Merginos,padėkit,pasmerkit arba paguoskit,išsikepiau šeštadienį papločius tortui,o va šnd noriu tept jau bet bijau,nu jie man tokie kieti atrodo,ar susigėrę jie bus normalūs ir atsileis????O gal naujus keptis??
QUOTE(mamy5 @ 2009 01 26, 15:21)
Merginos,padėkit,pasmerkit arba paguoskit,išsikepiau šeštadienį papločius tortui,o va šnd noriu tept jau bet bijau,nu jie man tokie kieti atrodo,ar susigėrę jie bus normalūs ir atsileis????O gal naujus keptis??
Viskas jiems gerai! Jie tokie turi buti. Pertepus sudreks!
Aisku turi dar pastovet pertepti ( kad ir iki rytojaus), o ne is karto valgyt, nes bus tikrai sausi

QUOTE(Linckutis @ 2009 01 26, 21:35)
sveikos , ruosiuosi daryti meduti
Ir teiraujuosi galbut tiktu namine grietinele (is kaimo) vietoj pirktos plakimui?

jei jinai susiplaka iki standumo, tada taip

fonas nesvarbu,svarbu,kad tortas skanus
tik dabar pamaciau,kad sirdeliu forma,grazu

Mano antrasis Medutis,si karta lakstu gavosi net 10
Dariau tik is 4 laksteliu,savam vartojimui(kaip ir treniruote nebloga,tuoj uzsimerkus darysiu).Bandziau puosti ganasu,dar rankele neigudus darbui su kond. svirkstu.Vot zaraza tas ganasas sunkiai tupdesi ant trupiniu.Ir laksteliai ne visi vienodi,nes vienus kociodama,kitus turejau saugot nuo mazu rankeliu

Dariau tik is 4 laksteliu,savam vartojimui(kaip ir treniruote nebloga,tuoj uzsimerkus darysiu).Bandziau puosti ganasu,dar rankele neigudus darbui su kond. svirkstu.Vot zaraza tas ganasas sunkiai tupdesi ant trupiniu.Ir laksteliai ne visi vienodi,nes vienus kociodama,kitus turejau saugot nuo mazu rankeliu

mamy5, oho koks gigantiškas
daug darbelio idėjai
beje su gimtadieniu

QUOTE(mamy5 @ 2009 01 26, 22:04)
Kai toks grazus tortukas ir fonas nesvarbu

QUOTE(mamy5 @ 2009 01 26, 22:04)
Na va atiduodu jūsų teismui savo tortadienio tortą
vaje tik daba pastebėjau koks fonas gražus
labai nesupykite,pas mus remontas.Papuošimai jaučiu irgi į lankas,bet bile skanu bus
.O jei ir vėl kam data užklius,tai dar kart pasisakau,nemoku nustayt datos fotoaparate
dariau vią tai šnd.

Koks gražus tortukas

---------------------------------------------------------------------------------------
April - Aries .....kokį bepupdytum kremą , ant trupinių jis baisiai nenori lipti

Dėkoju merginos
.Cipciuk-ačiū už medučio receptą ir visus pamokymus.Dėl megstuko sugėdinai
.