
ir dar klausimas jeigu desiu beze ant virsaus tai ar aptepti krastus grietinele ar ne?ar prilips beze prie lakstu neteptu?

QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 07, 21:37)
Paimi dar puse stiklinės cukraus , supili į sausą keptuvę ir degini , kal bus tamsus ( nu tik nesudegink aišku
) iki anglies , tada supili į jau karštą tešlą , ir dar kaitini ją , kol galutinai ištirpsta .

o tai ta ruda cukru supilt jau kas viskas sudeta,ir kai jau buna suputoje ?ar anksciau pries soda?
nu nepykit kad tiek daug smulkiu klausimu ,bet norisi viska zinoti nuo A iki Z

Papildyta:





olesta,kokiu grozybiu visur pridejai


Olesta grazus tavo medutis
Cipciuko medutyje prapjovus matosi raudonos juosteles,kiek suprantu jos is zelatinos,noriu ir as taip padaryt,bet patarkit kaip
Zinau kad jau kazkas klause,ir buvo paaiskinta,bet uzsimusk niekaip nerandu.



Cipciuko medutyje prapjovus matosi raudonos juosteles,kiek suprantu jos is zelatinos,noriu ir as taip padaryt,bet patarkit kaip

QUOTE(arnaaa @ 2009 03 10, 15:25)
Olesta grazus tavo medutis
Cipciuko medutyje prapjovus matosi raudonos juosteles,kiek suprantu jos is zelatinos,noriu ir as taip padaryt,bet patarkit kaip
Zinau kad jau kazkas klause,ir buvo paaiskinta,bet uzsimusk niekaip nerandu.



Cipciuko medutyje prapjovus matosi raudonos juosteles,kiek suprantu jos is zelatinos,noriu ir as taip padaryt,bet patarkit kaip

Jeigu krema darysi ne vien iš grietinėlės (želatina + "kažkas"), tai torta reikėtų pertepti išardomoje formoje ir ten ant įprasto kremo paruošti žele. Arba paprasčiau būtų pasiruošti ploną sluoksnį žele, tortą atitinkančioje formoje kaip ir pats tortas. Galiausiai išimti iš formos ir perkelti ant torto.

Na susikaupiai ir aspagaliau, idedu savo meduti jusu teismui

QUOTE(ikristute @ 2009 03 10, 20:54)
Kad nera ko teisti

