Įkraunama...
Įkraunama...

P. V. Tiulenev (arba MIR-2)

Tema uzvesta senokai ir jau primirsta. Ar dar yra mamyciu, kurios naudoja sia metodika ir zaidzia su savo vaikuciais? Labai idomu, kaip jums sekasi, nes pati labai susidomejau, mastau ka rinktis - Domanna ar Tiuleneva.
Atsakyti
Sveika,
mes dar užsiiminėjam,. bet nedaug, nes mamytė tinginė smile.gif
Su Domanu dar daugiau darbo būtų, rekomenduoju Tiulenevą. smile.gif
Atsakyti
Merginos,

ne į tą temą pataikėt. Tokių pokalbių, kur "neatimkit iš vaiko vaikystės" ir kiti kliedesiai yra kitose temose.
Auginkit savo vaikus kaip norit, čia kiekvienų tėvų reikalas..
Požiūriai visada gali skirtis, bet dėl to nereikia garsiai rėkti kad aš galvoju kitaip.
Atsakyti
Calama, o kokia kalba tos atsiųstos raidelės ir visa teorija apie užsiėmimus?
Atsakyti
Mamos, o man tai idomu, ar pasieket kokiu "rezultatu"? Na, kurios uzsiiminejot su vaikuciais nuo gimimo... Nes reklamos tai nemazai teko skaityt, o kaip is tikruju?
Atsakyti
Sveikos,

atsiprašau už parėkavimus, bet labai norisi turėti nors vieną temą, kurioje galima pasidalinti patirtim, o ne vėl svarstyti tą patį klausimą "būti ar nebūti"..

Kadangi užsiiminėju su savaja 10 min per dieną, tai rezultatas yra toks, kad maniškė labai domisi knygutėmis ir žodžiais. Atneša man dėžutę su raidelėm, mes žaidžiam ir dėliojam įvairius žodžius (tai ką matom aplink). Kol kas pažįsta visas balses ir kokias 8 priebalses.
Atsakyti
calama,
kokio amžiaus Tavo vaikutis, nuo kokio amžiaus pradėjot ? Dar įdomu, kiek raidžių yra rinkinėlyje, na po kiek vnt. vienos raidės?
Atsakyti
Noriu paklausti, kiek uztrunka, kol atsiuncia ta MIR-2 rinkini is Rusijos? Ir kokiu budu, calama, siunteisi? Kaip sumokejai? Ar ten raideles ir lotyniskos yra? Noreciau ir as atsisiusti pabandyti...
Atsakyti
Ar kas nors iš mamyčių dar žaidžia su vaikučiais pagal šią metodiką? Labai įdomu, kaip jums sekasi rolleyes.gif
Atsakyti
Kai netingim pazaidziam - bet teko iseiti i darbus, tai susiduriam su visokiais sunkumais. Aukle nelabai mato prasmes ir naudos....
Atsakyti
Pagal metodika vaiko nemokiau, tiesiog jam buvo labai smalsu ir dvieju metu pazinojo visas raides ir skaicius. Eidavo skaityti masinu numeriu biggrin.gif Paskui sita srytis pasidare nebidomi ir persimete i puzliu deliojimus, kur irgi tupejo gal puse metu, sudedavo tokius, kuriu tetis net nesiryzdavo deti. paskui dingo susidomejimas ir situo dalyku, dabar vel bando "skaityti" bet dazniau is mano knygu ir domisi ir mazom ir didziosiom raidem, nors tiek kiek mokejo dvieju metu neber, bet kokybiskai viskas kitaip eina..o metodika, buvo tiesiog kaladeles su raidem, statydavo bokstus ir mate raides.Kiek turiu apzistamu, daugumos vaikai dvieju metu jau pazinojo raides, bet nedaugelis paskui vel neturejo ju "prisiminti"
Atsakyti
O cia taip niekam neidomu ar kaip suprasti, kad tik tokios senos zinutes? g.gif

Kaip jums sekasi augti? Mano tikslas tai auginti ne tupa blondinka, nu bet ir ne vunderkinda - taip laisvai, per zaidima kokias 10 min. per diena surasti laiko skaiciams ir raidelems, kortelems... o cia kai paskaitai, tai taip sudetinga viskas... ar kas bandet supaprastintus variantus?
Atsakyti