Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški grožio salonai,kirpyklos Londone

sveikos, ir as isikisiu i jusu idomu pokalbi,nes pati ilagai ieskojau kol radau idealia kirpeja,iki tol tekdavo arba parejus namo vos ne verkt nuo rezultatu,nes nesu toks zmogus kad kirpejai akis kabinciau ir aiskinciau kad padare lizda ant mano galvos ir nurove puse plauku,buvo taip kad laukdavau po puse metu kol grisiu i lt ir nueisiu pas savo meistre ,nes nebegalejau rizikuot sav galva ir patiket bet kam ,nes kitom moterim ta kirpeja labai gerai sutvarkys plaukus kitai ji padarys bardaka joje blush2.gif tai va ir pamaciau kaip broloiene susitvarko graziai plaukus ir kirpimas nuostabus o jau kai pareina iskirpejos tai as aikcioju,nu galvojau pabandysiu ,ir nuejau walthamstow rajone i JK hair and tanning studija , as is ten neisejau o toks vaizdas isskridau,nu nereliai patiko,kirpausi ir daziausi pas Rima ,jo kaip ir rase kazkuri mamyte kad ji kruopsti ir tikrai ilgai islaiko kedeje ,bet rezultatas vertas to sedejimo,bet va vakar nuejau uzsirasyti ir pasirodo ji isejo kazkur kitur dirbt,bet nenusiminiau nes liko lena kuri irgi nerealiai tvarko plaukus. visa romana surasiau doh.gif nepykit 4u.gif
Atsakyti
labukas,prince rydzense atsidarius kirpykla TANGO
Papildyta:
QUOTE(Dziolina @ 2009 02 20, 14:12)
labukas,prince rydzense atsidarius kirpykla TANGO

T sake mano drauge,kad labai faina ten kirpeja
Atsakyti
QUOTE(Ievose @ 2009 02 20, 13:38)
sveikos, ir as isikisiu i jusu idomu pokalbi,nes pati ilagai ieskojau kol radau idealia kirpeja,iki tol tekdavo arba parejus namo vos ne verkt nuo rezultatu,nes nesu toks zmogus kad kirpejai akis kabinciau ir aiskinciau kad padare lizda ant mano galvos ir nurove puse plauku,buvo taip kad laukdavau po puse metu kol grisiu i lt ir nueisiu pas savo meistre ,nes nebegalejau rizikuot sav galva ir patiket bet kam ,nes kitom moterim ta kirpeja labai gerai sutvarkys plaukus kitai ji padarys bardaka joje blush2.gif  tai va ir pamaciau kaip broloiene susitvarko graziai plaukus ir kirpimas nuostabus o jau kai pareina iskirpejos tai as aikcioju,nu galvojau pabandysiu ,ir nuejau walthamstow rajone i JK hair and tanning studija , as is ten neisejau o toks vaizdas isskridau,nu nereliai patiko,kirpausi ir daziausi pas Rima ,jo kaip ir rase kazkuri mamyte kad ji kruopsti ir tikrai ilgai islaiko kedeje ,bet rezultatas vertas to sedejimo,bet va vakar nuejau uzsirasyti ir pasirodo ji isejo kazkur kitur dirbt,bet nenusiminiau  nes liko lena kuri irgi nerealiai tvarko plaukus. visa romana surasiau  doh.gif nepykit 4u.gif

drinks_cheers.gif Jo, Rima tikrai gera kirpeja ir kiek tik teko girdeti atsiliepimu apie ja,tai tik teigiami! thumbup.gif o tu jos asmeninio nr neturi?gal eitu atsikasti ja kaip nors? as galiu drauges paklaust jei ka,gal ji turi jos asmenini nr,nes ji pas ja pastoviai kirposi.g.gif
siaip,sakau, dar kita kirpykla priesai nebloga.Va,drauge prie pora sav praleido joje vos ne visa diena-nuo plauku kirpimo ir dazymo iki kitu proceduru,tai isejo-ar kaip tu sakai-isskrido,labai patenkinta.Ir as vel buvau-nu tikrai liuks!Ir kainos labai prieinamos-uz kirpima ir dazyma 40 sv sumokejau,o plaukai pas mane tikrai netrumpi.(tik pas Martyna eik,as cia tau labai tyliai sakau....(kitu nebandziau,bet sitas vaikinas tikrai ismano savo darba)) mirksiukas.gif
Atsakyti
vaidaelv,va jei galetumet ir jei iseitu paklauskit jos asmeninio nr,as va dabar eisiu pas Lena,ten pat dirba ir irgi kokybiskai tvarko,bet priejimas labai jau sudetingas,buna kad reikia greiciau tai niekaip pas ja vietu nebuna,ir del saknu dazymo kazkaip laukti man neapsimoka blush2.gif o nuejau kazkada leytone i tokia kirpykla,zodziu net pavadinimo nera,na ji prie gatves raudona visa tokia ,einant link pasto ir va pries rusu prekybos centra '' garantija'' jei neklystu tai sugadino man spalva ir apskritai suplojau 40 svaru,isejau su trynio geltonumo saknim,kur visi plaukai balti tolygiai..geda i zmones eit net...ten sakiau nei kojos daugiau mano nebus schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites
labai naudinga temele uzvedet 4u.gif .vat as visada einu tik i anglu kirpyklas nes lietuviu arti nemaciau gyvenu Islingtone,netoli Kings cross arba Angel viduriuke.gal yra kas netoliese jei zinot kokia kirpykla gera kirpeja joje labai buciau dekinga.o dabar is cia perskaitytu man gal Walthamstow ne taip toli butu gal kuri galetumet tu isgirtu kirpeju numeriukus i a-z man atsiust tikrai buciau labai dekinga.
na o apie anglu kirpyklas kainos labai jau kandziojasi,o ir kirpimas man nepatinka.arba nepapuoliau pas Ta kirpeja kaip sakoma.tubut ne mano stiliaus jos ax.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklaust gal zinot kokiu salonu ar kirpyklu vakaru Londone? Hounslow, Uxbridge ar Hayes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gatula @ 2009 03 19, 22:11)
Sveikos,  norejau paklaust gal zinot kokiu salonu ar kirpyklu vakaru Londone? Hounslow, Uxbridge ar Hayes? smile.gif

