Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas VII

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 04 21, 14:57)
Skaitykite kas rasoma:  "yra detalus planas, elektra, vanduo"
Tiesa, norejau priminti, kad uz tokia romatika pries metus dvejus kai kas mokejo po 15 000 - 20 000 uz ara smile.gif

Bet aisku kartonine dezute uz 0.5 mln. tikrai geresnis pasirinkimas smile.gif Apie nauju butu kokybe, tai gal geriau jau nediskutuokim, nes ir taip viskas aisku smile.gif

tai ir rasau,kad yra sulinys biggrin.gif
ai, siandien as nerimtai nusiteikusi laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 04 21, 15:01)
Aciu uz pasiulyma, ale nedomina:) Geriau kaip pats sakai, kartonke:) Tik kad raudonu plytu 40 cm muro:)

as tai geriau geltonu arba baltu plyutu 60 cm imciau biggrin.gif
raudonos labai linkusios su amzium eizeti - mano tevu namo viena siena ziauriai nueizejusi doh.gif nors namas ner labai senas - tiesiog i ta siena vejas, tai ir lietus ir sniegas...
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 04 21, 14:01)
Aciu uz pasiulyma, ale nedomina:) Geriau kaip pats sakai, kartonke:) Tik kad raudonu plytu 40 cm muro:)

Cia jau panasu i namus Lazdynuose prie Greitosios pagalbos ligonines smile.gif Ju puslapis www.pavasaris.net Kaip tik dabar kainas numazino...Tik jus berods is to rajono kraustytis norite...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo woverius: 21 balandžio 2009 - 14:13
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 04 21, 14:01)

Tai tada mokinkis rasyti skundus, kaip Kvieciu gatves 4 namo gyventojai raso jau trecius metus p. Avuliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(woverius @ 2009 04 21, 15:05)
Cia jau panasu i namus Lazdynuose prie Greitosios pagalbos ligonines  smile.gif Ju puslapis www.pavasaris.net Kaip tik dabar kainas numazino...Tik jus berods is to rajono kraustytis norite...

Jap, noriu kraustytis. Tik ne del to, kad rajonas nepatinka, o del triuksmo. Gyvenu prie pat gatves, kur diena nakti zysia masinos.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 04 21, 14:16)
Jap, noriu kraustytis. Tik ne del to, kad rajonas nepatinka, o del triuksmo. Gyvenu prie pat gatves, kur diena nakti zysia masinos.

As ir prie Ukmerges gatveles, tai triuksmas uzkniso. Dabar rinkciausi ramesni varianta...Beje, jus Pilaitej tik Vilmestos butus ziurejot. O kaip su Eika?Jie ten irgi turi pasiulymu man rodos g.gif
Atsakyti
QUOTE(woverius @ 2009 04 21, 15:33)
As ir prie Ukmerges gatveles, tai triuksmas uzkniso. Dabar rinkciausi ramesni varianta...Beje, jus Pilaitej tik Vilmestos butus ziurejot. O kaip su Eika?Jie ten irgi turi pasiulymu man rodos g.gif

Jap, Eika turi. Bet pirmieji namai jau dabar panasus i bendrabucius. O tas naujas aukstas, kur prie Pupos stovi tai nesuzavejo. Tuo labiau, kad salia dar kelis planuoja statyt.
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 04 21, 13:16)
Sveiki  4u.gif

As truputi ne i tema, bet su Santariskemis bukit atsargus. Siuo metu Santariskiu g., naujuose namuose gyvenanti mano kolege sianakt buvo apvogta - 2 geri, nauji dviraciai isnesti is antro auksto balkono, taip pat pries keleta dienu kaimynams pavoge apynauje masina. Be to, gyventojai jau bent keleta menesiu pastebi neaiskiu tipus atvaziujancius su masina, ir lyg stebincius aplinka.

Sorry, uz off topic  ax.gif

nu vagia manau visur dabar biggrin.gif mus irgi del vagysciu perspejo biggrin.gif

o tie neaiskus tipai, kurie atvaziuoja su masinom, tai cia ir mes galim buti lotuliukas.gif prasukam ten karts nuo karto, apziura padarom lotuliukas.gif

QUOTE(acuktuvaz @ 2009 04 21, 13:44)
O jus dar ant manes stumiat, kad 4000Lt yra perdaug. Vedejos kvadrato kaina gaunasi ~5100Lt.

380t cia uz viska kaina, uz buta 3ciame aukste is triju, su dviem parkingais. Ten parkingas irgi iskaiciuotas i kaina, bet tik vienas. tai manau tikrai 5 stukiu nesiekia kvadratas rolleyes.gif
Nu del zalumos ir pilaites tai cia man kertasi totaliai...nerandu ten jokios zalumos, ypac toje vilmestos puseje unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 04 21, 16:35)
o tie neaiskus tipai, kurie atvaziuoja su masinom, tai cia ir mes galim buti  lotuliukas.gif  prasukam ten karts nuo karto, apziura padarom  lotuliukas.gif

nu vat - vazineja cia visokie - taigi matosi, kad ne gyventojas - ten visi visus pazista, visu auto zino biggrin.gif iskart svetimus mato biggrin.gif zodziu, neaiskus tipai esat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 04 21, 12:42)
o siaip - suformuluokit savo reikalavimus butui:
plotas, kambariu kiekis, langu orientacijos, irengimo bukle, projekto amzius ir aukstingumas ir t.t.
paziuresim  ax.gif

mumi prašom siūlyti naujos statybos 3-4 kambarių, įrengtus, erdvius su sandėliuku ar rūbine bigsmile.gif Pageidautina Jeruzalė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 04 21, 14:35)
nu vagia manau visur dabar  biggrin.gif  mus irgi del vagysciu perspejo  biggrin.gif

o tie neaiskus tipai, kurie atvaziuoja su masinom, tai cia ir mes galim buti  lotuliukas.gif  prasukam ten karts nuo karto, apziura padarom  lotuliukas.gif

Zinau, kad vagia, nereikia cia juoktis tongue.gif Tiesiog pasitaiko tokiu naivuoliu, kaip mano kolege, kuri mane, kad is antro auksto balkono, surakintu dviraciu, kai reikia lipti per pirmo auksto terasa, niekas niekada nepaims doh.gif Zinoma, gaila koleges, bet ir naivumas nesvietiskas biggrin.gif

O del neaiskiu tipu, tai tikrai ne jus lotuliukas.gif Nemanau, kad jus esat trys-keturi skustagalviai, vazinejantys dzipu tamsintais langais ir teritorija apziurinejantys vos ne kasdien mirksiukas.gif O gal g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 04 21, 16:35)

Nu del zalumos ir pilaites tai cia man kertasi totaliai...nerandu ten jokios zalumos, ypac toje vilmestos puseje  unsure.gif

nu jau,gerbiama Bufetava,ant Pilaitės nevaryk schmoll.gif puiki žaluma,kur bepažiūrėsi bigsmile.gif iš tiesų,ieškojau aš dabar buto ir tep norėjau būtent Pilaitėj,dėl tos žalumos ir kitų privalumų,bet kad kišenė nepatempė doh.gif Tai teks Pašiknaičiuose žalumos su žiburiu ieškoti g.gif
Atsakyti
Teisingai sako Bufeto vedeja, Vilmestos puseje nera jokios zalumos. Ten aplinkui - arba laukai, arba pradetos statybos.
Atsakyti