Įkraunama...
Įkraunama...

Privati klinika "Bendrosios medicinos praktika"

QUOTE(REER @ 2013 07 14, 13:05)
Sveikutes, gal galetumet rekomenduoti koki mamologa sioje klinikoje?Ir gal kurios lankotes pas ginekologe A. Imbrasiene?Domintu daugiau nuomoniu apie ja, nes kiek perskaiciau temuke, tai beveik visos eina pas I. Zlatkiene.
Aciukas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

mamologe Jonaitiene
Atsakyti
Oi nusivyliau as sia klinika. Mano istorija:
Antradieni apie 9 val. atvykau į Bendrosios Medicinos Praktiką atlikti kraujo tyrimą - BKT, cholesterolį ir glikemiją. Sumokėjau iš karto už visus 3 tyrimus (93 lt), laborantė paėmė 3 kolbas kraujo. Po 12 val. tyrimo atsakymai dar nebuvo atspausdinti. Laboratorijoj pie mano akių buvo atspausdinti tyrimo atsakymai. Vėliau peržiūrėjusi atsakymus, pamačiau, kad nėra glikemijos tyrimo atsakymų. Pagalvojau, kad man tik pamiršo atiduoti glikemijos tyrimo atsakymą. Tačiau pasiskambinus kita diena paaiškėjo, kad man glikemijos tyrimo net NEPADARĖ ir paprašė atvažiuoti kitą dieną vėl priduoti kraują. Kita diena, ryte 7,30 val. vėl važiavau į BPK priduoti kraujo, kad būtų padarytas glikemijos tyrimas. Pasakė, kad atsakymas bus po pietų. Dar pasitikslinau darbo laiką - laboratorija dirba 7,30-17,00 val., taigi spėsiu išėjusi anksčiau iš darbo atsiimti tyrimo rezultatus. Mano nustebimui, atvykus į laboratoriją 16,45 val. laboratorija jau nedirbo. Šeimos klinikos registratūroj man pasakė, kad tyrimo rezultatai nunešti į registratūrą. Nuėjus į registratūrą, paaiškėjo, kad tyrimo atsakymo nėra. Vadinasi, jau 3 kartą turėsiu atsiprašinėti iš darbo ir važiuoti atsiimti tyrimo rezultato. Nes telefonu klinika neteikia tokios informacijos.

Negana to, istorija čia nesibaigia. Pasirodo, man nebuvo atliktas ne tik glikemijos tyrimas, bet ir cholesterolio kažkoks rodmuo (neįsidėmėjau ką minėjo telefonu).

Čia mano kantrybė jau baigiasi. Mano bendradarbės jau lūžta iš juoko iš šios istorijos. Aš joms sakiau, kad neisiu į polikliniką darytis kraujo tyrimo, negaišiu brangaus laiko eilėse, jei galiu viską daug greičiau atlikti sumokėjus pinigus privačioj klinikoj. Deja deja...Pasirodo, privati klinika toli gražu ne visada garantuoja greitą ir patikimai atliktą darbą.
Atsakyti
QUOTE(MakkaPakka @ 2013 08 08, 23:56)
Oi nusivyliau as sia klinika.
Čia mano kantrybė jau baigiasi.  Mano bendradarbės jau lūžta iš juoko iš šios istorijos. Aš joms sakiau, kad neisiu į polikliniką darytis kraujo tyrimo, negaišiu brangaus laiko eilėse, jei galiu viską daug greičiau atlikti sumokėjus pinigus privačioj klinikoj. Deja deja...Pasirodo, privati klinika toli gražu ne visada garantuoja greitą ir patikimai atliktą darbą.

tikrai nemalonu - dar ilgai tvėrėt 4u.gif
man dabar patiko Šilainių poliklinikoj: ateini kaip banke, išsimuši numeriuką, ateini pas moteriškę, susimoki, vėl išsimuši numeriuką, eini į kabinetą, paima kraują. skamba sudėtingai, bet žinokit, kai žmonių mažai, viskas gana greitai. o atsakymų aš jau visada prašau atsiųsti emailu, nes man toli važiuot. tai žiemą neatsiuntė, reikėjo skambint, o dabar atėjo staigiai - per kelias valandas. o ir kainos ten daugiausiai mažesnės nei kitose klinikose. labai rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 09 05, 18:28)
tikrai nemalonu - dar ilgai tvėrėt  4u.gif
man dabar patiko Šilainių poliklinikoj: ateini kaip banke, išsimuši numeriuką, ateini pas moteriškę, susimoki, vėl išsimuši numeriuką, eini į kabinetą, paima kraują. skamba sudėtingai, bet žinokit, kai žmonių mažai, viskas gana greitai. o atsakymų aš jau visada prašau atsiųsti emailu, nes man toli važiuot. tai žiemą neatsiuntė, reikėjo skambint, o dabar atėjo staigiai - per kelias valandas. o ir kainos ten daugiausiai mažesnės nei kitose klinikose. labai rekomenduoju  mirksiukas.gif


drinks_cheers.gif Silainiu poliklinikoje lankemes su vaikuciu tai nustebau aptarnavimu, labai graziai bendravo su juo (vaikas labai bijojo), paaiskino procedura, tyrimai buvo atlikti greitai ir visi reikiami 4u.gif
Atsakyti
na praejo kiek laiko po paskutiniu komentaru. ar kas pasikeite iki siol toi BMP konikoi? nauji gydytojai? man kas nepatinka, kad gyditojo ( seimos ) kabinete visuomet sedi ''sesute'', tai net nebera to privatumo tarp gydytojo ir paciento.
Atsakyti
Gal kam teko operuotis BMP klinikoje? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(REER @ 2013 07 14, 13:05)
Sveikutes, gal galetumet rekomenduoti koki mamologa sioje klinikoje?Ir gal kurios lankotes pas ginekologe A. Imbrasiene?Domintu daugiau nuomoniu apie ja, nes kiek perskaiciau temuke, tai beveik visos eina pas I. Zlatkiene.
Aciukas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš lankausi pas gyd Imbrasienę 4u.gif Esu labai laiminga,kad ji buvo mano pirmoji ginekologė pas kurią nuėjau,ji prižiūrėjo nėštumą ir po to tik pas ją ir lankiausi ir lankausi iki šiol 4u.gif Maloni,paprasta,konkreti,supratinga ir protinga gydytoja 4u.gif
Atsakyti