QUOTE(MAMICY @ 2009 02 16, 17:58)
dabar greit visos klokit kokius tik sugalvojat meducio pertepimus...
Oho kokia krūva paplotėlių

Išbandyk mano
grietininį kremą - aš dabar įsigudrinau į grietininį kremą damaišyti plaktos grietinėlės, puresnis kremas gaunasi

O paskutiniu metu dar į 1-2 sluoksnius dedu želės gabaliukų ir dar vieną sluoksnį apdėlioju bananų griežinėliais (juos būtinai apšlakstyti citrinos sultimis) - labai skanu ir gaiviau

Kaip tik kitą savaitę užsiimsiu užsakymu būtent su žele+bananais+grietininis kremas. Tik tokiu kremu pertepus - negalėsi puošt su beze.
Bet aš ir šią kliūtį įveikiau - tiesiog nedatepiau kremo iki kraštų, po to visus tarpus kruopščiai aptepiau plakta grietinėle taip "izoliuodama" grietininį kremą su želatina. O tada jau puošiau su beze. Taip padarytas mano tas didelis šimtadienio tortas buvo. Bet čia rizikingas toks būdas, bet man pavyko