QUOTE(Krishtole @ 2009 02 17, 19:39)
MAMICY, turiu pripažinti, kad Tavo idėja mažų mažiausiai geniali
Anksčiau nesusimąsčiau apie tai, kad Karlsono, kuris gyvena ant stogo, išmintį galima panaudoti taip praktiškai
Kadangi įpareigojai pasidalinti pertepimų receptais, galiu pasiūlyti štai ką: į grietinės ar grietinėlės su cukrumi pertepimą įmaišyti 1) citrinos sulčių ir vanilės esencijos; 2) natūralios vanilės (brangu, bet skanu); 3) romo esencijos; 4) galima grietinę maišyti su varške (šiuo atveju reikės ir želatinos); 5) taip pat galima daryti pertepimą iš jogurto (vyšninis ar kt. jogurtas+želatina+pora a.š. vandens želatinai tirpdyti).
Sėkmės ir ištvermės kepant 30 torčiukų. Manau, jubiliatas neapsakomai apsidžiaugs
aciu...
kad tik uztektu kantrybes... o dar kaip nuvezti reiks...
o paplociai, tai pakankamai ploni. jei netingesiu ryt su kuo nors salia nufotkinsiu
beje del tos sodos. man ji net uzgesinta pakankamai jauciasi. o jei pilciau dar putojancia, tai ji dar maziau uzgesinta butu... juk putojimas ir yra jos gesinimas

cia toks mano pamastymas... plius nepastebejau skirtumo tarp to pirmojo karto kai pyliau pusiau neuzgesinta ir tarp kitu, kai pilu jau nuputojusia...
manau kad ne viename "BUTINAI" yra tik yprociai...