QUOTE(ooo @ 2009 04 01, 15:20)
as sakyciau, kad jei palukanos mazesnes, nei nuomos kaina, tai apsimoka pirkt
o kam turtingam zmogui pinigai? parodykit zmogu, kuris svaisto pinigus i kaire desine ir paskui pasidomekit ar jis vis dar turtingas?

o koks skirtumas ar imt litais ar eurais, jei tuo metu palukanos buvo labai panasios o gal net vienodos (tikslaii nepamenu - pasikniskit, jei jums reikia...)
o is kur tokie duomenys?
Papildyta:
nepataiket
Gerbiamoji arba gerbiamasis...
Apsimoka pirkti tik nepervertinta turta... Ar jis pervertintas ar ne nesunku patikrinti, pasidomejus, kas darosi uz Marijos zemes sienu
Specially for you
Vilnius vs Stokholm
Taip taip ir kam Bosui, Avuliui, Pinkeviciui, Nausedai, Numaviciui reikalingi pinigai? Turbut visi spejo pasinaudoti valstybes lengvata ir suskubo isigyti busta ir ne bet koki, o kartonine dezute uz 300 000 LTL
Kodel reikia imti paskola ta valiuta kuria gauni pajamas, as gal jums nepasakosiu, nes vis tiek nepatikesit, kol Kubilius nedevalvuos Lituko
Papildyta:
QUOTE(zmiejus @ 2009 04 01, 15:40)
Burbulas sprogo, tas tiesa. Na ne dėl to aš norėjau ginčytis. Visad stengiausi pabrėžti, kad diskutuoju tik savo "veiklos ribose". Ką pirkome, už kiek - tiek ir atsakyti galiu. Kai kainos nukris žemiau mūsų mokėtos sumos - tada visas burbulo teorijas ir man asmeniškai galėsite pritaikyti. Jei būčiau buvęs geras spekuliantas, taip - ko gero būčiau turėjęs parduoti butą pike. Dar kartą pabrėžiu - butas mums, mano šeimai. Šiuo metu nėra nė vienos vietos Kaune, kur norėčiau labiau gyventi nei ten kur dabar. Juolab - pigiau net netikiu kad būtų galima rasti (įvertinant visus pliusu/minusus).
Kodėl imdami paskolą pasirinkome litus? Atsakymas: tuo metu įmokos litais ir eurais praktiškai nesiskyrė, o kaip žinia, geriausia paskolą imti ta valiuta, kuria gaunate atlyginimus.
Kodėl keitėme valiutą po poros metų? O kodėl neturėjome to daryti, jei taip galima sutaupyti ne vieną tūkstantį litų per metus.
Apie mūsų pajamas neketinu pasakoti. Tiesiog jos pakankamos apmokėti paskolai ir pragyvenimo išlaidoms. Lieka ir atsidėjimui "juodai dienai".
Ir beje, dabar rimtai, kaip NT ekspertės Jūsų norėčiau paklausti - ar Jūsų nuomone, NT dabar pigzz pigzz iki tol, kol visi dabartiniai "laikini" butų šeimininkai ims savo butus dykai dalinti, ar kaip? Ar po keleto metų kainos vėl gali imti kilti? Ir jei vis dėlto Jūsų gerbiama nuomone, tos kainos nenukris iki nulio, tai kokia kvadrato kaina turėtų būti ta normali?
Ties paryskintu sakiniu diskuja galima ir baigti...
O apie savo pajamas gerbiamasis pats parasete, bet gal as jau si karta necituosiu.
Del valiutos, tai cia jusu asmeninis reikalas, bet reikejo imti paskola Frankais butumete dar daugiau sutaupes, tiesiog noriu priminti, kad EUR/LTL kursas keisis, jei ne artimiausiu metu, tai ivedant EURa, o i kokia puse turbut ir pats suprantate
NT eksperte pas mus yra axa, tad patarimu klauskite jos, ji pigiai pirko sklypa, labai geroje vietoje, pigiai projektavosi nama, pigiai pasistate "dezute" xi xi xi ... As cia esu naujoke...