QUOTE(RiMami @ 2009 02 16, 19:10)
Oho kokia krūva paplotėlių
Išbandyk mano grietininį kremą - aš dabar įsigudrinau į grietininį kremą damaišyti plaktos grietinėlės, puresnis kremas gaunasi
O paskutiniu metu dar į 1-2 sluoksnius dedu želės gabaliukų ir dar vieną sluoksnį apdėlioju bananų griežinėliais (juos būtinai apšlakstyti citrinos sultimis) - labai skanu ir gaiviau
Kaip tik kitą savaitę užsiimsiu užsakymu būtent su žele+bananais+grietininis kremas. Tik tokiu kremu pertepus - negalėsi puošt su beze. Bet aš ir šią kliūtį įveikiau - tiesiog nedatepiau kremo iki kraštų, po to visus tarpus kruopščiai aptepiau plakta grietinėle taip "izoliuodama" grietininį kremą su želatina. O tada jau puošiau su beze. Taip padarytas mano tas didelis šimtadienio tortas buvo. Bet čia rizikingas toks būdas, bet man pavyko





aciu. kazka panasiai ir galvoju... vat tik kad grietinele su grietine maisyti, tai jauciu butu nedaeje

QUOTE(Masiania* @ 2009 02 16, 19:18)
Oho, kokia kruvele
Jei nesimiegos, reikes paskaiciuot, kiek vienetu
Pertipimai: grietinele, grietine, jogurtas


Pertipimai: grietinele, grietine, jogurtas

lygtais 75 buvo