Sveikute.Yra lietuviu kirpykla Whitone, as ten kaip tik rytoj vaziuosju kirptis, paskui tikrai maziau nuo Fthamo apie 7 mylias, tik nepamenu kaip vadinas dal Hays, gal uzbridge ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IceDragon @ 2009 03 20, 16:59)
Sveikute.Yra lietuviu kirpykla Whitone, as ten kaip tik rytoj vaziuosju kirptis, paskui tikrai maziau nuo Fthamo apie 7 mylias, tik nepamenu kaip vadinas dal Hays, gal uzbridge ax.gif

O gal zinai adresiukus ar telefono numeriuka? Nes man irgi jau labai reiketu ten apsilankyti blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gatula @ 2009 03 20, 14:51)
O gal zinai adresiukus ar telefono numeriuka? Nes man irgi jau labai reiketu ten apsilankyti  blush2.gif  smile.gif

prasau
A'laura Hair Studio
Namo nr. 121
Gatvė High street
Miestas Whitton
Pašto indeksas TW2 7LG
Telefonas Elena 02088939497, Lina 07883039916
As rytojui uzsisakiau, viena kart buvau pas Lina borods, tai visai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(imbariukas @ 2009 02 11, 17:55)
jei nepatinka suteiktas aptarnavimas -paprasciausiai ten daugiau neikit! o pelenese kirpejoms darbo tikrai netruksta - nes norint uzsirasyti pas kirpeja mano man tenka 2 sav laukti  biggrin.gif

Na tas tai tiesa tikrai jom darbo netruksta, netgi ant tiek kad kai klientas ieina pro duris nei viena kirpeja nesusidomi o jei mergaite uz staliuko sneka labai rimtom temom per telefona tai tenka ir pastovet keleta minuciu kol tave kas pastebes. doh.gif
Ten lankiausi viena karta.
Atsakyti
QUOTE(Ievose @ 2009 02 20, 13:38)
sveikos, ir as isikisiu i jusu idomu pokalbi,nes pati ilagai ieskojau kol radau idealia kirpeja,iki tol tekdavo arba parejus namo vos ne verkt nuo rezultatu,nes nesu toks zmogus kad kirpejai akis kabinciau ir aiskinciau kad padare lizda ant mano galvos ir nurove puse plauku,buvo taip kad laukdavau po puse metu kol grisiu i lt ir nueisiu pas savo meistre ,nes nebegalejau rizikuot sav galva ir patiket bet kam ,nes kitom moterim ta kirpeja labai gerai sutvarkys plaukus kitai ji padarys bardaka joje blush2.gif  tai va ir pamaciau kaip broloiene susitvarko graziai plaukus ir kirpimas nuostabus o jau kai pareina iskirpejos tai as aikcioju,nu galvojau pabandysiu ,ir nuejau walthamstow rajone i JK hair and tanning studija , as is ten neisejau o toks vaizdas isskridau,nu nereliai patiko,kirpausi ir daziausi pas Rima ,jo kaip ir rase kazkuri mamyte kad ji kruopsti ir tikrai ilgai islaiko kedeje ,bet rezultatas vertas to sedejimo,bet va vakar nuejau uzsirasyti ir pasirodo ji isejo kazkur kitur dirbt,bet nenusiminiau  nes liko lena kuri irgi nerealiai tvarko plaukus. visa romana surasiau  doh.gif nepykit 4u.gif

I ta JK salona daugiau niekada gyvenime neiciau. Plaukus tvarke Lena, tai pralaike kedej gal kokia 4.5 val. Suprasciau, kad rezultatas butu to vertas bet plaukus nelygiai apkirpo (namuose grizus turejau pati apsilyginti, nes milijonas "antenu" is griftos islinde buvo), beto mano sviesias sruogeles nudegino turbut, nes paskui labai pradejo plaukai veltis ir jokio blizgesio nebuvo (nu tai kur nenudegins jei dazus ant galvos uztruko jai 2.5val uztept).

O Jurate is Grozio Salos, tai tikrai thumbup.gif. Pati geriausia kirpeja pas kokia teko apsilankyti. Pilna nauju ideju ir siaip labai faina kaip moteris
Atsakyti
Gal zinot kokiu kirpyklu siaurinej Londono pusej unsure.gif
Atsakyti