Įkraunama...
Įkraunama...

Audio, video įrašų redagavimas

neleidzia. schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Pamegink sia programa...labai garziai atsiliepiama apie ja. lotuliukas.gif

„Audacity 1.3.0B“
http://audacity.sourceforge.net

„Audacity“ yra vienas geriausių „Windows“ OS visiškai nemokamų redaktorių. Vos kelis MB užimanti programa moka atlikti visas standartines garso redagavimo operacijas, supranta ne tik WAV, bet ir MP3, OGG formatus. „Windows“ versija suderinama su VST efektų priedais. Be to, „Audacity“ gali dirbti su daug garso kanalų ir vienu metu jų įrašyti iki 16 (tam reikia daugiakanalės techninės įrangos).

Darbas su šia programa labai panašus į visus klasikinius redaktorius. Savo galimybėmis ir valdymu ji daug kuo primena „SoundForge 4.x“.
Atsakyti
Oi kaip aciu, Laumes juosta.viska sukarpiau per puse minutes.labai greita, patogi ir lietuviskas programa smile.gif aciu labai smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 08 19, 10:35)
Oi kaip aciu, Laumes juosta.viska sukarpiau per puse minutes.labai greita, patogi ir lietuviskas programa smile.gif aciu labai smile.gif wub.gif

Prasau 4u.gif Dziugu, kad galejau padeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau, pervertus 10 puslapių, atradau temą, kurioje gal sulauksiu reikiamos pagalbos.
Man į telefoną niekaip neleidžia persikelt mp3 formato dainų, nors šiaip telefonas palaiko mp3. Tai sumąsčiau, kad gal tas dainas reiktų šiek tiek apkarpyti. Bet nežinau kaip.
Žiūrėjau čia įdėtas nuorodas, bet jos man netinka. Tos programos skirtos Microsoft Windows, o pas mane (Microsoft) Windows XP
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 06 13, 17:57)
Naudotis tikrai paprasta. nemokama čia

Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2007 06 13, 18:05)
Kaip tik šitam tikslui parisisiunčiau Audacity programą  mirksiukas.gif

Ir kaip su Audacity programa dirbti, nelabai aš ten ką suprantu doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 06 13, 16:57)
Naudotis tikrai paprasta. nemokama čia

sito dalykelio ir man reikejo... bandysiu ir as ja isnagrinet, o paskui karpytis biggrin.gif
Atsakyti
as kadangi,pilno audacity neradau(truko mp3 koderio... verysad.gif )tai radau programa goldwave ir lb paprasta wub.gif
Atsakyti
Sveiki,gal galite padeti sumiksuoti kelias dainas ax.gif Man reikia sujungti,kad butu viena 4u.gif su kokia programa galima ta padaryti?
Atsakyti
gal galite padeti,man reikia iskarpyti dainas ir sujungti i viena,zodziu sumiksuoti jas,kokios programos man reikia ir kaip tai padaryti? help.gif
Atsakyti
na gi,zmogai,negi niekas nezinot?man labai reikia pagalbos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nejaugi niekas negali padeti g.gif niu labai reikia,please 4u.gif
Atsakyti