Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški grožio salonai,kirpyklos Londone

QUOTE(Limcamca @ 2009 01 15, 01:14)
Visas DAmu rojus fainas  wub.gif
Gaila,kad taip atsitiko  verysad.gif
Bet,gal zinai, ne is blogos valios pasake, izeisti gal nenorejo  g.gif

cia galbut ne i tema, bet norejau paklausti grazuolytes mergytes, gal zinot kokia geriausia manikiuriste londone? rolleyes.gif
Atsakyti
laba diena.pelene stratforde baisu verysad.gif man plaukus daze sruogelem tai laike 3val kol sutvarke kita klijenta o ant galo isleido slapia galva mano drauge buvo su manim tai sake dar tokiu bajeriu niekur nemate,barkinge man asmeniskai puse bedos ir kirpejos ir plauku sutvarkymas,damu rojui pasikeite labai daug kirpeju ,bet tik viena galiu pasakyti ten dirbo ieva tai ji bent jau man lb grazei sutvarke o dabar buvau pas jas tai grazei apibudinsiu biggrin.gif nelabai patiko.aplamai visos kirpejos galvoja kad jos zino viska tai patarineje visokias nesamones galvoja kad merginos pacios nezino apie plauku priemones.
Atsakyti
labas vakarelis,turiu klausimeli Ka manot apie salona Mystic?Vienas yra Ilforde kitas Bektone?Lauksiu jusu atsiliepimu,gal kas lanketes g.gif
Atsakyti
Gal kas buvot apsikirpt North Finchley esancioj lietuviu kirpykloj, neatsimenu pavadinimo blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2009 06 23, 07:39)
As, asmeniskai, neturiu ka patarti  schmoll.gif

Sveikute.Na man ne per seniausiai tokia Kristina is Rytu Londono dare manikiura ir kita diena priaugino nagucius gelinius tai negaliu skustis,viska atliko kruopsciai,o ir kaina visai padori,na yra tokiu kurios kaip sakant greiciau nori padaryt savo darba,ir belekaip padaro,o va apie Kristina tai nieko blogo negaliu pasakyti,maloni tokia pasirode,patarciau kreiptis i ja butent,o jei kam jos telefono numeriuko reikes,parasykit i az. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(adrijaaa @ 2009 06 26, 10:01)
Sveikute.Na man ne per seniausiai tokia Kristina is Rytu Londono dare manikiura ir kita diena priaugino nagucius gelinius tai negaliu skustis,viska atliko kruopsciai,o ir kaina visai padori,na yra tokiu kurios kaip sakant greiciau nori padaryt savo darba,ir belekaip padaro,o va apie Kristina tai nieko blogo negaliu pasakyti,maloni tokia pasirode,patarciau kreiptis i ja butent,o jei kam jos telefono numeriuko reikes,parasykit i az. bigsmile.gif

Bje dar noreciau pridurti apie viena panele na kaip pasakyti aferiste siek tiek svelniai tariant,tokia sandra ji prie seven sisters ten wood green atrodo gyvena,tai ji deda skelbimus kad priaugineja plaukus,tai patikekit manim po 2 savaiciu puse plauku jau nebeturejau,o nepraejus ne menesiui liko vos kelios sruogos ir pilna galvu kapsuliu,kurias vos vos per vargus skausmus ispese kita kirpeja.Na ji skelbia kad laikys 4-6 menesius,ir kai dar bandziau ja susirast kad daaugintu nes dar buvo like tu plauku,tai ji net bande sleptis,nekele ragelio,bet per vyro telefona susekiau,tai vos issisuko,bet taip ir nebevaziavau pas ja,kam vis tiek taip pat butu priaquginusi.Na as aisku nesu kokia kerstinga ar panasiai,bet kaip sakant pinigus juk moki,o darbo rezultatai norisi kad butu geri,deja,ir ne viena mano pazistamu zino ir turejo su ja reikalu...taip kad paneles neapsigaukit,geriau truputi daugiau primoket,nei likt be nieko schmoll.gif Man per ja buvo sugadintos visos nauju metu sventes,o taip norejoi pasipuost vaziuojant i lt,o teko slept peles storio uodegele,nes tiek bebuvo like plauku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adrijaaa @ 2009 06 26, 10:08)
tokia sandra ji prie seven sisters ten wood green atrodo gyvena

Kur kur huh.gif? Tai seven sisters ar wood green gyvena?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 06 26, 12:18)
Kur kur huh.gif? Tai seven sisters ar wood green gyvena?

Ten salia juk yra tie rajonai,wood greene ji gyvena
Atsakyti
As pas tokia Kristina taip pat prisiauginejau plaukus.Ji liet.laikrasciuose pastoviai skelbiasi,nagus tvarko taip pat.Likau nusivylusi,nes po dvieju sav turejau jau nusiimt tuos plaukus.nors dave garantija 4 men..mokejau 100 svariuku mad.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2009 01 13, 08:37)
Ne tik kirpyklose, bet ir LT parduotvese bardakas, daug kas pasibaigusio galiojimo. Nesuprantu kaip galima pardavineti kai jau baigiasi galiojimas.

Taip taip vakar parduotuveje SILAS pirkau vaikiska'" slapenke",tai ta diena pasibaigusi garantija,tai gerai kad nedaviau savo vaikui,o paziurejau,tik galejau parduotuveje paziureti
Atsakyti
QUOTE(Teri @ 2009 06 26, 21:11)
As pas tokia Kristina taip pat prisiauginejau plaukus.Ji liet.laikrasciuose pastoviai skelbiasi,nagus tvarko taip pat.Likau nusivylusi,nes po dvieju sav turejau jau nusiimt tuos plaukus.nors dave garantija 4 men..mokejau 100 svariuku  mad.gif

O gerai kad suteikiai tokia info,nes kaip tik buvau susidomejusi jos skelbimu,ir ziurek dar buciau neatsispyrusi pas ja nueit prisiaugint drinks_cheers.gif
Ir dar noriu pridurt tos kurios skelbiasi kad pigiai ima ir darbus atlieka nekokybiskai(bent jau dauguma,nenoriu nieko izeist savo pasakymu) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrijaaa: 27 birželio 2009 - 12:18
sveikutes.o ar yra mamyciu norinciu pasikirpti ap pasidazyti namuose?jai nebutu man labai tolimas kelias tikrai pagelbeciau smile.gif .yra galimybe ir naguciu koju ir ranku susitvarkyti,aisku tai jau ne as darau.laukiu zinuciu is norinciu ar turinciu klausimeliu.
Atsakyti
QUOTE(gintareles @ 2009 07 01, 14:57)
sveikutes.o ar yra mamyciu norinciu pasikirpti ap pasidazyti namuose?jai nebutu man labai tolimas kelias tikrai pagelbeciau smile.gif .yra galimybe ir naguciu koju ir ranku susitvarkyti,aisku tai jau ne as darau.laukiu zinuciu is norinciu ar turinciu klausimeliu.

Mane domintu pedikiuras ir manikiuras,o kuriame raj jus gyvenate,ir ar vaiuotumete i Seven King raj.Ir kokia kaina butu
Atsakyti