vilmestos projektai" vygdo ir vygdys visus garantinius isipareigojimus. Sios imones nera tarpininkai, jos yra parduodamo turto savininkai.
[/quote]
Apie mus
UAB „Vilmesta” savo veiklą Lietuvoje pradėjo "..."
Bendrovei plečiantis buvo įkurtos įmonės, plėtojančios UAB „Vilmesta” veiklą – UAB „Vilmestos projektai” ir UAB „Vilmestos statyba”. „Vilmestos projektai” - tai nekilnojamojo turto projektų vystymo grupė, kuri organizuoja projektų valdymą. „Vilmestos statyba” atlieka statybos darbus. „Vilmestos” grupės įmonės buvo vienos iš sparčiausiai augančių bendrovių 2006 metais.

O kada tave atleis? Ar jau atleido is Vilmestos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo acuktuvaz: 11 vasario 2009 - 10:11
QUOTE(axa @ 2009 02 11, 10:52)

nu kas super - as dar palyginus su analogiskais tuo metu parduodamais butais, pigiai jiems pardaviau ax.gif
Atsakyti
[quote=acuktuvaz,2009 02 11, 11:10]
Apie mus
UAB „Vilmesta” savo veiklą Lietuvoje pradėjo "..."
Bendrovei plečiantis buvo įkurtos įmonės, plėtojančios UAB „Vilmesta” veiklą – UAB „Vilmestos projektai” ir UAB „Vilmestos statyba”. „Vilmestos projektai” - tai nekilnojamojo turto projektų vystymo grupė, kuri organizuoja projektų valdymą. „Vilmestos statyba” atlieka statybos darbus. „Vilmestos” grupės įmonės buvo vienos iš sparčiausiai augančių bendrovių 2006 metais.

Nesuprantu,kodel tamstai atrodo, kad viesa informacija, pateikiama www priestarauja nors vienam mano parasytam zodziui. Galu gale, man jokio skirtumo, ka tu galvoji.
Atsakyti
mano pirkejai tai man paskambino ir mane iskoliojo, kad labai brangiai pirko, bet toks buvo jus sprendimas, nieks sautuvo i galva neireme, niekas neskubino.
jauciu eisiu pakoliot statytoja is kurio buta pirkau, nes dabar turetu but pigiau gal...  lotuliukas.gif

o jetau blink.gif gerai, kad mes dar dabar normaliai bendraujam su pirkejais..nors jie uz kv.m. mokejo 8700lt (2kamb. butas) blush2.gif bet musu namukas 3 metu senumo buvo ir nedickas ir garazas buvo po namu ir remontas 3 metu senumo. Dar pamenu kad pirkejai pasakojo apie ateinancia krize ir kad parduokit uz tiek ir tiek, nes veliau nebeparduosit..zodz mums pasiseke pries nepilna pusmeti ax.gif
nors kita vertus man ten labai patiko, gyvenciau ir gyvenciau, jei ne vietos trukumas, bet per krize ir apie tai nebuciau sukus galvos rolleyes.gif
Atsakyti
šiuo metu 98 kv butas centre Klaipėdoje, 2004 metų name, pilnai apgyventame, įrengtame ( be baldų) su reguliuojamu šildymu. už 500000 lt nerandam klientų smile.gif .. niekas net nesidomi.. siaubas kažkoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 02 11, 11:36)
o jetau  blink.gif  gerai, kad mes dar dabar normaliai bendraujam su pirkejais..nors jie uz kv.m. mokejo 8700lt (2kamb. butas)  blush2.gif  bet musu namukas 3 metu senumo buvo ir nedickas ir garazas buvo po namu ir remontas 3 metu senumo. Dar pamenu kad pirkejai pasakojo apie ateinancia krize ir kad parduokit uz tiek ir tiek, nes veliau nebeparduosit..zodz mums pasiseke pries nepilna pusmeti  ax.gif
nors kita vertus man ten labai patiko, gyvenciau ir gyvenciau, jei ne vietos trukumas, bet per krize ir apie tai nebuciau sukus galvos  rolleyes.gif

tai kad iskoliojo, dar smulkmena, jie man dar daugaiu nemalonumu pridare doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 11 vasario 2009 - 10:57
ooo, komunalinių apmokėjimas iki tam tikros dienos yra įtraukiamas į pardavimo sutarties sąlygas. Bent jau kai mes pirkome, buvo tokia sąlyga. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 11, 11:51)
ooo, komunalinių apmokėjimas iki tam tikros dienos yra įtraukiamas į pardavimo sutarties sąlygas. Bent jau kai mes pirkome, buvo tokia sąlyga.  g.gif

pas mane irgi buvo, bet pvz sildymo sutarties as nutraukt negalejau, jie turejo persirasyti savo vardu, to nepadare, komunalininkai mato mano pavarde ant sutarties, i skolininku sarasus trakia mane.
kai dokumentus reikia tvarkytis, tai eikia tvarkytis skubiai, kai kuriuos isiskolinimus issireikalavau padengti, kai kuriuso del laiko stokos turejau as padengti, aisku, galiu per tesima issireikalauti, kad man grazintu tuos pinigus, bet sanaudos bus didesnes nei nauda.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 02 11, 11:45)
šiuo metu 98 kv butas centre Klaipėdoje, 2004 metų name, pilnai apgyventame, įrengtame ( be baldų) su reguliuojamu šildymu. už 500000 lt nerandam klientų  smile.gif .. niekas net nesidomi.. siaubas kažkoks  smile.gif

nu 98kv.m., gana didelis g.gif gal del to sunkiau su pirkejais, visgi islaikymas brangus iseitu g.gif
mes max 88 kv.m. buvom nusiziureje (2006m. statybos), su visu irengimu(net ir teliku), lauko terasa 17kv.m. (bet ne ant zemes, antras aukstas ten), namukas maziukas, beveik kaip nuosavas, su garazais siule uz 530t, bet zmones ejo sniurais ir tikrai ne vilniaus centras, bet vieta gera, nuosavu namu kvartaliukyje mieste paciam. Tai pardave be konkurencijos uz 560t jei neklystu ir labai greitai.
Del sito labai gailimes blush2.gif

QUOTE(ooo @ 2009 02 11, 11:48)
tai kad iskoliojo, dar smulkmena, jie man dar daugaiu nemalonumu pridare  doh.gif

va apie tai kazkaip nesusimasciau, nes mes zodziu susitarem kas nuo kada moka ir pasirasem tokia tarpusavyje priemimo perdavimo akta, surasem parodymus skaitikliu ir viskas. O sutarciu as neperasinejau, tai kiek kalbejom sake persirase mano pirkejai, kazkaip tikiu kad persirase, nes jau turbut butu islinde kazkas jei ne g.gif
Atsakyti