Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

SVEIKINAM GABIJA!

user posted image

bis.gif happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VioGla: 02 vasario 2009 - 19:51
QUOTE(VioGla @ 2009 02 02, 20:49)
SVEIKINAM GABIJA!
user posted image

bis.gif  happybday.gif

ir mes prisidedam prie Gabijos sveikinimų 4u.gif
Ruste, nepyk, iš kur aš galėjau žinoti kiek liniuočių galima turėti? biggrin.gif
jau pataisiau dabar gerai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geleta: 02 vasario 2009 - 20:31
Prisidedam ir mes prie sveikinimu Varleles Gabijai happybday.gif clap_1.gif happybday.gif clap_1.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2009 02 02, 20:28)
Ruste, nepyk, iš kur aš galėjau žinoti kiek liniuočių galima turėti? biggrin.gif
jau pataisiau dabar gerai? biggrin.gif

taisyklėse apie tai parašyta mirksiukas.gif

perspėjau ir tiek, nors trinam be perspėjimų tokius parašus blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif 4u.gif oi tai aciu, oi tai dekui uz sveikinimus...Mes labai dziaugiames!!! vezimaisu gelem, zvakutes, grazus zodziai ir visa kita. ACIU... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsventem, tortus valgem.... mirksiukas.gif
O siaip viskas - suprantama.... kai ligonines uzklumpa, ka jau ten visus prisiminsi...
Dar karta - ACIU.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2009 02 02, 15:19)
Labutis  4u.gif
Man Protorgolis irgi  thumbup.gif ,o kad lengviau būtų aš susipyliau į purškiamą buteliuką  ax.gif  g.gif išsiskalbia puikiausiai jis man  ax.gif
Tai jau atsirado to kalcio ? Kokia kaina ? Kiek laiko gerti reikia ?

Nebuvo tik vaikisko kalcio, jo vis dar ir nera, bet galima per ineta uzsisakyti. As taip ir buvau padariusi, bet gydytojas rekomendavo "Smegenims" blink.gif tai jo buvo. Kaina 35 Lt, 18 kapsuliu. O suaugusiems jauciu irgi yra, nepaklausiau.
Geriam po puse kapsules ryte.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 02, 22:56)
taisyklėse apie tai parašyta  mirksiukas.gif

perspėjau ir tiek, nors trinam be perspėjimų tokius parašus  blush2.gif

matys taisyklėse praskaičiau kad parašyta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Velyvi, bet - GABIJAI didziuliai sveikinimai tortadienio proga. gal albume pasirodysit, kaip dabar atrodot mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif nu merginos ir šalti orai atėjo, brrr,toks šaltas vėjas lauke, nei pasivaikščiosi, nei nuo kalniuko nepačiuožinėsi bigsmile.gif
Atsakyti
JulieTa, ideciau nuotrauka, ale mes nefotogeniski..... blush2.gif visai visai.... Paskuj tik suklaidinsiu, kai per meeta pamatysi, galvosi - ne tie.... lotuliukas.gif
Tiesiog maze nemegsta fotografuotis ir tiek. Jei reikia pagauti grazu kadra - neimanoma.....arba nusisuka, arba tooooookia mina nustato,kad oi oi oi... tai ne labai ir fotografuojam... Jusu vaikams taip nera?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(varlele @ 2009 02 04, 10:08)
JulieTa, ideciau nuotrauka, ale mes nefotogeniski.....  blush2.gif visai visai.... Paskuj tik suklaidinsiu, kai per meeta pamatysi, galvosi - ne tie.... lotuliukas.gif
Tiesiog maze nemegsta fotografuotis ir tiek. Jei reikia pagauti grazu kadra - neimanoma.....arba  nusisuka, arba tooooookia mina nustato,kad oi oi oi... tai ne labai ir fotografuojam...  Jusu vaikams taip nera?? blink.gif

Maniškei pozuoti irgi nepatinka. Reikia gaudyti kadrus, kai nelabai mato, kad turi fotoaparatą. O visą reikalą sugadino drželyje fotografė, kai liepė šypsotis- tai kad nutaisė "šypseną"- tai baisiau nebūna; ir dabar šypsotis per prievartą nepasiseka.. Tai ir fotografuotis nemėgsta.
Atsakyti
Vilkra, jauciu tavo mazes sypsena buvo,kaip per Adamsu seimynele.... lotuliukas.gif
Musiske tai galva suka, tai nulenkia....arba jau tooookia veidoi sraiska, kad rods jau kazkas baisaus baisaus nutike... verysad.gif verysad.gif
Nezinom kaip ja atvilioti i kadra...
Atsakyti