As gal iki 2 men skalbiau atskyrai su vaikiskais milteliais,o veliau jau visus kartu su paprastais milteliais,ir minkstiklius naudoju.nelergiskas jis pas mus niekam,tai ir nebijau
as skalbiu su paprastais Ariel milteliais ir minkstiklio pilu
kartais atskirai skalbiu tik vaiko,o kartais kai nedaug jo rubeliu skalbiu su musu kartu

Iki 1 metų rūbus skalbdavau atskirai. Paskui jau maišydavau su mūsiškiais. Skalbiu skystu Persil
Skalbiu kartu su musiskiais nuo 6men, su Ariel milteliais ir Lenor minkstikliu, nieko neatsitiko, neisbere.
Iki 1 metuku, skalbiau su Neutral miletiais tik vaiko drabuziukus, o db irgi tik vaiko skalbiu su Ariel, arba kokius namie turiu tuo metu, Persil, Tide
bet siaip atskirai darau skalbima, su savais nededu drabuziais, man taip patogiau

Mano dukrytei 1 metukai ir 1men ,bet as vis dar skalbiu leliukams skirtais milteliais ir minstikliais ir beabejo atskirai. Man kazkaip nesinori grusti jos mazu rubeliu su suaugusiu rubais. Fui

Maniskei 1met ir 3 men., bet drabuzelius tai jau gal nuo kokiu 2-ieju men skalbiu kartu su visais- tiesa, miltelius naudoju visiems rubams Bobas..
Mums dveji bet as vis dar skalbiu atskirai

As kazkur nuo 6 men. skalbiu visus drabuzius bendrai, bet naudoju Bobas miltelius ir be jokiu minkstikliu.
Mums metukai,bet vis dar skalbiu skirtais vaikams milteliais,taip pat atskirai nuo suaugusiuju.
kazkur nuo 2 - 3 menesiu su skalbimo milteliais. Dabar jau didele, rubelius skalbiu kartu su musu