Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skalbiate vaikų drabužėlius?

Na as kazkur nuo metu pradejau skalbi su visais seimos, tik minkstikli vaikiska naudojau. Na mums jau beveik 2 metai tai skalbiu su savais ir mikstiklis tinka musu. Manau tai priklauso ir nuo vaiko odeles, jei nejauti ir neberia tai ir galima sklabti su savais. thumbup.gif
Atsakyti
Pradejau kartu skalbt nuo 1metu.
Atsakyti
As tai kazkaip rusiuoju iki siol (3metai beveik dukrai), nes vaikiski labai spalvingi, medvilniniai dauguma, tai taip iseina, kad jos atskirai, vyru- spalvos panasios, tai ju irgi kartu, o jau mano, dazniausiai su delicat programa, nebent laisvalaikio drabuziai i dukros krepsi isimaiso kazkas g.gif bet miltelius vienus perku, tai mazdaug nuo tada, kai vaikui 8 men suejo...
Atsakyti
Mums metukai ir du menesiai, kol kas dukrytes rubelius skalbiu atskirai, man taip kazkaip patogiau ax.gif
Atsakyti
aš nuo pusės metų jau skalbiu su savais, nes tie vaikiški milteliai išvis nieko neišskalbia doh.gif net mažosios kartais pakliųna drabužis prie mūsų jau ax.gif
Atsakyti
Nuo gimimo skalbiu bendrai, Ariel milteliais.
Atsakyti
Pradėjau skalbti kai tik įsitikinau, kad jų neberia nuo mūsų miltelių ax.gif
Atsakyti
Skalbiu kartu bendrai nuo gimimo su ariel milteliais,tik minkstikli vaikiska nealergizuojanti pilu visalaik smile.gif
Atsakyti
Skalbiu nuo gimimo, naudoju amway miltelius, jokiu problemu nebuvo ax.gif
Atsakyti
Tik neseniai pradejau skalbti kartu su musu rubais. Bet tokiu atveju, uzdedu papildoma skalavima 4u.gif
Atsakyti
Skalbiu jau pora menesiu kartu, tik be jokiu minkstikliu, nes alergiska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamamia*: 07 spalio 2010 - 15:49
Nuo gimimo skalbiam visus kartu. Tik miltelius naudojom skirtus kudikiu rubams.
Atsakyti