QUOTE(Ievose @ 2009 02 20, 13:38)
sveikos, ir as isikisiu i jusu idomu pokalbi,nes pati ilagai ieskojau kol radau idealia kirpeja,iki tol tekdavo arba parejus namo vos ne verkt nuo rezultatu,nes nesu toks zmogus kad kirpejai akis kabinciau ir aiskinciau kad padare lizda ant mano galvos ir nurove puse plauku,buvo taip kad laukdavau po puse metu kol grisiu i lt ir nueisiu pas savo meistre ,nes nebegalejau rizikuot sav galva ir patiket bet kam ,nes kitom moterim ta kirpeja labai gerai sutvarkys plaukus kitai ji padarys bardaka joje

tai va ir pamaciau kaip broloiene susitvarko graziai plaukus ir kirpimas nuostabus o jau kai pareina iskirpejos tai as aikcioju,nu galvojau pabandysiu ,ir nuejau walthamstow rajone i JK hair and tanning studija , as is ten neisejau o toks vaizdas isskridau,nu nereliai patiko,kirpausi ir daziausi pas Rima ,jo kaip ir rase kazkuri mamyte kad ji kruopsti ir tikrai ilgai islaiko kedeje ,bet rezultatas vertas to sedejimo,bet va vakar nuejau uzsirasyti ir pasirodo ji isejo kazkur kitur dirbt,bet nenusiminiau nes liko lena kuri irgi nerealiai tvarko plaukus. visa romana surasiau

nepykit

Jo, Rima tikrai gera kirpeja ir kiek tik teko girdeti atsiliepimu apie ja,tai tik teigiami!

o tu jos asmeninio nr neturi?gal eitu atsikasti ja kaip nors? as galiu drauges paklaust jei ka,gal ji turi jos asmenini nr,nes ji pas ja pastoviai kirposi.
siaip,sakau, dar kita kirpykla priesai nebloga.Va,drauge prie pora sav praleido joje vos ne visa diena-nuo plauku kirpimo ir dazymo iki kitu proceduru,tai isejo-ar kaip tu sakai-isskrido,labai patenkinta.Ir as vel buvau-nu tikrai liuks!Ir kainos labai prieinamos-uz kirpima ir dazyma 40 sv sumokejau,o plaukai pas mane tikrai netrumpi.(tik pas Martyna eik,as cia tau labai tyliai sakau....(kitu nebandziau,bet sitas vaikinas tikrai ismano savo darba))