Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skalbiate vaikų drabužėlius?

As gal iki 2 men skalbiau atskyrai su vaikiskais milteliais,o veliau jau visus kartu su paprastais milteliais,ir minkstiklius naudoju.nelergiskas jis pas mus niekam,tai ir nebijau
Atsakyti
Iki 11 mėn. naudojau vaikikus miltelius, paskui jie pasibaigė, o skalbti reikėjo, tai nuo to laiko pradėjau skalbti savo milteliais, bet kol kas skalbiu atskirai.
Atsakyti
as skalbiu su paprastais Ariel milteliais ir minkstiklio pilu ax.gif kartais atskirai skalbiu tik vaiko,o kartais kai nedaug jo rubeliu skalbiu su musu kartu rolleyes.gif
Atsakyti
Iki 1 metų rūbus skalbdavau atskirai. Paskui jau maišydavau su mūsiškiais. Skalbiu skystu Persil
Atsakyti
Skalbiu kartu su musiskiais nuo 6men, su Ariel milteliais ir Lenor minkstikliu, nieko neatsitiko, neisbere.
Atsakyti
Iki 1 metuku, skalbiau su Neutral miletiais tik vaiko drabuziukus, o db irgi tik vaiko skalbiu su Ariel, arba kokius namie turiu tuo metu, Persil, Tide smile.gif bet siaip atskirai darau skalbima, su savais nededu drabuziais, man taip patogiau smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 1 metukai ir 1men ,bet as vis dar skalbiu leliukams skirtais milteliais ir minstikliais ir beabejo atskirai. Man kazkaip nesinori grusti jos mazu rubeliu su suaugusiu rubais. Fui schmoll.gif
Atsakyti
Maniskei 1met ir 3 men., bet drabuzelius tai jau gal nuo kokiu 2-ieju men skalbiu kartu su visais- tiesa, miltelius naudoju visiems rubams Bobas..
Atsakyti
Mums dveji bet as vis dar skalbiu atskirai ax.gif
Atsakyti
As kazkur nuo 6 men. skalbiu visus drabuzius bendrai, bet naudoju Bobas miltelius ir be jokiu minkstikliu.
Atsakyti
Mums metukai,bet vis dar skalbiu skirtais vaikams milteliais,taip pat atskirai nuo suaugusiuju.
Atsakyti
kazkur nuo 2 - 3 menesiu su skalbimo milteliais. Dabar jau didele, rubelius skalbiu kartu su musu mirksiukas.gif
Atsakyti